Uudised

VAKTSIIN KUI PILET HAIGLASSE? Kes pääsevad kõige mustemas stsenaariumis arstide hoole alla? (48)

LISA KOMMENTAAR

margolin4. november 2021, 15:00
Haiglate mahutavus!? Kui palju väikeseid haiglaid kinni pandi paarkümmend aastat tagasi? Tööta jäid arstid, õed, sanitarid... Toimus optimeerimine. Hetkel oleks vaja kõiki neid väikeseid haiglaid, et olukorda parandada.
to: margolin4. november 2021, 16:38
Ükski arst ega õde ei jäänud tööta ,lihtalt meditsiinitehnika on ülikallis ja igasse väiksesse haiglasse ei ole seda võimalik osta.
4. november 2021, 14:56
Enne ei vaktsineeri, kuni avalikustatakse vaktsiiniostulepingud. https://www.youtube.com/watch?v=fJf6Yp1cjpQ
ei meenu ajaloost aega,4. november 2021, 13:59
kui inimesi ravitaks valikuliselt.
4. november 2021, 12:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jonn4. november 2021, 14:06
jonnin jonnin jonnin nõuan lepinguid näha jonnin jonnin
Kahju ....aga riiki ikkagi hoian.4. november 2021, 12:12
Ja armsad riigipead.Nüüd vötke käbe uus seadus vastu,sest ei ole enam nöus sotsmaksu maksma.Meil oma perefirma 5maksumaksjat.5aastat pole hagla hüvesid kasutanud.soovin oma rahasid tagasi saada.See teeb päris mönusa kopsaka rahahunniku.
Kahju......aga oma riiki ikkagi hoian.4. november 2021, 11:51
Aitäh sulle v.Olen sinuga täiega nöus.Vanasöna ütleb elame näeme.Just eile sain teada,et mulle üks väga lähedane inimene,kes elab Rootsis,ei joo ega suitseta.Faksiinidest möödas 1.8a.Sattus haiglasse maksa kahjustusega.Ja meie oleme süüdi,kes el lase ennast faksida.Oi ei ma ei tunne ennast süüdi.Olen aastaid annetanud headele inimestele,kes on abi palunud,aga nüüd enam ei kutsu abistama,sest meist on tehtud ju mörvarid kes tapavad inemesi.Ei ma ei ole tapja vaid löpuks mötlen ka enda tervisele ja ka oma laste tervisele ,sest nemad on meie tulevik.
to Kahju.....aga oma riiki ikkagi hoian.5. november 2021, 13:27
ka valed toitumis harjumised võivad maksa hävitada. samuti c hepatiit mille võid endale saada.
Leo4. november 2021, 11:39
Võtke eeskuju parlamendist - 90% vaktsineeritud, ka osa neist, kes teevad kampaaniaid vaktsineerimise vastu? Kui rahvas oleks nii palju, või rohkem vaktsineeritud, siis selguks tõde! Valitsus Peaks rohkem avaldama statistikat kõigi nende jaburuste, mis ajavad inimesed segadusse ja lollusi tegema.
to: Leo4. november 2021, 15:58
Mitte osa neist pole vaktsineeritud ,vaid EKRE juhtkond on kõik vaktsineeritud. Nad ütlevad ,et pole vaktsineerimise vastased ,aga kuidagi ei tule üle huulte ,et minge vaktsineerima.
Teeline5. november 2021, 02:06
to: Leo / eile 15:58- le Kas kõik, kes pole vaktsineerimise vastased, peavad laulma - minge vaktsineerima, minge vaktsineerima?
pimeda toa efekt vikerkaarevärvides4. november 2021, 11:36
Hullu pole siis kui hullu polegi
v4. november 2021, 11:07
Üks hirmutamine muudkui käib.Oleks aeg lõpetada selline hirmutamine,et inimesed kes pole vaktsiinivastased kuid kardavad kõrvaltoimete pärast.üks üks õige vaktsiin ei tee inimestele niipaju paha.Näiteks grippivaktsiini ümber ei käi mingit hirmutamist.Sureme me kõik kes varem kes hiljem.Paljud loomuliku surma.Muud enam ei kuule kuidas vaktsineerida ja selle nimel käib ainult hirmutamine kõikide vahenditega.Muud targemat nagu polekski.Tahan teen ei taha ei tee.
to: v4. november 2021, 16:25
Ainult hullumeelne liigub praegu vaktsineerimata ringi. Kõrvaltoimed on tühiasi võrreldes haigusega. Olen saanud kolm vaktsiinidoosi ja ei mingeid kõrvaltoimeid.
Vaktsineerimata aga läbi põdenud kergelt4. november 2021, 11:02
Vaktsineeritud pidid ju kergelt põdema!!!🤣
Nikonovi ausammas4. november 2021, 11:39
Erand kinnitab reeglit
karlson4. november 2021, 15:33
mine kelgi mõne juures, kelle vaktsineerimata sugulane parajasti ventilaatori all.
Ma läheks ja ütleks küll4. november 2021, 15:50
Kui vaid teaks AINUSTKI vaktsineerimata haiget. Mina põdesin aasta eest püstijalal läbi, seda kinnitab korralik posu antikehi mille testi hiljuti sai tehtud, näib, et neid jagub peale haigust veel mitmeks-mitmeks aastaks. Samas mul ei ole tutvuskonnas ühtki raskelt haiget olnud ja üldse, neid haigeid ikka väga vähe. Enamusest on see küll mööda läinud. Ma lasen ükskord vett vaktsineeritute ja sellesse k2rvanute haudadele, nende, kes nõuavad, et inimõigusi peab sunniga rikkuma asuma...vaktsiin teeb hullemaks olukorra! Terve inimene põeb koroona püstijalal läbi, kõhugripp on näiteks palju hullem.
sellise4. november 2021, 10:51
haigete vahetegemisega kaob mõte maksta sotsiaalmaksu riigikassasse,las siis iga mats hoolitseb ise oma tervise ja ravi eest
Täpselt4. november 2021, 15:53
Need haiguse reisimisega riikiimportijad ei maksa ise nagunii pm ainustki maksu, enamus on tegelejad oooüütajatena, käibed on väikesed või olematud, töölisi on "0", tööjõumakse ei maksta...kakanaator orgunnib nüüd järgmise koormise, et taolistel puu.k"ettevõtjatel" veelgi muretum oleks - samm veel ja ehk saab tasuta, orjatööjõu ka seadustada? Ausalt maksemaksvad inimesed impordivad ja levitavad koroonat üliväheses mahus.
Palju valesid siis veel......4. november 2021, 10:26
kusimus on, vastan sulle.Rootsi ja Soome pakkusid ju ise et on nöus meile appi tulema.Seda kirjutati öhtulehes,kas nuud said aru vä.Ja kusimus ongi ju selles,et kas see artikel oli vale,mis kirjutati.
anna arbuusid tagasi4. november 2021, 10:32
Kust mina tean valede kohta tark inimene.
Kuressaare4. november 2021, 10:16
haiglas on üle poolte vaktsineeritud,miks teised haiglad ei too välja õigeid andmeid.
rääkida kannatab kõike saunapäeval Maalidega4. november 2021, 10:20
Saaremaal on see nii, aga mitte päris Eestis kõikjal ja mitte ka Tallinna linnas
to: Kuressaare4. november 2021, 16:18
Ükski haigla ei väljasta valeandmeid.
Palju valesid siis veel.........4. november 2021, 09:51
Mingis artlikis ju kirjutati,et kui Eestis läheb väga kriitiliseks tulevad Rootsi ja Soome haiglad appi meie haigetele.Kas see oli jälle valejutt vä.
Konn4. november 2021, 10:00
Miks on vaja koormata haiglaid haigusega mille vastu on olemas 20EUR maksev vaktsiin??? Riik jagab veeltasuta ka. Mine ja kaitse ennast lihtsalt!
küsimusi on4. november 2021, 10:01
Vä see on küll otsustada nende riikide poolt, aga kas tulla kui siine rahvas ei ole ise võimeline ennast edasi aitama.
Kõik saavad aru4. november 2021, 09:45
et nakatumist tuleb piirata, aga valitsuselt kuuleme ainult mida ei saa teha. Kord ei saa piire kinni panna, siis ei taheta koole kinni panna jne. - aga mida te siis teete? Koolide lahti hoidmine ei ole ju vaid tore loosung, vaid selleks tuleb kusagilt mujalt siis veel rohkem piirata? Aga seda ka ei taha. Seniste meetmete juures on nakatumine kogu aeg kasvanud! Aga peale jutu inimese ja tööandjate enda vastutusest ja vaktsineerimise olulisest ei kuule midagi. Millal jõuab kohale, et sellest EI piisa? Valitsuse ülesanne on riiki juhtida. Kuhu meid siis hetkel juhitud on ja kuhu edasi juhitakse?
Kiisu4. november 2021, 10:02
Kodus istumine ei tapa viirust. Teed uuesti lahtija paned kohe jälle kinni. Inimesed kaotavad töö ja sissetuleku. Las need vaktsineerimata inimessed surevad kodus või lähevad erahaiglasse. Ise maksavad oma kulud ja ei koorma riiklikke haiglaid.
vastu tuult pole mõtet ju asjatada targal inimesel4. november 2021, 10:06
Kõik on oluline ja inimese enda käitumisest oleneb suund kuhu poole elu kulgeb.
Loomulikult4. november 2021, 10:12
on vaktsineerimine oluline. Aga seda kampaaniat oleks tulnud teha sama agressiivselt juba suvel. Aga valitsus võiks ka aru saada, mis on pikaajalised ja mis lühiajalised meetmed. Hetkel kus me oleme nakatumiselt maailma tipus, et meditsiini süsteem ei saa enam hakkama, siis ei piisa enam ainult vaktsineerimise kampaaniast, sest selle efekti hakkab alles teatud aja möödudes nägema. Viga on lihtsalt see, et nii punasesse ei oleks tohtinud riiki üldse lastagi.
Kiisule4. november 2021, 11:30
Vau, sa soovid, et vaktsineerimata inimesed maksaksid sinu ravi kinni, aga kui ise haigestuvad millesse iganes, kasvõi saavad insuldi, siis surgu maha või mingu erahaiglasse? Nimi Kiisu vist ongi vastus mu küsimusele. Kõigil maksumaksjatel on õigus medabi saada, meeldib see sulle või mitte. Ja üldse, miks peaks vaksimata maksumaksja sinu kõrvaltoimetest tekkinud hädade ravi kinni maksma??
Tõsi ka või?4. november 2021, 15:58
A need vaktsineerimata maksavad tihtilugu rohkemgi sotsmaksu kui sinusugused oooüütajad, eks keset päist päeva mööda ostukeskusi traavivad ja "ettevõtte arvele" oma vetsu paberit ostavad... Las need kes süsti sanaud ja torudealla selletõttu satuvad, maksavad ise oma ravikulud - püstijalal koroonat põdev tööinimene ei pea nende haiglaarveid tasuma! Bytheway võib igaüks ise ka maksta - selpuhul tuleb aga sotsmaksu koorimine ka lõpetada, jutul lõpp.
Iirimaal Waterfordi linnas 99,7% vaxikuid aga koroona levib mühinal4. november 2021, 16:02
Vaxiinist pole mingit tolku! Iirimaal Waterfordi linnas on hüppeline kasv toimunud haigestumistes, seejuures ületatakse riigi keskmist haigestumisjuhtumite arvu 3x, vaatamata asjaolule, et linnas on 99,7% täiskasvanutest (18+) vaxikuid... vaxikud hakkavad juba põrgulärmi tegema sest surm on suujuures :D Lasen vett iga siin kisendava ja repressiivkorda nõudva vaxiku hauale ühel heal päeval kui tüsistused oma töö on teinud.
to: Kõik saavad aru4. november 2021, 16:07
Mitte miski ei aita ,kui inimesed ei lähe vaktsineerima.
lugeja4. november 2021, 09:35
Kui haiglasse ikka ka koroonahaigeid võetakse, siis ikka esmajärjekorras vaktsineeritud ja kel mingi muu kaasnev haigus!
Mimoos4. november 2021, 09:51
Praegu võtakse haiglasse kõik, keda kiirabi kohale toob. Arstid peavad aitama kõiki ka neid kellest silnähtavalt elulooma ei ole. Nüüd jõutakse sinna, kus surijad peavad kodus surema ja keegi ei tee kergemaks nende minekut.
inimene peab ise valmis olema koroonahaigusega võitlema4. november 2021, 09:52
Täitsa õige lähtepunkt, millest alustada koroonahaigete turgutamisega elule!
A narkomaanid ja narkoärikad4. november 2021, 16:04
Ei maksa punast krossigi riigimakse a mispärast aus maksumaksja nende turgutsued ja ülikallid elustamised kinni peab maksma? Las k00levad kan.gialustes, mis see ausa maksumaksja mure peaks olema?
4. november 2021, 09:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
k4. november 2021, 09:37
ei tea, kes neid vaktsiinivastaseid on kuritegelikult õhutanud ja Toompeale ullikeste karjasi miitingutel manipuleerinud. See on otseselt riigivastane teguviis minu arust. Kallas on on jah viksi koolitüdruku moodi, praegu oleks vaja karmimat kätt. Ka nende valede levitajate suhtes.
Ja mitte ainult käe. Provokaatorile võib see parimal juhul olla mäng, rahvale ja riigile – halvimal 4. november 2021, 09:40
Ja mitte ainult käe. Provokaatorile võib see parimal juhul olla mäng, rahvale ja riigile – halvimal juhul elu küsimus. Sest ükski plaan B ei korva seda kaotust, mida kkallase tegevus on kaasa toonud Eesti julgeolekule – Eesti ühiskonna sisemise lõhestamise ja välissõpradest järkjärgulise isoleerimise läbi. Eesti rahvas ei ole sellist mandaati andnud mitte kellelegi meist, mitte ühelegi ministrile. Seepärast ei näe me teist võimalust kui avaldada kkallasele umbusaldust.
Oh jah4. november 2021, 09:56
kui veel meenutada kevadel suure saavutusena välja reklaamitud valgusfoori süsteemi, mida nüüd sügisel valitsus ise ka täiesti ignoreeris. Teine kinnisidee on koolide lahti hoidmine. Alles eile minister raius teleris nagu mantrat, et hea vaktsineeritusega koole tuleb lahti hoida, kuidas linnapea sellest aru ei saa. Samas muutub see väide õõnsaks, kui vaadata hiljuti avaldatud Tallinna koolide nakatumiste edetabelit, kus troonivad kõrge vaktsineeritusega koolid. OK, võib olla neis ka testitakse rohkem, aga igal juhul ei saa öelda, et nendes koolides nakkus justkui ei võiks levida.
ise ennast hullutav rahvas oleme4. november 2021, 09:58
Punased jooned on olemas ju poliitikas iga päev, igal parteil oma valge hobune mille seljas rahvakogunemistel ringi ratsutada rahva ees silmipimestavalt, aga kas tegelikkus kui selline usaldusväärne ning tõsiselt võetav massi jaoks.
Pole hullu4. november 2021, 08:47
Need, kes ei vaktsineeri ei usugi teaduspõhist meditsiini. Nemad ravivad end nagunii teistsugu vahenditega. Kuna nad on aga solidaarselt tervisekindlustatud, võiks riik neile maksta toetust posijate ja alternatiivravitsejate teenuse saamiseks. Taolisi ravitsejaid on ju Eestis märksa rohkem kui õdesid-arste
Tere4. november 2021, 08:34
Selle asemel, et õigel ajal piirangid kehtestada, kartis reformierakond valimistel hääli kaotada ja olemegi taaskord suurima nakkusega riik maailmas.
k4. november 2021, 09:41
samas kui sa ise oma tervisest hoolid ning loogiliselt mõtled ja näed, et numbrid üles hakkavad minema, vähendad ise ka oma kontakte ilma igasuguse valitsuse korralduseta. Need korraldused on rohkem 'pikema juhtmetega' inimestele.
Kiisu4. november 2021, 09:59
Piirangud ei kaota viirust. Siis me peame kogu talve kodus istuma. Päästab ainult vaktsineerimine. Rootsis 80% vaktsineeritud, 10% läbipõdenud ja riik normaalses elus tagasi.