Uudised

Ravimiameti ohutusjärelevalvebüroo juhataja Maia Uusküla: „Kiire diagnoosi ja ravi korral on kõik täna teadaolevad ja vaktsiinidega seostatavad kõrvaltoimed ravitavad.“

KAITSEPOOKIMINE PARANDAS SILMANÄGEMIST?! Ravimiameti ohutusjärelevalve juht: kõike seostatakse uute vaktsiinidega (12)

LISA KOMMENTAAR

29. november 2021, 12:06
Enne ei vaktsineeri, kuni vaktsiiniostulepingud avalikustatakse. https://www.youtube.com/watch?v=fJf6Yp1cjpQ
see propaganda28. november 2021, 21:32
muutub juba naeruväärseks!
e.28. november 2021, 14:11
See on halb üllatus, et ei uurita pookimisega kaasnenud positiivseid kõrvalnähte, mis võivad olla sama mündi (häirivate kõrvalnähtude) teine külg. Võib olla põhjustab nägemise paranemist ja halvenemist koguni sama jõud? Näiteks liig madala siserõhuga silma rõhu tõusmine parandab nägemist, ent kõrge silmarõhuga inimese nägemise muudaks siserõhu kasv kahekordseks (eks silmaarstid tea neid mehhanisme paremini).
e.28. november 2021, 14:28
Just täna tunnistas tuttav elupõline arst, aastat 75-80 vana, et oli saanud sel suvel koroonavaktsiinist püsiva kõrvalnähu ja takkaotsa põdenud ka covidi enda läbi (keskmise raskusastmega). Temast ei õhkunud vaktsiiniusku. Ilmselt kogu eelneva elu pidas inimene PÄRIS vaktsiiniks natuke midagi muud. Tõenäosus, et näiteks rõugete vastasest pookimisest saad esmalt tervisele märgi jätva litaka ja pärast põed ka rõuged korralikult läbi on ju tegelikult kurioosne. Ja isegi kui see oleks mõeldav, võrduks see loteriis bingo võitmisega, mitte ei juhtuks siinsamas Eestis lähituttavaga (ja teistegagi).
Oi-oi-oi,28. november 2021, 13:30
selleks, et silmanägemine paraneks soovitatakse süstida geeniteraapilist preparaati, mille kõrvaltoimed on ettearvamatud ja pikem mõju teadmata. Las tekivad närvisüsteemi häired ja trombis, aga vaata kui hästi Sa näed - kas midagi rumalamat saab pakkuda?
bruh28. november 2021, 14:34
Tead, loe enne artikkel läbi ja proovi sellest aru saada, enne kui kõigi aega hakkad sellise kommentaari kirjutamisega raiskama
Imelik28. november 2021, 12:11
Peale koroonaviiruse põdemist (suhtkoht püstijalal põdesin läbi), kadus mõne nädala pärast maitsetaju, ligi kuu aega ei tundnud maitseid. Üks anomaalia aga tõesti ilmnes hiljem - lõhnataju paranes kõvasti. Seega ma oletan, et koroonaviiruse läbipõdemine parandab ka osasid tajusid,
Kõik kohe kuulama Tre raadios saade RÄÄGIME ASJAST👆👆👆28. november 2021, 11:08
Kõik kohe kuulama Tre raadios saade RÄÄGIME ASJAST👆👆👆
Muah28. november 2021, 12:53
Mis riik see Eestiriik on? Kas mingi uus vä?
Häbi28. november 2021, 10:06
Väga naljakas reklaamikampaania oma mürgisüstile. "Süstige endale tundmatuid mürgiseid aineid sisse ja saate oma terava silmanägemise tagasi. Vanainimene- pane õlg alla"!! Teate vihale ajab juba- määrige pähe need mürgisüstid!! Eriti need 2nö. staarperearsti- ülesöönud naised, kes ei suuda isegi oma kehakaalu kontrollialla saada- ei tule küll mulle ütlema,et miks ma ei süsti mürki endasse!!
Häbi-le28. november 2021, 19:09
Vaktsiine on süstitud miljardeid doose. Kindlasti ei ole ta tundmatu aine (kahtlemata on ta teile tundmatu aine) ja samuti ei ole vaktsiin mürk (liigses koguses on iga ravim mürk)
to Häbi-le: 28. november 2021, 22:49
Kindlasti - on see ikka nii kindel kui vaktsiini tootja ei suuda prognoosida pikaajalist mõju? Lisaks kindlasti on vaktsiini koostisest leitud aineid, mis ei peaks sinna kuuluma, Jaapan on leidnud Moderna vaktsiinist magnetiseeruvat ainet, Praeguseks on jaapan peatanud nende vaktsiinide kasutamise täielikult. Enne kui midagi kindlasti väita võiks natuke rohkem teemat uurida. Dr Joller väitis paar kuud tagsi, et vaktsiin on 100% tõjus ja ohutu. Kas ikka on kui Eestis on registreeritud 258 raske kõrvalmõju juhtumit?