Uudised

VIDEO | Terviseamet: Eestis on omikrontüve tuvastatud 70 juhul (122)

LISA KOMMENTAAR

Mart15. detsember 2021, 20:34
Küsimus suurele ringile: Delfi täna: Kuigi eile õhtuse seisuga oli Eestis saanud sekveneerimise teel kinnituse kuus omikronijuhtu, Lisaks Õhtuleht: „Täna ei ole meil veel selgust selles, kuidas omikron vanemaealisi mõjutab, sest nakatubvad eelkõige nooremaealised.“ Tõhustusdoosi saanud isikud haigestuvad omikrontüvesse lausa 10 korda vähem kui täielikult vaktsineerimata ja läbipõdemata inimesed. Kuidas saab juba kuue juhtumi põhjal järeldada, et 10 korda nakatutakse vähem?
J16. detsember 2021, 10:18
"Kuidas saab juba kuue juhtumi põhjal järeldada, et 10 korda nakatutakse vähem?" Sest vaktsiinide tootjad käskisid niimoodi ütelda! Tegelikult (teiste riikide, andmetel) eelistab omicron justnimelt vaksikuid - nende immuunsüsteem on vaksist rikutud.
15. detsember 2021, 19:58
Pole mingit mõtet tuua seda omrikontüve eraldi välja, sest on ilmselge, et see ongi Delta tüve väljavahetamiseks loodud (ja vaktsiinresistentseks) ning paari kuu jooksul saab see ka valdavaks. Umbes kuue kuu pärast vahetab selle omrikontüve välja jälle uus tüvi ja nii see läheb. Liiga läbinähtav ja järjepidevalt kosntatne on see tüvede vahetumine. Kus on algne tüvi? Kus on nn. Inglismaa tüvi? Pole neid enam! Miks vahetab iga tüve ALATI kohe välja uus tüvi?
Jurakas16. detsember 2021, 10:21
Justnimelt LOODUD. Seda näitab ka see, et erineb kõigist eelmistest roppu moodi. Samas kui viirus muteerub alati sammhaaval. Väikeste sammukestega. Sama koroona endaga - erineb looduses olevatest liiga palju, et olla looduslikku päritolu.
Ainult uus tõug. 15. detsember 2021, 19:53
Valitsuse ülekullatud suhtekorraldajad ja propagandistid on võimelised kogu ühiskonda mõnitama.
MahA15. detsember 2021, 18:42
:D15. detsember 2021, 18:33
Kallake Pfizer pitsi ja olge terved - terviseks!!! Kui pead vaja parandada, võtke tõhusustoos!!!
Jurakas15. detsember 2021, 19:17
Kui pea ikka väga lõhub, siis võtke peale tõhustusdoosi ka lohutusdoos. Kõik probleemid lahendab viies - halastusdoos.
kkkkkkkkkk15. detsember 2021, 18:30
see viirus ei kao enam kuhugi ja endine elu ei tule ka enam tagasi, muudkui muteeruba ja hakkab uuesti vohama, uskumine on oma valik ja see vaktsiin on ebatõhus, sest liiga palju on haigeid ja liiga palju sureb, nagu näha see ei huvita kedagi, ja udutamine käib edasi
Who massipsühhoos paljastatud15. detsember 2021, 18:28
Pole vandenõuteooriate uskuja, aga see lihtsalt ei klapi enam reaalsusega. Siin on juba loogilised vastuolud. Vaktsineeritutele öeldakse, et vaja kindlasti uued süstid, sest vanad ei aita, aga mittevaktsineeritutele öledakse, et aitab ainult vaktsineerimine????? Wtfk nagu, see ei ole enam usutav.
Jurakas15. detsember 2021, 19:21
Kõik on loogiline: Pärast seda, kui USA lõpetas WHO rahastamise (kallutatuse süüdistusega), said selle pearahastajateks vaktsiinitootjate fondid. Kelle leiba sööd, selle laulu laulad. Mistõttu praegune WHO on vaktsiinitootjate turustus- ja lobitöö organisatsioon. Rahvaste tervis teda enam ei huvita. Müügimehed räägivad sellistel juhtudel ikka sihukesi ebaloogilisi jutte.
derry15. detsember 2021, 18:24
ärikate ja nii mõnegi kohaliku elu õitseb poole aasta pärast tuleb korraldus , et jälle vaktsineerige ja jäämegi tõhustama, kui ei lastakse töölt lahti ja see on soovituslik, see lükatigi juhtide kaela, keegi ei vastuta ja kõik täidavad käsku nagu vene ajal
kylly15. detsember 2021, 18:21
kas te näiteks teate , et on inimesi, kes põevad covidit kuhugile ei teavita istuvad kodukontoris ja siis lähevad poodi ja igale poole, pole testitud pole ka covidit olnud, usaldage aga kontrollige ikka ka mis tegelikult on
Mammu15. detsember 2021, 18:02
Fakt on see, et vaktsiine telliti kohe 6,4 miljonit, mis vähemalt minul tekitas küll küsimuse; kuhu need pannakse, meil pole nii palju inimesigi. Kas juba 2020 novembris oli teada, et igale inimesele on ette nähtud vähemalt 5-6 doosi, kuigi rahvale räägiti kogu aeg, et kahest piisab? Tundub küll nii ja seepärast ongi valitsusel vaja järjest ja järest leiutada uusi tüvesid, mis õigustaks vaktsineeritute nakatumist ning uusi süste. Meiega mängitakse väga räpaseid mänge.
sm. Soonvaldi ainuke õige tegu ongi see, et...15. detsember 2021, 17:51
... et koroonateemalise komm.i viiruseeitajate lollijutu pärast kinni pani. virisege parem siin nt. sellepärast, miks on Kallaspõmmpea und Co lepingud vaktsiinitootjatega salastanud ja kes saab pappi. Minu meelest käivad praegu (nii on olnud see 100+ aastat)inimkatsed, et kuidas mingi "segu mõikab". Viirus on ju olemas. Muuseas võiksime "tänada" ka Kaja Kallast selle teadmise eest, et covid ei levi valimisüritustel, Pöffil, Lennujaamades ning ka Superstaaripubekate lõppkontserdil.
Justas15. detsember 2021, 17:21
Suurem osa TA andmetel nakatanutest on kindlasti vaktsineeritud. Pluss veel piirilinna ja tartu nakatunud
15. detsember 2021, 17:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vabaduse väljak oli jolleri versioon.15. detsember 2021, 17:28
Isegi Ansip ütles täna Reporteritunnis, et kallasel on kõik teised- Eelmine valitsus, Ekre, krt. seda teab, kes veel kõiges süüdi, aga mitte kunagi Kallas ise.Staarperearst joller on samasugune uhhuuu, kui päikeseprintsess
... 15. detsember 2021, 17:32
Vabas õhus haigus ei nakka, see on tuhanded korrad Jolleri, Lutsari ja Kaja poolt läbi nämmutatud. Aga mõni ohmu saab ikka EKREt süüdistada.
Sünge Olevik 15. detsember 2021, 17:37
To Vabaduse väljak. Sellist ebameeldivat vurfat päikeseprintsessiks nimetada on päikese mõnitamine ja täitsa häbematu solvamine. Päike on meeldiv ja tänu temale on maapeal elu, aga selle valitsuse all kipub kõik välja surema, juba on sel aastal enam kui 3000 surma tavalisest rohkem. Rahvas on näljas, külmas ja paljas.
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 16:57
Irja Lutsar: peagi saabuvad juhised, kas ja kellele kolme kuu möödudes tõhustusdoos teha. Sellele jargneb kõigi ülejäänute iga kolme kuu järgne vaktsineerimine, mis osutub ikkagi ebatõhusaks ja peab hakkama vaktsineerima iga kuu. Peatselt mõistetakse väheste vaktsineeritud ellujäänute pealt, et seegi pole piisav, vaid inimesed tuleb aheldada igapäevaselt süstla otsa, kui pidevalt õlg all on, ja selg hoobi ootel küürus, siis alles on selge, et see on õige ori.
Maarja15. detsember 2021, 16:51
Oioi okkalist vaat kus sigineb
Seda moodi! 15. detsember 2021, 16:40
Normaalne inimene ei karda ammu teie koroonat nii et võite need hirmujutukesed lõpetada ja elukesega edasi minna.
Seda moodil täitsa õigus15. detsember 2021, 17:28
Normaalne inimene, kes ennast on vaktsineerinud, ei karda ammu koroonat nii et ekredvõiksid need hirmujutukesed lõpetada ja elukesega edasi minna.
Suurüritused ja selle tagajärg15. detsember 2021, 16:34
Täna juba hakkas koroonaviirusse nakatumine juab kasvama. Kui on mingid suuremat sorti üritused, siis on selge, et koroonahaigete arv hakkab kasvama. Kui ekrelased protestimeeleavalduse tegid, siis oli perearst Joller kohe süüdistamas, et sellest sai alguse uus koroonapuhang. Nüüd on ta vait, kui Superstaari lõpuüritust peeti ja haigestumise tõus on alanud. Kahjuks viirust kannavad edasi ka süstitud inimesed!
... 15. detsember 2021, 17:05
PÖFFil osalenud on ka haigestunud ja vaaguvad hinge.
lugeja15. detsember 2021, 16:27
Hakake otsast peale mingi süstiga inimesi süstima!Nendest pole ju mingit suurt tulemust.
Mall15. detsember 2021, 16:26
No aga see ju loogiline tulemus. Omikronist teada saades ei seatud ei lennujaamas ega sadamas sisse kohustuslikku testimist, see oli vabatahtlik. Mida nüüd siis kaagutada! See käpardlikkus paneb ikka väga imestama. Kontrollima asuti suure hilinemisega ja sel pole mingit tolku nüüd enam. Magage edasi uinuvad kaunitarid!
Jurakas15. detsember 2021, 17:05
"...olenemata nn "tõhustusdoosidest" " Oleneb ikka küll. Pärast viiendat doosi enam ei haigestu! Garanteeritud! 3 - tõhustusdoos 4 - lohutusdoos 5 - halastusdoos.
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 17:16
Need kes halastusdoosini jõuavrd neil on väga hästi läinud, paljud saavad, tõhustusdoosi järgselt kohe tuhastustoosi.
☠️15. detsember 2021, 20:22
geno tsiid15. detsember 2021, 16:23
omikron=vaktsiinikoroona, enamus kevadel vaktsineerituid haigestub lähimate kuude jooksul olenemata nn "tõhustusdoosidest"
Miski ei klapi küll15. detsember 2021, 16:19
..uue omikroniga - tüvi sai vaevalt teatavaks kui meedia juba pasundas ülikiiresti levivast tüvest, mille uurimist teadlased olid alustanud ja lubasid infot paari nädala pärast. Seejärel mainite, et tundub levima rohkem nooremapoolsete seas ja vanemaealistel alles uuritakse. Paaris riigis on juba praktikas selgunud, et üritustel levib uus tüvi jõudsalt täisvaktsineeritute seas: loogiline järeldus oleks, et vaktsiin aitab tüvede muteerumisele ja levikule uut hoogu anda. Veel üllatavam, et vaktsiinitootja juba taeatas, et vaktsiinid on omikron tüve suhtes head ja tõhusad! Täielik lavastus ju!
Tõnis Siim15. detsember 2021, 19:13
..ka tüved ei ``muteeru ise``, vaid on ``teadlased``, kes pidevalt neid torgivad ja eri maailma nurkades laiali levima lükkavad. Tuleb uudis-``Näe, issand, omnitrooniku tüvi..``ja kohe miskipärast on ette teada, et ülinakkav ja tappev ja kevadeks miljon surnut jne, jne. Siis tuleb ``Zimbaave tüvi``( jälle 3 süsti muidugi), siis ``Kilimandzaaro tüvi`` (järgmised 3 süsti). Austria ja Saksa eelnõud- kui keeldud süstist, siis trahvid ja kinnimaja, mille ka veel ise kinni maksad....Tervishoiu või haigusega võitlemisega ei ole sellel midagi pistmist, kes pole veel aru saanud.
Mida te15. detsember 2021, 16:11
ette võtsite, kui levik oli veel titesussides?? Aga ei essugi, aafrikast tulnud reidijad vabalt liikusid piirist läbi! Ei mingit testimist ega karantiini. Teadlik riigipoolne uute tüvede levitamine ja inimõiguste rikkumine! Fashistlik suhtumine!
Raul15. detsember 2021, 16:16
Aga milleks üle reageerida?! Šveits näiteks juba nädal tagasi LÕPETAS karantiini ja testinõude ka Aafrikaist tulnuile. Tarvis on viirusega kooseluga kohaneda. Ja vaktsineerida. Isegi kui see kasvõi 30% aitaks.
to Raul15. detsember 2021, 16:30
Ja ikka vaktsineerida :) Miljardilised kasumid vaja ravimifirmadel ikka kätte saada. Ja väga mõjuvat vaktsiini ei olegi kasulik toota, müük langeb ju muidu :)
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 16:33
See ei aita isegi 0,003%, kõik nakatuvad, haigestuvad ja raskete kaasnevate haiguste korral võivad ka surra. Vaktsineeritus ei mängi kõige vähimatki rolli. Ja haigust levitavad siiski haigestunud, aga mitte vaktsineerimata isikud nagu pidevalt muljet tahetakse jätta.
,Mida te' on järjekordne suur valetaja!15. detsember 2021, 17:40
,Mida te' on järjekordne suur valetaja! Lennujaamades, sadamates ja kõigis piiripunktides oli juba ammu enne omikroni testimine kõigile inimestele rangelt kohustuslik.
vana mees15. detsember 2021, 15:59
Miski ei klapi siin selle värgiga? Põrandaküte oli ainuke selge teema ja selle ajasid oravad segaseks teemaks. Elektriga sama teema, lubati juba aastaid tagasi arengut , ise said juhid üüratud palgad. Lahendusi aga ei ole. Sama vaxidega üks segane jutt juba mitmeid aastaid. Tehke nagu aatomipommiga, teadlased tsooni kinni ja enne välja ei saa kui toimiv vax valmis. milles küsimus. Raha saksad saavad aga tulemusi ei ole.
oled vana mees aga varsa aru15. detsember 2021, 17:45
e.15. detsember 2021, 15:58
Tähtis artikkel! Aga mida peljati nagu vanakurat välku oli 70-e isiku pealt ilmnev esmane statistika: kes põeb püstijalu, kes on juba haiglas, kes pigem teel sinna, mis vanuses on omikroni-kandjad, kust reisilt naasnud jne? Mis tegelikult toimub, ei saa me erapooletu, sõltumatu, uuriva Eesti AJAKIRJANDUSE abil muffigi teada.
Karjaimmuunsus15. detsember 2021, 15:56
Karjaimmuunsus on prügikasti visatud
Mida sa ootad15. detsember 2021, 16:09
Aastakümneid pole suudetud või tahetud luua imuunsust andvaid gripivaktsiine milleks diis nüüd teisiti peaks minema?
Lible tegi, Lible tegi15. detsember 2021, 15:54
Kuhu on kadunud jutt karjaimmuunsusest? Kas propalimukad on unustanud selle ja keeranud uutele propalaineteke ja lemmikväljenditele? Enam muud ei kuule kui vaktsineerige, vaktsineerige...
15. detsember 2021, 15:52
Täname selle eest Katjat ka Jurkat , kes ei taipa , või ei julge piire lukku keerata hulgustele , haiguste vedajatele .
Huiax15. detsember 2021, 16:34
Tänage ise ennast et pole julgenud valitsuse idiootsustele vastu hakata.
Madis Lemsalu15. detsember 2021, 15:46
Tänu kellele?? Ikka tänu vaktsineeritutele kellel on vaba liikumine ja kõik õigused. Kas nagu midagi valesti ei ole?
Elu on lill15. detsember 2021, 15:43
Tuiake aga rohkem mööda ilma ringi, pooletoob2sed
Jeah15. detsember 2021, 15:35
Inimesed, ärge hüsteeritsege. Põdege see väike köha ja nohu läbi ning elu läheb edasi. Paanika-artiklid on juba ära tüüdanud.
Kas tõesti mõned ei saa juba aru.15. detsember 2021, 15:34
Mis asjad lihtinimesed ja niinimetatud"riigiasutused" on ehk?
Mida teha noore presidendiga? Vaestel üleval pidada.15. detsember 2021, 15:32
Kersti ja teised Dubais. Mõnus elu pole paha. Rahvas vaene ja haige.
moronic!15. detsember 2021, 15:28
brandnewtube.com/watch/listen-quot-it-039-s-all-been-a-pack-of-lies-quot-dr-roger-hodkinson_6BLZVR6pit25bR5.html
Mann maalt15. detsember 2021, 15:22
No kuidas ometi saavad sisse tuua ,kui meil ju ,,nii korralik ,, kontroll ja piiranguid pole vaja ,kuna kõik on OK, nagu väidavad professorid jne jne ja kõik ,,kõvad tegelased ,, häbi ,seda kõike tehakse ikka väga lohakalt , kurb , väga kurb lugeda ja kuulata ...
Häid filmielamusi!15. detsember 2021, 15:20
https://www.imdb.com/title/tt0191326/
selline bioloogiline relv lasti siis käiku.15. detsember 2021, 15:08
kõik märgid näitavad, et hiljemalt aasta pärast on kõigil tsiviilkaitse kottike kaelas koos dooside ja süstlaga ja käib hommikust ja õhtuni süstimine iga kolme tunni tagant.
Juss15. detsember 2021, 15:03
Ja nüüd neid alles hakkab tulema.....
kõik15. detsember 2021, 15:02
piirid igaltpoolt lahti, reisige palju tahate, aga meie baarid peavad kinni olema.Siin saate viiruse,naljanumber nagu kõik siin riigis.
kui paber taskus15. detsember 2021, 15:20
siis ei ole tähtis kui tõbine sa oled.Tuttav tuli Soomest,ütles et siinpool ei mingit kontrolli,ka tagasiminnes mitte.Küll aga nõuti saabujatelt proovi Soome poolel.
15. detsember 2021, 15:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ei ela Eestis15. detsember 2021, 15:49
Kuidas saab väikese EV peaminister olla süüdi (kui ma sellest 'äärenitäissittunud lillakaabukübara' epiteedist ikka õigesti aru sain) kogu maailmas möllavas pandeemias, et nõuda tema tagasiastumist? Inimene, vaata peeglisse ja küsi iseendalt, kas sina oled andnud endast parima praegusel segasel ajal, selmet kogu aeg kedagi süüdistada?
järgmised tüved tulemas: 15. detsember 2021, 14:49
pii, roo ,sigma jne, , nii et süstige, muidu saavd pensionärid otsa enneaegu.
uusaasta kink15. detsember 2021, 14:47
terviseamet esitlegu juba järgmist ilusa nimega tüve, mis on lähis–idast eurosse teel.
Kumb on uhkem?15. detsember 2021, 14:43
Kas hõbehall või must Mersu? Kumb on vingem? Kas delta või omikron? Mis vahet? Peaasi, et hästi lippab!
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 14:41
Irja Lutsar: peagi saabuvad juhised, kas ja kellele kolme kuu möödudes tõhustusdoos teha. Sellele jargneb kõigi kolme kuu järgne vaktseneeriimine, mis osutub ebatõhusaks ja peab hakkama vaktsineerima iga kuu. Peatselt mõistetakse väheste vaktsineeritud ellujäänute pealt, et seegi pole piisav, vaid inimesed tuleb aheldada igapäevaselt süstla otsa, kui pidevalt õlg all on, siis alles on selge, et see on õige ori.
parandus15. detsember 2021, 15:05
Narkoss15. detsember 2021, 16:49
Ma olin aastaid tagasi süstla otsas! Siis oli ülekas ja lõpetasin igasuguse süstimise. Nüüd olen terve kui purikas nii,et koroona ka ei võta!
Ming15. detsember 2021, 14:38
Vana itaalia filmi vaatasin seal oli tulnukas nimega Omikron kes oli saadetud maale et õppida inimesi tundma maa vallutamise eesmärgil film oli 60ndatest
hakkame juba nime otsima kevadsuvisele túvele15. detsember 2021, 14:36
huvitav kaua see, múúgipaanika kestab?
mis siin otsida15. detsember 2021, 14:42
Kreeka tähestiku järgmised tähed on: pii, roo, sigma, tau ja üpsilon. Siis tuleb fii nagu finland ja hii ... need ehk jäetakse vahele?
Lea15. detsember 2021, 16:01
Nii kaua , kui saavutatud ette seatud eesmärgid.
Antikehade levimust on enim täheldatud Hiiumaal, Saaremaal ja ka Tartu piirkonnas15. detsember 2021, 14:34
Samas on Terviseameti kodulehel maakondade edetabelis Tartumaa nakatumisnäitajatelt esikohal. Mida need antikehad teile näitavad?
järelikult15. detsember 2021, 15:49
Justas15. detsember 2021, 14:33
Aga palju tuvastamata on? See % võib üllatavalt suur olla. Mõne päeva pärast selgub.
Paluks need15. detsember 2021, 14:26
70 nime ka siia loetleda. Kui minu käest on õigus nõuda minu terviseandmeid, siis mul on ka õigus teada, kes need 70 nakatunut on. Lihtsalt huvitav.
Just!15. detsember 2021, 14:45
Ja loetleda võiks seda Elmari raadio õnnesoovide stiilis: haigestunud on Malle Koroona Pärnumaalt, Jüri Koovid Tallinnast, perekond Omikron Saaremaalt ... jne ...
Hetero15. detsember 2021, 14:03
Tahaks endale sellist naist
... 15. detsember 2021, 14:08
Mis sind ära võlus, kas mask?
to: ...15. detsember 2021, 14:51
... tema hell pilk, näota olek ja suur mure meie tervise pärast
omikrontüve on eestis tänu valitsuse pingutustele.15. detsember 2021, 14:03
Avame veel mõned lennuliinid.
Terviseamet15. detsember 2021, 14:11
Paanika külvajatest lambaajud
Gfdd15. detsember 2021, 14:13
Ühtäkki on nii mures rahvapärast.. Koomiline, genotsiid ja palganumber on ainus, mis neid huvitab.
paluks täpsem olla15. detsember 2021, 14:23
Palganumbrist tähtsam on tulemusteta tulemustasu ja priske preemia alakoormuse talumise eest.
Stroh15. detsember 2021, 14:00
Miks need terviseameti arvamusliidrid ja meedianäod kõik nii ühte moodi masendavate, apaatsete ja hallide nägudega on? Murest rahva tervise pärast?
Maali15. detsember 2021, 13:55
pudru ja kapsad. Kiik ütleb, et 82% ELANIKKONAST on antikehad, kohe seejärel, et 82% TÄISKASVANUTEST. Kiik ütleb, et antikehad on 90% eakatel, Kalda ütleb, et 90% Saarte ja Tartumaa eakatel.
tüdind15. detsember 2021, 15:35
kiik on ise üks paras anti keha
Omrikino15. detsember 2021, 13:53
Omrik on vastutus Omrik on hea- Nagu vanasti hea Omron
Aga Tallinnas saabub uus aasta ilutulestiku saatel15. detsember 2021, 13:50
To Aga Tallinnas...15. detsember 2021, 13:54
Tallinn laseb raha õhku, tartlased otsustasid ilutulestiku rahad haigete laste fondi anda.
... 15. detsember 2021, 14:03
Ja sealt on hea seda raha fondiomanike palkadeks ja arvele keerutada, nagu Eestis tavaks.
Pall nr6915. detsember 2021, 13:47
Mind need nr ei huvita, mängin lotot mulle meeldivad lotonumbrid😋
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 13:41
Neile 70 juhusele, lisanduvad veel 10 tuhanded inimesed kes lennujaamast sirge seljaga välja jalutavad ise juba köhides ja palavikust leemendades, või alles lennukis nakatununa haigust kõigile edasi kannavad. Minge oma tõhustusdoosile ja sellele peatselt järgnevale tuhastustoosile. Surm saab teid kätte niikuinii.
Helge Tulevik 15. detsember 2021, 13:54
Need kõik on täisvaktsineeritud kes mööda ilma ringilällavad, ja vaktsiinipassist õigustust saanuna vanureid väljasuretavad. Kaja takka kiitmisel.
Mooses15. detsember 2021, 13:38
Kas planeedil on veel mõni homo sapiens järgi jäänud, kes seda jura usub??? Külvake külvake, varsti tuleb ka vilju lõikama hakata!
On küll15. detsember 2021, 14:02
Nad on kõik kapist välja roninud. Aga kes saaki koristab, seda me veel ei tea.
15. detsember 2021, 13:34
Nali15. detsember 2021, 13:33
"Mis te ajate. Meil on ju väga efektiivsed vaktsiinid. Vaksitud ei haigestu ju kunagi ja ei levita viirust. Eks need mitte-vaksineeritud olid, kes lendasid Lõuna Aafrikasse ja nakatasid seal ennast Omikroniga..." - umbes sellist deb!!lset joga kuuleb keskmise vaktsiiniuskliku suust.
oi kurja 15. detsember 2021, 13:29
Valga on langenud,Tartu on langenud,hirmus omikron liigub Talingradi peale.Isamaa on ohus! APPI!
Liia15. detsember 2021, 13:23
Ei eestlased reisimist lõpeta, pean saama kohe sinna kuhu tahan, las vanad surevad, aga meie reisime ja noortena põeme kergemini.
tahad et vanad ei sure kunagi või15. detsember 2021, 15:36
kui ei reisi, siis vanad elavad igavesti?
See on kunstlikult tekitatud värk Google: Bill & Melinda gates omavad patenti sellele15. detsember 2021, 13:22
Mart15. detsember 2021, 13:22
Miks piiril ei ole kohustuslikku testimist?
tea-Mart15. detsember 2021, 13:42
Sest enne reisi tuleb teha test, kohale saabudes ka veel test-ootad testi vastuse ära, siis saad alles ringi liikuda. Paljudes riikides on nii!
tea-Mart15. detsember 2021, 13:43
Sest enne reisi tuleb teha test, kohale saabudes ka veel test-ootad testi vastuse ära, siis saad alles ringi liikuda. Paljudes riikides on nii!
tea-Mart15. detsember 2021, 13:43
Sest enne reisi tuleb teha test, kohale saabudes ka veel test-ootad testi vastuse ära, siis saad alles ringi liikuda. Paljudes riikides on nii!
Hoppetossan15. detsember 2021, 13:53
Piiril ei kontrollita, sest siis ei saa kohalikke kottima.
Mart15. detsember 2021, 14:42
Ma käin Lätis restoranis, SPAs, kinos. Tulen autoga tagasi. Kes mind kontrollib?
Lea15. detsember 2021, 13:18
Meil Eestis käivadki kõik asjad vastupidi kui teistes riikides.
Hoppetossan15. detsember 2021, 13:56
Ei käi. Corona kardab raha ja vöimu, seal see ei levi ja piirangud eelmainituile ei kehti. Vaadake kogu lääne yhiskondi....
15. detsember 2021, 15:57
15. detsember 2021, 13:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
riigil jube kasulik15. detsember 2021, 13:32
kui need viskavad vedru välja ... jääb raha jälle omadele palga suurendamiseks tuhandete võrra
to:puksilm15. detsember 2021, 14:42
Kas sa räägid endast?Ära üldista.
minu nimi15. detsember 2021, 13:17
Kuidas saaks selle müstilise kovidi? Pole midagi teinud, et seda saaks aga krt ei hakka külge!
oota15. detsember 2021, 14:41
Väga lihtne ja loogiline vastus sellele, et kust saab…15. detsember 2021, 15:33
…saab siis, kui lased end vaktsineerida ja levitad seda lahkelt ka teistelegi, ilma et ise sellest arugi saad. Siis kolme kuu pärast saad isegi “õnnelikult” positiivse tulemuse. Kas tõesti on juba vaktsiinid muutnud inimesed robotiteks ja ise oma ajuga enam ei suuda loogiliselt mõelda ja seoseid luua. Seda veel iseenda heaolu nimel. ÄRGAKE kallid kaasmaalased! Lugege inglise keelseid artikleid ja uudiseid. Googeldades vacci vastaste erinevaid argumente, siis pange otsingu lõppu ka conspiracy, siis leiate huvitavat infot. Hoiame kokku kullakesed…
Kai15. detsember 2021, 13:16
Ei tea, kui palju neid erinevaid tüvesid veel tuleb. Tuleks lasta nüüd hiinlastel selline tüvi oma laboris valmis teha, mis kõik eelnevad tüved nahka pistaks. Küll hiinlased juba sellega hakkama saavad, tegid nad ju koroona ka algse variandi.
Maali15. detsember 2021, 14:07
piisavalt palju. kui kreeka tähestik järgmisel aastal otsa saab, lähevad käiku Hiina hieroglüüfid ja neid on tuhandeid.
meelega15. detsember 2021, 13:16
see kõik rännete tagajärg, ühest maailmaotsast tuuakse iagsugust paasandust igalepoole.
😆 15. detsember 2021, 13:12
Piirid veel rohkem lahti ja igasugu reise kõikjale maailmas, siis on garanteeritud, et uued corona viiruse tüved ja mutatsioonid saabuvad kiirest Eestisse. Siseriiklikult aga kõik kinni. Hiinas on millegipärast vastupidi. Piir on suletud ja siseriiklikult on kõik avatud.
Maali15. detsember 2021, 13:57
kummaline, kuid paistab et isegi kommunistlik Hiina hoolib oma elanikest ja majandusest rohkem kui meie oravabande.
Pensionäri arvamus: vastupidi15. detsember 2021, 15:20
Lõpetame kõik piirangud, looduslik valik teeb oma töö ja saame rahulikult edasi elada.