Hea nõu

„Öeldi, et mu olukord saab ainult halvemaks minna.“ Vereloome kasvajaga naise päästis üks hea soovitus (5)

LISA KOMMENTAAR

infoks13. märts 2022, 12:55
See on hädavajalik teadmine, et viiruseid meie kehas on väga palju ja mitmeid. Ja nad kõik koos põhjustavad mitmesuguseid haigusseisundeid. Õnneks on ka teadlased avastamas, et see teooria on põhjendatud. EBV viirus on aastatega niivõrd muteerunud, organitesse peitunud, et arstid ei leia teda enam vereproovist. Sellekohane artikkel oli isegi peavoolumeedias hiljuti saadaval. Kui siin inimene jagab konkreetselt oma tervenemislugu.. siis milles on siin kahelda? Kas selles, et ta valetab:)
Muidugi - teadlased õpivad tema käest - neil ju pole hääli peas13. märts 2022, 13:29
William väidab, et ta on selgeltnägija, kes kuuleb häält, mida ta nimetab Kõigekõrgema Vaimuks või Kaastunde Vaimuks. Esimeses tema neljast enimmüüdud raamatust, Medical Medium: Secrets Behind Chronic and Mystery Illnesses and How to Finally Heal, selgitab ta, et VAIM ütleb talle igaühe füüsilise tervise kohta, kellega ta kohtub, ja "mida inimene peab tegema, et paraneda". Ta kirjutab, et Vaim ei ole surnud inimene, vaid "sõna" - "sõna Kaastunne elav olemus", mis istub "Jumala sõrmeotsas". Tänu VAIMULE saab ta "tervisealast teavet, mis on uskumatult täpne. https://thebaffler.com/latest/grift-
"Meditsiinimeediumi süsteem baseerub teadmisel, et ..."13. märts 2022, 12:42
Anthony Williamsi Medical Mediumi väiteid ei toeta teadus ja võib olla hoopis patsientidele kahjulik. Selle sellerimahla arutu joomise osas on ju mitmeid artikleid ka meedias ilmunud, autoriteks teadmistega inimesed. Sellele MEEDIUMILE ütleb juba lapsest saadik kõike VAIM, tal puudub igasugune meditsiiniline kvalifikatsioon ja arstide sõnul paljud tema väited on teadusega vastuolus. „Kolmveerand aastat hiljem oli trombotsüütide näit vereproovis normis — sama tulemuseni jõuavad inimesed, kes söövad väga suurtes kogustes verevedeldajaid.“ Trombotsüüdid üksi ei näita mingit "paksu verd".
13. märts 2022, 11:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Nojah, intervjueeriti inimest, kes ei saanud oma diagnoosist aru ja arvas, et tal on vähk13. märts 2022, 12:51
Essentsiaalne trombotsüteemia (ET) on luuüdi häire, mida iseloomustab vereliistakute (trombotsüütide) üleproduktsioon. See vereliistakute ületootmine võib põhjustada verehüüvete (trombide) ja veritsuse (verejooks) suurenenud riski. Eduka ravi korral on enamikel ET-ga patsientidel eeldatav eluiga peaaegu normaalne.
Xx13. märts 2022, 10:46