Sisuturundus
31. august 2022, 12:02

Mõtlesid osta kiirmoepoest odava trenniriietuse? Siin on põhjus, miks seda vältida!

Tõenäoliselt on enamik meist seda kogenud: näeme kiirmoepoes 10-euroseid retuuse, ostame rõõmuga ära ja seejärel pettume, kui peale paari kandmist või pesu on need väljaveninud, topilised ja näevad välja, nagu oleks neid kasutatud aastaid. 

Seega on lõppkokkuvõttes kvaliteetsete trenniriiete soetamine nutikas valik – see on investeering nii rahalises mõttes kui ka iseenda heaolusse. Kvaliteetseid trennirõivaid õigesti hooldades saab neid kanda mitu pikka aastat. Sealjuures on ilusad trenniriided pea alati üks suuri motivaatoreid trenniga alustamisel või jätkamisel! Kui tunned end ilusana, mugavalt ja mõnusalt, siis tekib see soov ja tahtmine teha oma trenn ära. Ja no miks mitte ka veidi eputada ja peegli ees pilti teha? Et vaadake, mis mul seljas on, näen päris hea välja…

Just seda kõike pakub kvaliteetseid trenniriideid müüv kodumaine Peachlabel. Sealjuures ei ole Peachlabel pelgalt trenniriiete bränd – nende eesmärgiks on üksteist toetada ning näidata, et erinevad kehakujud ja kaalunumbrid on okeid. Nad soovivad, et naised tunneksid rohkem enda üle uhkust ning näeksid oma nii-öelda iluvigade asemel ainult ilu ja et see teeb neid omapäraseks. Lisaks riietele ja trenni tegemisele-liikumisele on vaimne tervis ülioluline. Kui sinu mõtted on terved, on ka sinu füüsiline keha terve. Nii kasvatabki Peachlabel oma väikest kogukonda, kus igaüks saab olla tema ise ning kedagi ei judge’ita. Selle kõige taustal ongi klientide tagasiside olnud imehea! Loomulikult on saadud negatiivseid hinnanguid, kuid valdav osa ei ole üldse tootega seotud. Toodetele tagasiside on olnud alati väga hea ja Peachlabeli pisikesel meeskonnal on selle üle siiralt hea meel!

Kuidas valida enda jaoks sobiv treeningriietus? Peachlabel annab nõu!

Tee selgeks, millist trenni sa peamiselt teed ning millist eesmärki treeningriided sinu jaoks peavad täitma. Näiteks, kui käid tihti jooksmas, siis oleks vaja kuhugi mahutada koduvõtmed ning juhul, kui oled muusikafänn või kuulad podcasti, siis peaks saama telefoni samuti taskusse libistada. Selle jaoks on ideaalsed retuusid, millel on mitu taskuvõimalust ning mis asuvad mugavas käeulatuses reie välisküljel.

Mida intensiivsem treening, seda rohkem on vaja, et nii retuusid kui ka rinnahoidja toetaks sind. Seepärast on Peachlabeli Pocketperfect mudelile lisatud värvlisse nöör, et ka rütmikate treeningute ajal seisaksid retuusid omal kohal. 

Peachlabeli valikus on kõige populaarsemad mustad taskutega retuusid ja eest lukuga lahtikäiv rinnahoidja. Popid on nad seepärast, et on klassikaliselt musta värvi ja sobivad kandmiseks igal aastaajal. Lisaks on nad tõepoolest mugavad, praktilised, naiselikud, minimalistlikud ja panevad sind üliilusana tundma!

Muuseas, klientide tagasiside põhjal on valminud ka mitmeid hitt-tooteid. Näiteks Zipper Heaven toote sisend tuli kliendilt, keda häiris fakt, et peale trenni on higiselt kehalt raske üle pea käivat rinnahoidjat seljast saada. Lisaks ei luba kliendid täna enam retuuse ilma taskuteta teha – need on lihtsalt nii praktilised ja vajalikud! Iga kord, kui küsitlus on tehtud, vastatakse, et retuusidel lausa peavad taskud olema!

Tekkis huvi? Tutvu Peachlabeli toodetega SIIN!