Hea nõu

Isegi kui riskigruppi kuuluval inimesel möödub koroona kergesti, siis iga äge infektsioon, ka koroonaviirus halvendab kindlasti põhihaiguse kulgu.

KÕHKLED, KAS MINNA VAKTSINEERIMA? ARST: nende krooniliste haigustega inimestele on koroona põdemine eriti ohtlik (7)

LISA KOMMENTAAR

Kristiina Allekõrs28. september 2022, 00:06
Mu ema terve kolme doosiga 5,5 kuud tagasi põdenud sai haigekassa SMSi. Enne 6 kuud ei tohiks üldse tülitada. 60dates on. valage maha osa vaktsiine ja ässitage vaid neid rauku kes pole teinud ja kelle digiloos on 2 või enam haigust ja alustage meestest. Kugi järjest küsitavamaks muutub see töökindlus. Selleks talveks ei jõua kohe kindlasti enam mingit püsivat kaitset saada sest 2 doosiga ei funka üldse enam.
vaktsineerimine27. september 2022, 17:56
on kõige kiirem tee paradiisi
oleks siis kasu27. september 2022, 13:58
aga ei ole ju. vaksist pole kasu. ikka põed. mul on kolleeg, kes 3 vaksi saanud ja 2 korda põdenud. no milleks? miks te ajatse seda sogast juttu. mina pole ühtki vaktsi saanud ja pole kordagi põdenud. mis nüüd saab siis? jooksen süstima või?
Anne27. september 2022, 12:04
Olin vaktsineerimise tuline pooldaja, sain 2+1 süsti, aga teise süsti järel kohe hakkas käsi valutama. Valu on laienenud kaelalt-õlalt-labakäeni. Käisin perearstile rääkimas, soovitas võmlemisharjutusi, aga abi pole. Nüüd ei julge enam 4. süsti teha, sest käsi on ka nõrgaks muutunud. Viimasest süstist on möödas 11 kuud ja ma ei tea, kuidas toimida.
Teeline27. september 2022, 19:16
Nagu arstid ütlevad, see ei ole põhjustatud vaktsiinist, vaid mingist muust kaasuvast haigusest. Või on ealine iseärasus. Ja see, et see haigus ägenes peale vaktsineerimist, on lihtsalt kokkusattumus.
e.27. september 2022, 10:01
Ükskõik kui särasilmselt 'vaktsineerimist' ülistatakse, jääb õhku küsimusi. Nagu käesolevaski detailses artiklis, kus ainsana unustati kirjeldamata vaktsiinitüsistused. Lisaks pikaajalistele vaevustele, mida need mõnele põhjustavad, kahtlustan, et üheks vaktsiinitüsistuseks on (statistiline) liigsuremus. Loetud nädalat pärast süsti äkksurijad EMO-sse tõenäoliselt ei jõua. Siis võib küll jääda mulje, et haiglasse sattujate enamus on vaktsineerimata. Kui vaktsiin päästab vähemalt haiglas suremisest, tuleks see kindlasti kasuks KK JOKK-mainele ja vähendaks riigi kulusid.
on reklaamiks meditsinkale17. september 2022, 11:15
kuid iga keemiline mürk on ikka ka organeid rikkuv omamoodi, kõige olulisem on hoida igal inimesel oma immuunsus kõrge, haigeid rakke saab tasakaalus hoida ju lisades rakutoitu, mis suurendab tervete rakkude osakaalu üle haigetest, lisaks carotenoidid jne,...