Uudised

Erakorralise meditsiini osakond: „Vanuse järgi me patsiente ei kategoriseeri. Peamine asjaolu on patsiendi terviseseisund.“

POJAL LÄKS VERI KEEMA: „Istusin 90aastase emaga kuus tundi EMOs. See on ebanormaalne!“ (11)

LISA KOMMENTAAR

Reg.tädi sõnad, too arst käitubki nii, tulge homme12. oktoober 2022, 02:10
Istusin EMOs 5 tundi, millest 45 minutit olin kabineti ukse taga ainuke, kuid terve selle aja jooksul ei võetud vastu mitte kedagi. Arst ja õde silkasid niisama kabinetti sisse-välja ja käisid suitsetamas. Sius hakkasid ilmuma ka teised patsiendid ukse taha ja kuna mina olin kõige viimase prioriteediga patsient, siis iga kord kui kõll käis, vajusin mina aga kaugemale ja kaugemale. Lõpuks olin istunud 5 tundi, pisar silmis lahkusin ilma abi saamata EMOst, sest iga kõlliga lüksti mind aga kaugemale ja kaugemale. Selle 5 tunni jooksul 5 inimest! Küsisin visiiditasu tagasi, kahjuks ei antud!
Kristiina A9. oktoober 2022, 14:45
Koroona on ikka väga leebeks muteerunud kui 90dates suhkruhaige ei satugi hapniku alla ja surnukuuri. Tõsi tegu naisterahvaga. Minul ka möödus kergelt.. Samas töölt puudumisi see põhjustab. Koroona osa konnas peaks lubama arstil,õel töötada kuni püsti püsib(intensiivis siiski ei või olla palavikku mis pärsib sooritust) aga mujal ei saa kuna ükski mask ei taga ohutust..
Olete kindel11. oktoober 2022, 12:19
Et saate asjadest rääkida teadmiste põhiselt?
milleks selline suhtumine8. oktoober 2022, 13:09
Mina olen väga pettunud jälle kiirabitöös.On juhus olnud,etkahel korral tuli sama kiirabiõde,või on nad vanemõed.Teama suhtumine annab ikka soovida.Tuleb vanuri juure ja kohe ütleb,et mis te arvate,kas kiirabi teeb imet.Esimesel korral kirjutas oma raportisse,et tütar nõudisvanuri haiglasseviimist..Vanur võeti kaasa ja minule ütles,et te niikuinii tulete kahe tunnipärast talle järgi.Vanur oli aga esimesed kaks nädalat intensiivisja siis veel kuu aega haiglas.Aasta hiljem sattusjälle sama õde olema ja sisse tulles sama jutt,ja pärast poole ütles,et vaadake inimese vanust ka,mida te veel tahate.
haigete juures on hea suhtumine oluline8. oktoober 2022, 13:27
Leidub igasuguseid töötajaid.Mõned ongi endast väga heal arvamusel ja võivad haigele kõike öelda.Tahan öelda,et on ka väga toredaid töötajaid ja õnneks on neid rohkem kui halbu.
muide sama kogemus kiirabiga11. oktoober 2022, 10:58
alles nüüd juhtus , kus õeldi pole viga , tulemus oli perearsti kiire tegutsemisega jäi inimene ellu , kusjuures tehti nädalas 2 vereülekannet kiiresti ... sellist kiirabi me tahtsimegi ... aitäh
EMO töötaja8. oktoober 2022, 12:40
Inimestel on vale arusaamine EMO-st. See pole kiirabi vöid kohta haiglas kus arstid on kohe seina taga puhkeruumis tulemas kui asi läheb kriitiliseks. Kiirabi on see mis peab kiiresti käima, kuid EMOS ooteruumis saab abi minutiga vöi isegi kiiremini, kui midagi peaks juhtuma. Köik töötab väga hästi - just nii nagu see möeldud on. Väga tublid töötajad seal. Ma saan aru, et ooteruumis vöiks olla mugavusi rohkem - TV, bufet, mugavamad toolid, ajakirjad, telefonilaadiad, suitsetamise kabiin.
ära blufi11. oktoober 2022, 11:00
olukord on siiski katastroofiline , ava silmad pugeja
Kas tõesti11. oktoober 2022, 21:15
Emo-sse suitsetamise kabiin.Ega see lennujaam ole
EMO töötaja8. oktoober 2022, 12:39
Inimestel on vale arusaamine EMO-st. See pole kiirabi vöid kohta haiglas kus arstid on kohe seina taga puhkeruumis tulemas kui asi läheb kriitiliseks. Kiirabi on see mis peab kiiresti käima, kuid EMOS ooteruumis saab abi minutiga vöi isegi kiiremini, kui midagi peaks juhtuma. Köik töötab väga hästi - just nii nagu see möeldud on. Väga tublid töötajad seal. Ma saan aru, et ooteruumis vöiks olla mugavusi rohkem - TV, bufet, mugavamad toolid, ajakirjad, telefonilaadiad.
WC11. oktoober 2022, 12:21
võiks olla ka kas või silmaveega silmaloputuseks