Keha

Mida need paksud õige mõtlevad? Levinud arvamus on, et söögu vähem ja hakaku liikuma ning jätku ravimid diabeetikutele!

Menukate kaalu alandavate süstide nappuses süüdistatakse pakse! „See on absurdne! Ma ei kavatse paluda vabandust, et tarvitan rohtu enne, kui mul päriselt diabeet tekib.“ (8)

LISA KOMMENTAAR

TT30. jaanuar 2023, 13:21
Lootusetult paksudel tundub organism toimivat (nende enda väidete kohaselt) energia jäävuse seaduse väliselt. Huvitav, kuidas need kalorid saavad ladestuda, kui neid ikka ennem ei manusta?!
no saavad10. veebruar 2023, 12:21
tean insuliinshokke saanud patsiente, kes pärast on justkui paistes.Ja see ei möödu,söö või ära söö-
maakas27. jaanuar 2023, 21:31
Naine on halvustamist mitmel korral tunda saanud. „Mis mind ärritab, on apteekrid – iga kord, kui lähen ravimit ostma, hõikab kleenuke apteeker üle saali: „Ahhaa, aga teil pole näidustust! Teie ju maksate täishinna.““ kui juba kolmas kord seda kuulsin, sain aru, et mulle üritatakse vihjet anda.“ kas ka ikka teab, milleks seda ravimit kasutatakse?“ See ei ole halvustamine, vaid tavapärane apteekrile kohustuslik töö: hoiatada kõrgema hinna kohta ja tutvustada ravimi tarbimiskorda. Kõnelejat ärritab oma kaal ja seetõttu kõik muu: apteeker on kõhnem, tema hääl selge ja vali.
Sisuturundus27. jaanuar 2023, 15:57
Loodetavasti teile ikka maksti selle artikli avaldamise eest, muidu oleks päris piinlik lugu ikka.
27. jaanuar 2023, 14:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Diapeed27. jaanuar 2023, 15:48
Loll jutt suhu tagasi!
Kohutav egoism27. jaanuar 2023, 13:16
Söön rämpstoitu, sõidan autoga, istun nutitelefonis. Ja siis andke tablett. Kuskilt peab see rasv ikka tulema, ikkagi toitumisest tuleks alustada. Ja ka lõpetada.
lootusetult paks aastast 196027. jaanuar 2023, 14:01
Ei söö rämpstoitu, autot pole, nutitelefoni ka pole (usu või ära usu). Teisest eluaastat saati olnud ülekaaluga kimpus. Olin struumadispanseris arvel, pidasin ranget suhkruvaest dieeti (niuts, kõik lapsepõlvekõhurõõmud olemata). ikka jässak ja paks. Ah et isegi uut rohtu ei tohi võtta. Äkki hingan veel ka õhu ära peenikeste eest?
Luisa27. jaanuar 2023, 11:08
Lihtsalt, omast käest tean, et kui ravim otsas, siis erinevalt ülekaaluga võitlevast patsiendist diabeetikul reeglina ei ole ravimile mingit alternatiivi. Ravimi vahetus on väga pikk, kurnav ja isegi võimatu. Ja ilma õige ravimita on diabeetikul väga kiiresti ikka väga jamasti… :( Ehk küsimus on tegelikult alternatiivides st mida tähendab ühe v teise ravimi puudumise mõju konkreetse diagnoosiga patsiendile, seda tuleb vaadata. Minu arust võiks olla meil ravimite osas mingi nn patsiendipõhine ravimite broneerimissüsteem, kus neid diagnoosipõhiseid isikust tulevaid prioriteete arvestakse.