Uudised

ALGUL OLI PAANIKA JA HIRM | Õed meenutavad koroona tulekut: „Me kartsime koju minna, sest ei teadnud, kas oleme nakatunud.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

häbistatult lahkuda13. märts 2023, 11:16
Ja kersna ulmeliselt kallite kiirtestide pärast kartsid lapsed "avatuna hoitud" kooli minna
Millal ometi pettusest aru saadakse13. märts 2023, 10:23
Vaktsiinid on inimeste immuunsuse ära rikkunud, sh on järsult tõusnud äkksurmade arv, insultide-infarktide arv ka järjest noorematel, laste südamelihasepõletikud on saamas tavaliseks nähuks, agressiivsed ja ennenägematud vähivormid, kõigil on trombid, näohalvatused, tõblused ja värinad jne jne. Millal ükskord aru hakkate saama, et mRNA vaktsiinid hävitavad inimesi. Tallinna kiirabi ei jõua ammu enam kõiki neid hädas vaxxituid ära teenindada. Ärka ometi üles
Ja hirmukülvajad ning kaasajooksikud13. märts 2023, 10:28
on ise kaasvastutavad selle hävingu külvamise eest, sh med.õed. Päris maailmas käib Faucy kohtus tunnistusi andmas, kasutades ühe ülekuulamise jooksul ligi 80 korda ütlust "cann't recall" ehk ei mäleta ning lekkinud on usa valitsuse WhatsAppi vestlused, kuidas valitsusliikmed kiitlevad, et uus variant "scares them off their pants" ehk paneb hirmust pükstest välja hüppama ning teine kiidab takka, kuidas nii saab "õige" käitumise ehk allumise, süstimise ja koduspüsimise. Fabritseeritud genotsiid!
Hämm13. märts 2023, 09:48
Kartsite sest hirmutati! Ja hirmutati suurelt ja nimme! Papid pidi "õigete" taskusse voolama saama!