Uudised

Rinnavähi alistanud Lea Liitmaa: ma üritasin oma vähiga sõbraks saada (38)

LISA KOMMENTAAR

mari12. aprill 2014, 10:04
Igaüks leiab oma mooduse vähiga võitlemiseks, peamine, et ise uskuda sellesse ja see toimib.
Mina ise pidasin vähki kutsumata külaliseks, "mida" ma oma templist järjepideval välja ajasin.
Välja kolis kurivaim!
Jaksu kõigile kellel tegemist selle kurikaelaga, peamine on uskuda oma võimetesse temast jagu saada!
kulla5. aprill 2014, 19:18
Inimene ise lubab endale haiguse sisse, eneselegi teadmatul moel. Paraku ongi nii, et meie m6te, tegu ongi suure m""aaravusega haiguste tekkel. Lea, "ara muretse, super OLED! KES POLE KOGENUD JA EI TEA MIS ON haigus, palun vaiki. On ilusam kuulata.
Lea Liitmaale5. aprill 2014, 14:48
Ma oskan ka teatud asju, kuid ma ei plära sellest tervele maailmale, ega kiitle sellega. Kuid ma mõistan, et sul oli ju vaja raha teenida, et oma vähiravi kinni maksta ja ka elamine Saksamaal.
to sass4. aprill 2014, 18:13
sinu pettumuseks pean ütlema, et meil saab täpselt samasugust vähiravi, nagu mujal arenenud riikides.meil on samad keemiaravimid ja meie onkoloogid kasutavad samu raviskeem,mis välismaal.op.ravi meetodid on samad.Leale taheti eestis teha radikaalsem operatsioon, kui tehti saksamaal.Sa ära halvusta asju, millest sa ise midagi ei tea.
minu4. aprill 2014, 09:34
lähisugulased on surnud vähki, õde suri pärast 8 aastat"vähi seljatamisest" ja siis juba paari kuuga.
Isa elas vähiga 10 aastat ja suri kaks kuud pärast operatsiooni.
n3. aprill 2014, 21:07
sellistest asjadest ei plärata. seda enam, et vähki ei saa seljatada ja enne viit aastat ei saa üldse rääkida sellest, et vähki enam pole.
Kel sama rada käia3. aprill 2014, 20:43
soovitan lugeda Valeri Sinelnikov "Hakka oma haigust armastama"
Päikest!
sass3. aprill 2014, 15:01
päästis sind see,et oli võimalus saksamaal parimat ravi saada ja seda kõike õigeaegselt.ilmselt ei olnud ka vähi vorm agressiivne.eesti meditsiini kätte oleks sul kindlast arvestades järjekordade pikkust ja sllega kaasnevat stressi suure tõenäosusega surnud.
3. aprill 2014, 09:57
Pealtnägija on mandunud. Ütlen seda ainult viimasel ajal nähtud Pealtnägija teemade kohta.
Public enemy3. aprill 2014, 09:52
Tore, et inimesel väga heade arstide käe all hästi on läinud. Ent kogu muu vaht, mis selle ümber on klopitud, on kuritegelik. Kas ma olen pahatahtlik, kui hoiatan terviseprobleemidega inimesi posija juurde ruttamast? Või arvab keegi peale minu samuti, et selliste artiklite üllitamine teenib uue ameti reklaamimise eesmärki? Et laulmise asemel hakkab Leale leiba lauale tooma selgeltnägemine ja posimine. Ja et nimemuutmine teenib kah just sama reklaamieesmärki. Lugege Õhtukast, mida Vigala Sass asjast on arvanud: "Kui talle tehti operatsioon ja keemia ja kiiritus, siis asi ei olnud nii lihtne kui ta arvab. Kui esimest korda opiga puhtaks ei saa, siis on asi mäda. See jutt näitab, et ta ei ole bioloogiatundides käinu. Aga ma ei taha rohkem kommenteerida, muidu sõnun ära."
3. aprill 2014, 09:11
Minus tekitas kogu see jutt natuke õudu.
mine räägi seda vähihaigetele 3. aprill 2014, 09:00
eks ütle neile ,et saage sõbraks ja et isi olete süüdi ja arenege edasi ,mine ! Pane kiiver pähe ,muidu võid siibriga vastu pead saada . Tervetele räägi seda kuidas valgete tiibade ja suure rahakotiga mees su arved kinni maksab .
dolbajoob3. aprill 2014, 07:57
susi3. aprill 2014, 07:55
...no selline asi nagu vähk ,sellega ei ole võimalik sõbraks saada. Sa kas võidad teda või tema võidab sind . Aga koos temaga elamine on küll viimane asi ,mida ei soovita isegi mitte kõige suuremale vaenlasele ja tavaliselt saab lõpp kole olema ,on väheseid kes lähevad lõpuks ilma hirmsate valudega .Ise ka sattusin poolkogemata vähile jälile ja sain puhtaks .Kui konsiilium tuli ja ütles ,et me saime ta puhtaks ja talle pole vaja keemiat ega kiiritust teha....ma oleks nende kõigi voolikutega ja ohelikega mõõda seina kasvõi heameelest üles roninud......
kas on3. aprill 2014, 07:48
eetiline riigi televisioonis sellise haiglast juttu eetrisse lasta? vähk läks, psühholoogiline haigus tuli.
herb is the sacrament3. aprill 2014, 06:53
ma olen 99 protsentkindel, et selline eksrokkar ravis kanepiga end terveks vähist, sellest ka see inglite jutt.
med.2. aprill 2014, 23:51
Vähirakkude pidu = immuunsüsteemi kurnav UV-kiirgus (ennekõike põhjaeuroopa geenidega inimestele) + liigne stress + liiga palju rafineeritud süsivesikuid (magusad söögid-joogid).
Dr.2. aprill 2014, 21:51
Söber koorib söbra per..e!
asi on lihtne2. aprill 2014, 21:48
vähk on organismi kaitsereaktsioon umbes nagu palavik ja vähihaiged tapab keemravi. ellu jäävad tavaliselt need vähihaiged, kes kas ei lase üldse keemiaravi teha või tuleb neil mõistus poole ravi peal pähe.
anni2. aprill 2014, 21:48
tore,tal toesti silmad saravad
nii ehk naa2. aprill 2014, 21:24
aga ajapikendust sai vähemalt aastaid ja lapsed vajavad teda, see hoiab püsti. See, et keegi sind vajab, annab jõudu haigusega võitlemiseks.
.....
Jätkugu sind lastele veel kauaks.
2. aprill 2014, 21:23
ta mees peaks ka endal vähki uurima... aga , kõige hullem on - lastel ? noortel, alla 50 aastastel, arvatakse vähid geneetilist laadi, ehk - soovitaks lastel geeniuuringuid. ka minul on vähk, mu mõlemail vanemail, mees arstide juurde ei lähe, lapsed geeniuuringuid ei taha teha... hea, et vähemalt vähist on julgelt rääkima hakatud, inimesed ehk võtavad midagi ette, käivad uuringuil, ja .... kes oskab geeniuuringuist midagi soovitada ?
eks ikka naine2. aprill 2014, 21:10
Tegelikult on Saksamaa ikka üks hea koht ja väga arenenud arstiabi. Head paranemist ja kaunist kevadet Leale ja kõigile inimestele.
Tubli Lea2. aprill 2014, 21:00
Tubli oled Lea ja oledki võitu saanud. Su silmad näitavad seda. Õige mõtlemine koos raviga teebki terveks. Lea seda võimalust kasutas ja kindlasti pole vähil tema juurde tagasiteed.
mannuka2. aprill 2014, 20:50
Sillen jõudu ja jaksu ja edu sulle
ats2. aprill 2014, 20:45
Vabandust,aga vaatan praegu pealtnägijat ,ja mulle tundub ,et ta räägib nats imeliku juttu,mingi iks nime võtt ,valged inglid jne.
ElDot2. aprill 2014, 20:42
Ajakirjanik võiks lasta Pealtnägija saatel lõpuni joosta enne, kui refereerima hakkab....
sillen2. aprill 2014, 19:25
Mina olen oma võitlust just alustanud. nii tore on lugeda ka midagi head. Muidu kõik tänitavad, et oioi, ise olete süüdi ja mõned tunnevad kaasa, et võitle mis sa võitled, nagunii sured ära. Neile inimestele pean teatama , et mul pole plaaniski ära surra ;) Mul on ka kaks väikest last ja üsna kehv diagnoos, kuid katsun laste nimel kasvõi roomata surma eest ära. Jah ma tõesti usun, et ma saan terveks, või vähemalt elan selle haigusega piisavalt pikalt. Leale aga kõike paremat ja head paranemist. Meil on raske tee ees, aga keegi pole öelnudki, et elu peab kerge olema.
2. aprill 2014, 19:19
Vähki põeb meil väga palju inimesi ja on väga positiivne, kui räägitakse sellest, et keegi on paranenud. See annab jõudu ja lootust inimestele, kes võitlevad selle haigusega. Leale kaunist kevadet ja kõike head.
keegi2. aprill 2014, 19:18
Praegu veel vara rõõmustada, olen ise ka selle läbi elanud, nüüd möödas 15 a, aga kui 5 a pole uusi koldeid tekkinud, siis võib juba end terveks pidada. Aga lootust ei tohi kunagi kaotada.
Ellen2. aprill 2014, 19:12
Olen ise 2 korda selle vaevalise ravi läbi elanud ja läheb juba neljas aasta, kui pole haigus tagasi tulnud. Sellist rõõmu, et ränk ravi on lõppenud ja inimene terve, tulebki jagada. See pole kiitlemine ega tähelepanu nuiamine! Palju jõudu ja jätkuvalt tervist Leale!
optimistlikult2. aprill 2014, 19:01
Rinnavähist on võimalik ka täiesti terveks saada, neid näiteid on palju, Näiteks hiljuti 85 aasta vanusena surnud omaaegne USA lapstäht Shirley Temple: ta haigestus rinnavähki 1972 (olles siis 44 aastane), tehti radikaalne lõikus ja ta sai terveks, elas veel 41 aastat ja kirgliku suitsetajana suri obstruktiivsesse kopsuhaigusesse. Ja meditsiin areneb ju tänapäeval tohutu kiiresti.
poder2. aprill 2014, 18:44
tore et nii läks .aga üks on selge kõigil nii ei lähe .temal selleks korraks vedas
MADLI2. aprill 2014, 17:59
Praktika näitab, et lõpuks võidab ikkagi vähk. Teda võib peatada, kas aastateks või isegi aastakümneteks. Aga üldreeglina tuleb ta lõpuks ikkagi tagasi. Muidugi juhul, kui inimene just mingil muul põhjusel ennem ära surra ei jõua.
andke2. aprill 2014, 17:51
andeks , et nii ütlen , aga vara veel rõõmustada . Vähiravi lõppes tal küll , aga pikk tee on veel ees . Soovin talle jätkuvalt tahet ja jõudu .
Ettevaatlik2. aprill 2014, 17:32
Jutt haiguse seljatamisest ja enese võidust on tegelikult 100% ennatlik. Lea, kui haigestunu peaks seda ometi hästi teadma. Paranemisest võime rääkida umbes kümne aasta pärast. Suur osa meist on selle suhtes ebausklikud ning iga paranemisepäev ja/või tervena elatud päev on tänuväärne, selle üle ei uhkustata ega hõisata. Ollakse tänulikud iga elatud päeva eest kuid samas ollakse ka väga ettevaatlik. Meie puhul kehtib teadagi vanasõna: Ära hõiska enne õhtut!
Vabandan südamest, kui eksin, aga mulle tundub, nagu haigestumine oleks olnud Leale mingi uhkustamist väärt teema, mis laseb olla "eriline".
vähk2. aprill 2014, 17:25
mina ei oleks sellest rääkinud lehes. tean palju vähist. salakaval haigus. armastab end näidata ja peita. see võtab aastaid. vähk ei ole palavik, mis üle läheb. ta lihtsalt tahab tagasi tulla. seda on kohutav öelda, aga kui vähk on läinud, siis ootamatult võib ta tagasi olla. mina lea asemel ei kiitleks üldse siin lehes. üks asi on lahing võita, teine asi sõda võita. aga tohutult kurb, et see vähk muudkui ründab.
MADIS2. aprill 2014, 14:28
Vähki võib nimetada kuidas tahes, kas või meelitada. Koostöö ning sõprus kui selline on enam kui kaheldav (Ennem usuksin seda, et Maidani tegelased on üleöö Putiniga sõbraks saanud). Vähk pole mõstuslik olend vaid biloogiline moodustis inimese enda muteerunud rakkudest. Kes lähtud vaid elu põhireeglist - aina kasvada ning kasvada. Kuni vohav, kasvav ning siirdeid ajav vähk lõpuks peremeesorganismi ja seega ka iseenda tapab. Mis arukusest ning kokkuleppest siin juttu saab olla? Siin on küsimus sellest, et kes keda. Et kas õnnestub vähk välja lõigata või siis seda kas keemiaravi või kiiritusega kas hävitada või seda niivõrd kahjustada, et vähi kasv peatuks.