Uudised

Miks on arstide käekiri nii halb? (6)

LISA KOMMENTAAR

miks 19. jaanuar 2015, 23:48
kiruda vaid arste? Süüdi on koolikorraldus. Kõik peab olema arvutis,kõik tööd tuleb vormistada arvutis. Inimesed kaotavad varsti kirjaoskuse täielikult ,vaju ju vaid klahvidel klõbistada Arstide halba kirj akirutakse seetõttu,et arst peab lisaks arvutis klõbistamisele veel ka kirjutama,teistel erialadel pole dubleerimist eriti vaja. Ja mis oluline asi ravi juures on arsti allkiri? ?
Väga kurb13. jaanuar 2015, 11:06
Ja hullemaks käekirjad veel lähevad. Mitte keegi ja kuskilgi ei õpetata enam ja pole mingeid nõudeid korraliku ja loetava käekirja suhtes. Kuna koolis ei õpetata enam käekirja korrektsust algklassides ja pole nõudmist, siis kodudes ka seda enam ei tehta. Käekirja ei ole vaja hinnata, vaid on vaja õpetada ilusti kirjutama nagu vanasti. See on järjekordne tänapäeva süsteemi viga, mis annab juba praegu valusalt tunda. Käekirjad on võimatud ja neid ei ole enam võimalik lugeda ja aru saada.
Jänks12. jaanuar 2015, 17:54
E-Eesti ja patsiendiportaal ei ole veel siiani jõudnud e-saatekirjani. Kas keegi oskab öelda, miks peavad saatekirjad veel paberkandjal olema kui retseptid on digitaalsed ja ravimeid saab soovi korral e-apteegist osta?? Ajakirjanikud, esitage see küsimus sotsiaalministeeriumile või Haigekassa ametnikele. Sellistel puhkudel on tavaliselt takistuseks ametnike üleküllus, kes hoiavad küünte ja hammastega vanast ning töömahukamast süsteemist kinni, et õigustada enda olemasolu.
Digiajastu12. jaanuar 2015, 17:41
on selles mõttes päästev variant !
Ise olin suurepärase käekirjaga kuni keskkooli lõpuni (nii õpetajad väitsid ),kuid peale meditsiinikooli astumist venis mu käekiri iseendalegi loetamatuks.
KURB--.NII SEE ON,,12. jaanuar 2015, 17:00
KÕIK EELNEVAD KOOLID ON SIIN SÜÜDI....
KUI VANASTI 6--8kl. NÕUTI --KA ILUKIRJA ,, JA RÕHUTI IKKA KIRJUTAMISELE !
JA SEE ALGKOOL OLIGI ALUS--ET INIMENE KIRJUTAS ,,NAGU MAALIS!
KURB--.NII SEE ON,,12. jaanuar 2015, 17:00
KÕIK EELNEVAD KOOLID ON SIIN SÜÜDI....
KUI VANASTI 6--8kl. NÕUTI --KA ILUKIRJA ,, JA RÕHUTI IKKA KIRJUTAMISELE !
JA SEE ALGKOOL OLIGI ALUS--ET INIMENE KIRJUTAS ,,NAGU MAALIS!