Uudised

Õdede Liit: pereõdede õiguste suurendamine aitaks leevendada kitsaskohti hooldusravi korraldamisel (6)

LISA KOMMENTAAR

Kus 7. veebruar 2015, 10:59
oli õdedeliit siis kui rong hakkas liikuma (õed hakkasid välismaale tööle minema).Nüüd siis ärkab üles,kahmab kahe käega peast kinni,vaja palka tõsta mõne sendi võrra siis õed jäävad paigale. Eksite,ei jää küll.Palk peab olema samal tasemel nagu skandinaaviamaades.
kah õde7. veebruar 2015, 10:41
olen ca 20 aastat õetöö kõrvalt väga sageli pidanud arsti asendama(valikuvõimalused puuduvad),praeguseks olen juba üsna vana ja mõnevõrra seniilne,pensile aga veel niipea ei saa ,seega,leppige olukorraga.
mh7. veebruar 2015, 09:03
Olemasolevatele töötajatele lisakohustusi kaela ladudes Eesti tervishoiusüsteemi probleeme ei lahenda. Selle asemel pageb veelgi rohkem kõrgharitud õdesid välismaale, kus palk 3x kõrgem ja kohustuste hulk ei tapa tervist ära, vaid on mõistlike seadustega reguleeritud. Juba praegu on nii pereõed kui -arstid tööga ülekoormatud ja töötavad oma võimete piiril.
sinisilm7. veebruar 2015, 01:01
Oma kitsaskohtade leevendamiseks ma võtaks selle kena neiu enda juurde kaissu.
asi ei ole õdedes vaid mõistuses6. veebruar 2015, 22:59
Arstid õpivad aastaid ülikoolis . Sellesk ,et kvalifitseeritult arstida . Jääb arusaamatuks ,kuidas õde saab arsti asendada . Õde ,tänu oma haridusele ja võimeksusele on ikka abikäsi .
õde6. veebruar 2015, 21:57
jätke järele heietamine, et õde on ise võimeline midagi otsustama, õde on ja jääb arsti käepikenduseks. mida tunnevad õrnahingelised arstid, kui tunnevad, et õde saab ka otsustamisega hakkama...