Keha

Hormoonid ja seksiisu - mida teha? (4)

LISA KOMMENTAAR

xxx8. aprill 2015, 20:40
Ei pea naised hormoone manustama, kui ei taha ja spiraale ei talu ka kõik, et neid imevahendiks saaks pidada. Meestel on lihtsalt ettekujutus, et neil on õigus dikteerida rasestumisvastaste vahendite kasutamist ja nõuda neid naistelt. Tehku vasektoomia kui kummiga ei seisa.
Jama ajad!9. aprill 2015, 16:53
Mees on looduse poolt paljundaja (seemendaja). Talle ei tee inimene selgeks, et loodus eksib.
Mees8. aprill 2015, 16:57
Paljudel naistel ilmselt keeravad pillid kupli sassi. Sorry sellise väljenduse pärast. Oma kalli naisega oli see probleem et kunagi kui võttis pille muutus totaalselt. Nagu kiviseks ja kurjaks. Kadus täiesti soov seksiks hoolimata kas muu elu oli hea või mitte. Aga spiraaliga asi muutus täielikult. Kõik jälle endine :) Nii et naised olge pillidega ettevaatlikud. Samas ilmselt need mõjuvad tõesti väga erinevalt. Mõnele nii mõnele naa.
8. aprill 2015, 21:12
Spiraal ei sobi igaühele, olenevalt emakaehitusest. Mehel on kõige lihtsam rasestumist ära hoida. Ükski vahend ei tekita pidevat iiveldust ega seksipõlgust ega liigset söögiisu.
Pillid on täiega jamad, kui ise endast ei hooli ja arvad, et naine peabki raskelt ohvrimeelne olema, kes tervisega riskib, iiveldab ja vastu tahtsi seksib (pillidega oled kõike muud, kui seksuaalne), siis mure järeltuleva põlve heaolu ja seksuaalse tervise pärast, peaks küll ettevaatlikuks muutma.