Hea nõu

Kui sageli kasutada hambaniiti? (4)

LISA KOMMENTAAR

hambaniidita10. mai 2015, 03:08
ei kujta elu ette, see on olulise tähtsusega suu puhtuse hoidmiseks!
Kuid fluoriidi promomine ikka veel jätkub, kuigi informatsioon on vabalt saadaval. Kõigil on võimalik teha Internetis otsing ja uurida, millise mürgiga tegemist on. Ja siis teha oma valikud hambapastade ja muude toodete valikul seda silmas pidades! Inimesed, palun lõpetage ise fluriidi tarbimine ja kindlasti vahetage ka laste hambapastad fluoriidivabade vastu välja! Teete enda ja teiste tervisele suure teene!
ccc9. mai 2015, 21:02
Minul parandati enne vähemalt 1-2 auku aastas. Umbes 4 aastat tagasi hakkasin kasutama hambaniiti. Pärast seda pole parandatud ühtegi hammast. Kõik on ideaalne. Kasutage hambaniiti!
Urmas9. mai 2015, 20:55
Mulle seletas hambaniidi kasutamise vajalikkust lõualuukirurg, kui käisin paistes ja veritsevate igemetega - Parodontiidiga lõualuukirurgi vastuvõtul ja igemealuse hambakivi puhastusel. Igasugused Parodontax jne... hambapastad on mõttetud, kui hambakattu korralikult mehhaaniliselt ei eemaldata. Ilma hambaniidita ei ole võimalik hambakattu eemaldada ja sellest areneb edasi hambakivi, mis areneb igeme piirile ja igeme alla, mida ei ole võimalik enam koduste vahenditega eemaldada. Kareda hambakivi tõttu hakkavad igemed harjates ja kõvu toitaineid süües veritsema, tekib põletik ja organismi immuunsusüsteem hakkab põletikuga võideldes lõualuud hävitama, igemepiir taandub, hambad hakkavad liikuma...
O9. mai 2015, 15:02
Tõesti, hambaniit on tegelikult sama oluline kui hambapasta ehk siis peab igapäevaselt kasutama. Seega, mis mind imestama paneb, on see, et miks hambaniidi kasutamist ei reklaamita samaväärselt hambapesuga? See on nii-nii oluline eriti just inimestele, kelle hambad on lähestikku.