Keha

Mees – hoolitse oma tervise eest! (10)

LISA KOMMENTAAR

Martin6. juuni 2015, 09:44
Ela kirelt ja sure noorelt! Kui lapsed tehtud, võib kõrvad peaalla panna.. Ega siin muretseda pole vaja. Küll riik lapsed kasvatab..
7. juuni 2015, 00:44
mõned lapsed on odavamad, teised kallimad. Need teised ise enda omad võiksid siiski ise üles kasvatada. Kui aga tunned, et kohe oledki vilets ja sinu geen on nullilähedane, siis pigem ära tee neid lapsi...või siis tee, kui mõne aja pärast veelgi hullemat elu kogeda tahad. Egas surm ju piinu lõpeta, aga valed teod pikendavad vaid. Pikendamise aja valid ise.
m445. juuni 2015, 21:01
Naised ,ärge muretsege ,mehi on küllalt.
n447. juuni 2015, 00:37
egas me meeste vähesuse pärast muretse. Muretsema paneb, kui see üks oma tervisest ei hooli. Aga egas sealgi kätt vahele panna saa, Mees peab ikka ise tahtma elada.
just5. juuni 2015, 18:32
Niisuguste soovituste jagajad peaks ise arsti poole pöörduma.
Kriso Ausmees, millal sina arsti juures viimati käisid?
Toimetaja on muidugi köögitüdruk.
Eesnääre,5. juuni 2015, 17:37
See nn. söeluuring tegi mulle karuteene, sellesama Ausmehe käe all olin neli aastat katsejänes, 2007-2010, leiti pisike põletik, raviti, võeti ka koeproovid ja aastal 2010 oli viimane kontroll, kõik normis, selle teadmisega elasin aastani 2014, kui lõi välja agressiivne kasvaja, siirded lümfides ja ka selgroos, enne seda polnud mingeid sümptomeid, ainult teadmine, et mõni aasta tagasi oli kõik OK. Kas see kasvaja aktiveerus tänu sellele, et sorgiti katseliselt eesnäärmes, koeproovide võtmiseks, tundub küll. Igal juhul soovitan soojalt kõikidele meestele, igal aastal PSA test ja kui väiksemgi kahtlus või probleem, siis kohe uroloogile, pärast on hilja kahetseda, et miks ma aasta varem ei läinud, nagu mina. Praegu võitlen praktiliselt elu eest, et veel mõne aastakese saaks juurde ja seda 57-e aastaselt.
Minu 5. juuni 2015, 18:58
mehe arst hoiatas just eesnäärme sorkimise eest. Mees 52 soovis ka testi anda ning siis arst rääkis,et kui asi hull pole ravist niikuinii kasu..kui torkida seda hullemaks läheb.Parem on elada teadmatuses sest tänapäeval pole veel ravi leitud..vöta siis kinni kis on öige mis mitte . Teile aga soovin eelköige positiivsust ja jöudu !
17,377. juuni 2015, 00:23
Kindlasti mitte. Need uuringud nüüd küll midagi ei tekitanud. Sul oli 4 pikka aastat.
Sa ei kujuta ette, kui ruttu see sõraline inimest hävitab? Uuringud VÕIVAD midagi ära hoida, ravi algusjärgus VÕIB vilja kanda...aga võib ka mitte. Suure (VÄGA SUURE) tõenäosusega sul 4 aastat tagasi ei olnud 3 või 4 staadiumit. Kui oleks siis mingi jälg või märk, siis täna sind poleks. Ära raiska aega süüdlaste otsinguteks, süüdlasi pole, kasuta aega ellujäämiseks! Mõistagi on öelda kerge, aga valikud puuduvad, valida on, kas võitled või siis mitte. Seni kuni otsid süüdlasi, toimib valik mitte võidelda, aga aega on liiga vähe, et seda mitte võitlemise peale raisata.
Ole tugev!
hmm5. juuni 2015, 16:48
Eesti mehe elu on mõttetu, parem surragi noorelt ära.
7. juuni 2015, 00:34
tola, räägi vaid ise enda eest! Ülejäänud meestel ei pruugi elu mõttetu olla ja nad tahavad elada, kas tead.