Uudised

Reisilt tuuakse kaasa raskeid nakkushaigusi (11)

LISA KOMMENTAAR

TIBID JA VALLATUD ABIELU NAISED27. juuni 2015, 09:35
SEKS --REISID SOOJALE MAALE -------TOOVAD EESTI MAALE
UUSI SUGUHAIGUSI ------MIS VEEL ARSTID RAVIDA EI OSKAGI,,,
!!!25. juuni 2015, 12:51
Eriti hakkavad nakkushaigused külge nendele, kes igasugu pärapõrgusse seiklusi ja romantikat otsima ronivad ning kaitsepookimistest loobuvad. Ning kui veel igasugu mustadega intiimsuhetesse kah veel astutakse - no siis on haiguste vali juba üpriski lai.
Marek25. juuni 2015, 11:32
Omad inimesed toovad haigusi... nn põgenikud aga kindlasti mitte, need ju puha haritud rahvas, kes tulevad meie elu siin paremaks muutma. Kuidagi ei taha pähe mahtuda olukord, kus nüüd on oh häda eestlased toovad mingeid x haiguseid aga kui on põgenikest jutt siis haigusi ei ole ollagi. Ikka nii rõvedaks on see poliitika läinud.
KM25. juuni 2015, 12:43
Ja kultuuri toovad ka veel meile ja usu :)
Mitte sõnagi25. juuni 2015, 09:59
Toredatest suguhaigustest -mida tädid-onud , kes Egiptimaal Voi Tais Eesti arstidele ravida toovad!
Ammu25. juuni 2015, 09:56
oleks aeg lõpetada see kontrollimati " reisimine ". Näiteks lennufirmade töötajad, meremehed ja veel mõne valdkonna töötajad kes palju liiguvad on vaktsineeritud pea igasuguste tõvede vastu kohustuslikus korras. Turismifirmad ei tohiks müüa ühtegi reisipiletit inimesele ja reisiseltskonnale kes poleks vaktsineeritud. Sama tuleks nõuda meile Aasia, Aafrika ja ladina Ameerika kodanikelt kes meile saabuvad.
LOODA SINA,25. juuni 2015, 10:43
kedagi ei hakata kontrollima.
Samas tuuakse ka igasugu putukaid,hiljem siis kui siiber saab,lastakse loodusesse.
Erinevus rikastab.
enam ei pea25. juuni 2015, 09:53
midagi kusagilt kaugelt kaasa tooma, kõik veetakse koormate viisi kodu ukse alla. Kes tahab ellu jääda, kandku kaitseülikondi ja -maske, nagu pärast aatomipommi plahvatust.
Onu Ruudi25. juuni 2015, 09:34
Paljud teadlased peavad viirusi kohaliku ökosüsteemi kaitsekilbiks, sissetungijate vastu. Äkki leidub ka meie keskkonnas selliseid tõbesid, millesse meie kas ei haigestu või siis põeme neid kergelt läbi. Samas aga Aafrikast ja Aasiast tulnutele oleksid need hukatuslikud. Nii, et pange oma pead tööle! Juhul kui meil õnnestub mõni selline, võõraste jaoks ravimatu tõbi, leida, oleme rahvana vähemalt paarikümneks aastaks jällegi ellu jäänud.
Onu Ruudi25. juuni 2015, 09:33
Kõige hullemad tõved on alles saabumas. ja neid toovad siia illegaalsed immigrandid. Paljude troopiliste haiguste jaoks puudub igasugune ravi ja meie inimestel puuduvad ka nende haiguste vastu antikehad. Kui nüüd tuuakse siia massiliselt troopikast inimpomme, kes kõik kannavad endas mingit ohtlikku viirust, kuid pole ise veel haigestunud, siis võivad nad väga kiiresti siin valla päästa enneolematu epideemia. Soovitan kõigil olla nende nn. "pagulastega" väga ettevaatlik. Ärge laskuge mingil juhul nendega füüsilistesse kontaktidesse, rääkimata siis juba sugulistest. Isegi paljas kättpidi teretamine on ohtlik, kuna ebola levib ka higi ja pisaratega. Isegi raha ei soovitaks neilt vastu võtta, kuna paljud haigustekitajad kanduvad edasi ka rahatähtedega. Mingil juhul ei tohi selliseid, värvilisi, "pagulasi" võtta oma autosse, kuna nad võivad auto uste käepidemed kergesti nakatada. Sellistest pagulastest tuleb täiskiirusel mööda sõita. Juhul, kui näete haiget või surnud "pagulast" tänaval või teeserval vedelemas, ärge mingil juhul puudutage teda, kuna järgmine ohver võite olla teie. Hoiatage oma lähedasi, et nad mingil juhul ei suhtleks "pagulastega", kuna selle tagajärjed võivad olla hukutavad. Kõige ohtlikumad on haigused, mis kanduvad edasi kehavedelikega.
http://et.wikipedia.org/wiki/Ebola_viirushaigus
https://www.youtube.com/watch?v=RUuRqa-XU8A
https://www.youtube.com/watch?v=ibmECy1SFI8
http://www.horisont.ee/node/1675
kena hoiatus küll,25. juuni 2015, 10:48
kas siis kassaneiud poes peavad keelduma ja raha mitte vastu võtma?
Ehk siis kui toimub kaardimakse ja järgmine maksja olen mina,kas pean piirituse lappi kaasas kandma,et saaks aparaatide juures toimetada?Sama ka rahaautomaadi juures.
Piisknakkused?
Pole pääsu ühestki,hoia kuidas tahad.