Keha

Kas beebipillid põhjustavad tõesti kiilanemist? (4)

LISA KOMMENTAAR

ongi nii29. juuli 2015, 02:10
et üha enam noormapoolseid (30-40 a) naisi näevad muidu kobedad välja- enam-vähem saledad, näolapp sile, aga juuksed... ebamäärast värvi kolm karva kümnes reas.
Kui tittesid vaadata,28. juuli 2015, 20:10
siis võib tõesti täheldada nakkuslikku kiilaspäisust.
jah28. juuli 2015, 17:47
Oli mingi periood kus võtsin neid lyndinette beebipille ja iga hommik tuli peoga juuksekarvu välja ja ma teadsin et ilmselt on süüdi pilid, sest enne pillide võtmist ei olnud küll sellist olukorda. (eks ikka vahel sirgendasin ja föönitasin aga mitte pidevalt). Ma olin päris meeleheitel ja lasin juustel puhata, ostsin mingeid seerumeid ja asju ja välja langemine ei peatunud kuni ma enam neid pille ei võtnud ja siis rääkisin arstile ka ja ta vaatas lolli näoga otsa et mida ma ajan, et lyndinette kõige nõrgema toimega ja siis kirjutas ikkagi teised pillid, mingid roosad aga sellega kaasnes uus jama. Juuksed enam ei langenud kuid need olid laktoosiga ja see ei sobind mulle ja siis lõpetasin nende võtmise.
hmm28. juuli 2015, 14:56
Lisapõhjused: juukseid hakatakse värvima väga noorelt ja seda tehakse liiga sageli; näljutamine muidugi ka (õnneks normaalsel sööma hakkamisel taastuvad juuksed; aga ka kogu muu juuksekeemia (odavad nafta baasil tooted!), mida aetakse pähe meeletutes kogustes + juuste kuumtöötlemine, vahvlitangid jms.