Toiduuudised

Laktoositalumatus – kas pseudoprobleem? (4)

LISA KOMMENTAAR

Mitte 25-30%,3. august 2015, 16:30
vaid 2,5-3,0%. Komad jäid panemata. Aga n.n. "laktoositalumatus" kasvab, sest piim pole enam ehtne piim. Paljude lisade pärast on piim tõesti talumatu.
Sammal j3. august 2015, 16:17
Miks suhtutakse migranditalumatusesse halvustavalt aga laktoositalumatusesse mitte? Häbi teil olgu, laktoositalumatud!
Arvamus3. august 2015, 15:33
Piimatooted on alati olnud väga olulised ja vajalikud. Eestlase toidulaud sõltuski lehmast, kes suutis lehma pidada, selle pere normalselt söönud.
Piim kooriti ja lõssiga sai toita seapõrsast.Seapõrsas ei kasva Ilma piimata. Siin võiks olla küll antireklaamiga natuke tagasihoidlikum. Muidugi piimatoit tahab harjumist, kui ei sööda ,tekivad probleemid.
lehmatav tõde3. august 2015, 15:01
Kas piimatooted on meile kasulikud? Oleme uskunud sajandeid, et piimatooted peavad olema olulisel kohal meie toidus. Ometi on hästi teada, et paljud rahvad ei talu piimatooteid, ja isegi rahvastel, kes piimatooteid taluvad, esineb nende toodete vastu allergia. Uuemad tõendid viitavad piimatoodete seotusele mitte ainult allergia, vaid ka potentsiaalselt surmavate haigustega, nagu osteoporoos, leukeemia, diabeet jpm. Arutlusele tulevad värskemad teaduslikud avastused ning nende mõju meie eluviisile:
https://www.youtube.com/watch?v=tQwe6lrx4b4