Keha

Milline on olulisim tegevus vähihaiguse ennetamiseks? (5)

LISA KOMMENTAAR

olen...10. august 2015, 13:39
...sama meelt, et öigesti toitudes pysid tervem....... hoidke ome keha PH tase aluseline... syyes rohelist palju. PH testribasid on Soomes apteegis myya.... ma ei tea kas Eestis on ?
Mida kaugemale loodusest,4. august 2015, 15:44
oma lehma piimast, sealihast, kanadest, munadest, seda suurem tõenäosus on haigestuda vähki. Igasugust kohustuslikku, keemilist sodi, peab inimene mingite ahnete pärast tarbima.
4. august 2015, 14:11
need vaid aitavad, aga ei ravi vähi viirusi. punane vein juba hakkab lähenema , viina oleks pidanud pakkuma !
All article is bullshit!4. august 2015, 13:56
saab küll ja kuidas veel. Nõudke poes: GMO, pest-ja herbitsiidi sisalduse avaldamist pakendil. Lõpetage hormoonpiima ja sellega reostatud toodete tarbimine, Sodium glutamate, bisfenoolid, ja on and on lammutavad teie genoomi,,,, veel hullem teie tulevaste sündimata laste omi samuti. Seni kuni sirutate käe poes teadmata mida see sisaldab on vähk teie elu jooksul 60-70% tõenäosusega sinul ja-või sinu lastel diagnoositud- või diagnoosimata olemas. Jutud mingitest ulmelistest geenimutatsioonidest ja selle ravist on vaid kasum suurele farmale, milles ohverdad vaid oma elu.
kaja4. august 2015, 14:27
muidugi on just inimese enda võimuses vähk ära hoida, vähk tuleb kui sisekeskkond korrast ära , aga seda korras hoida saab enamasti just õige toiduga! Kõiki haigusi, mis pole kaasa sündinud, on võimalik ravida!!