Keha

Lugu ilmus esmakordselt 2012. aasta juulikuu Tervis Plussis.

Krampide tants (8)

LISA KOMMENTAAR

tähenärija5. september 2015, 23:56
Kannatasin peaaegu 50 aastat jalakrampide - nii säär kui reielihastes - all. Arstide soovitused magneeesiumi jne. sissevötmisega ei andnud aga kunagi mingeid tulemusi. Kuni 3 aastat tagasi koduarst soovitas täiesti juhuslikult - ei kurtnud talle oma krampe, vaid arsti juures istudes sain ühe "mönusa" krambi reielihasesse. Arst ütles proovige LIMPTAR tablettidega ( need on lihtsalt hiniinsulfaati ainult sisaldavad) ja oh imet - pole üldse enam ei päeval ega öösel krampe - ainult peab iga päev ühe tableti neelama. Proovige ka!
tibu5. september 2015, 21:30
Arsti pole huvitanud, soovitas magneesiumi, mida niigi võtsin. Olen palju asju proovinud. Olid ajad, kui voodi kõrval oli rummi- või brändipudel juhuks, kui keset parimat und tuleb voodist krampide pärast välja hüpata. Siis kiire lonks otse pudelist. On üllatav, milliseid lihaseid inimesel üldse jalgadel on, mis kõik krampi võivad kiskuda. Mõnda lihast on väga raske kuidagi sirutada ja lõdvestada. Üks valusamaid on suur reielihas, see teeb valu veel järgmistel päevadelgi.
töötav pensionär5. september 2015, 22:01
Olen ka aeg-ajalt reielihaste krampidega hädas. Hästi aitab kaubanduskeskustes müügil olev kreem Kräuterhof® Creme mit rotem Weinlaub:
http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/raviminfo?kaup=65065
http://files.rakuten.de/88c7a23b7c4d525fe8cd6641b0048f31/images/484888286_127725.jpg
vaat on alles tibu6. september 2015, 14:51
Vau jalakrambid, olen just selle ala spets??. Aastaid vaevelnud nende käes arvuti taga töötajana. Krambid tambasid nii voodis kui töölaua taga, öösel on hullem. Hirmus valu, liigutada ei saa, murdsin mõne hambagi ära krigistamisega. Mingid magneesiumid ei aidanud. Panin õlle- või greibidringi (öök)purgi-pudel kõrvale ja aeg-ajalt rüüpasin. Mõjus lühiajaliselt, siis sai kõrini. Mõni pahatahtlik nägi klaasi või pudelit, küll siis tagaselja juttu-joob, ise kannab 2-3 pudelit õlut siis on vaga.
Ületöötamine aeg ajalt, vähene magamine, enda tööelu ka närviline, söömine siis kui meelde kunagi tuleb ja oledki hädas-vereringe häired, -näidud vahel hüppavad siia-sinna , natuke soonelaiendeid, vähene pidev liikumine ajapuudusel-kokku komplekt jamasid, aga mis ei sega veel oluliselt tavaelu ja arstidki ei oska muud soovitada, kui aina tablette.
Aga õnneks hakkas selle aasta algul enam-vähem normi minema, aeg ajalt olin ja olen jälle periooditi hädas.
5. september 2015, 14:17
On ka istumistöid, kus jalad pinges, nt. õmblusmasina taga, jalgadega vajutatavad stantsid, ja mõned veel.
Donat Mg5. september 2015, 13:52
on parim raviv magneesiumit sisaldav mineraalvesi (sisaldab 1000mg magneesiumit 1l vee kohta). Olen tänu Donat Mg saanud abi jalakrampidele (20 aastat kannatanud)ning tänaseks unustanud, mis krambid üldse on! Ja lisaks on Donat Mg ülihea neile kes kannatavad kõhukinnisuse käes- jood veidi rohkem kui lubatud ning kõht "käib" läbi nagu kella värk. Õnneks on nüüd saadaval ka Eestis (vanasti tuli mujalt maailmast tellida sõprade käest ehk apteeki värk). Annan aadressi, mille vahendusel mina tellin ning oled teenusega väga rahul. E-poe aadress: shop.pullpunt.eu
to Donat Mg6. september 2015, 15:09
Teed reklaami või? Muudkui soovitatakse igal pool väga häid tablette iga haiguse raviks ja ja ka nende haiguste ennetamiseks, mis võivad tulla.
Mul on läbiproovitud ravi olemas. Edastan isIliku reklaami.
Hamam-ehk türgi saun koos spetsiifilise massaažiga, aga ainult Türgis, seal saunas kulub komplekti veel, mullika bassein, sauna, aroomisaun, naha koorimine, shampoonitamine, veel mõned protseduurid.
2.a. tagasi tegi mulle massaazhi end. Türgi koondise maadleja, krigistasin hambaid, silmist löi tuld välja, 2 esimest järjestikust korda aitas mind laualt maha, 3-l ütlesin no ja hüppasin ise maha.
Sel aastal teeb massaaži 1 naine, kuradi kõvade kätega ja veel paremini ja hoopis teises stiilis, pilt küll kipub vahe tasku minema ja tahtmatud karjutused, aga juba saab asja.
Alla 7x polevat mõtet neid mass. protseduure võtta ja kõik päevad peavad olema järjest.
5. september 2015, 13:32
Et raseduse ajal tursetest vabaneda, pidin võtma vett välja ajavaid tablette ja tehti süste. Selle tagajärjel olin pidevalt jalakrampides. Tursetes olles seda häda polnud.