Keha

Kuus fakti seksist, millest eriti ei räägita, kuid mida sa võiksid teada (16)

LISA KOMMENTAAR

CVC13. september 2015, 11:42
Imelik, ei usu küll, et ühe vaid 6 minutit kestab. Kui käin armukese juures ja aega pole, läheb kaks tundi kokku. Kui aega rohkem, siis kolm tundi või pool ööd.
minul läheb15. september 2015, 11:36
terve ööpäev ja siis võib hulk aega rahulikult elada :).
hääha12. september 2015, 21:08
Meeste jaoks naise välimus suurt rolli ei mänginud, luges vaid seksiks valmisolek.
Vau. See tekst läheb kategooriasse-mees paneb kõike mis liigub ja mis ei liigu, selle paneb liikuma.
hehh12. september 2015, 17:35
Seda ma olen küll oma paljudelreisidelmärganud, et ka vanemad paarid kõnnivd käest kinni ngu nunnuksed, noorematest rääkimata. Naised isegi ei irise, v.a. muidugi tihtipeale eesti naised, aga noh see on tavaline värk.
Sex on sex, mis see raha sinna-tänna puutub?
Eeelmängu tehakse niikaua kuni naine on täiesti pehme, et ei pea jalgu laiali murdma hakkama, mis sääl imelikku on? Kui vaja siis kõik tasa ja targu, kui vaja kähkukas, olenevalt ajast, kohast, olukorrast.
kähkutaja11. september 2015, 08:34
Olen paarikeste endatehtud videotest (ei olnud monteeritud, seega võisid vabalt ehtsad olla) näinud, et seks kipub 6-st 7-st minutist kõvasti kauem kestma. Kadestan neid selle, kellel pauk nii kaua lahti ei lähe. Riistad nii tuimad! Uskumatu!
võta11. september 2015, 12:19
enne sexi lonksukese konjakit, see võtab liigse erutuse maha ja sex kestab kauem :).
...11. september 2015, 13:35
Kasutatakse ju mingisuguseid spray'sid ja kreeme, mis teevad sugutipea vähemtundlikuks.
mida11. september 2015, 15:34
sa seal "ämbris" tunned? Kõik on enda psüühikas kinni.
ikka usume10. september 2015, 22:51
ühe usa uuringu põhjal selgus.....,ühe uus-meremaa uuringu põhjal selgus....Üks on aga selge ilma uuringuteta-mida rohkem me valges maailmas seksist jahume,seda vähem valge naine sünnitab ja lapsi ( koos emade-isadega-vendade-õdede-vanaemade-vanaisade-onude-tädidega) toome aafrikast-aasiast.
Reede10. september 2015, 20:25
Meeste jaoks naise välimus suurt rolli ei mänginud, luges vaid seksiks valmisolek.
Ometi kulutavad naised asjatult tuhandetes ühikutes kreeme, värve, puudreid, lakke, silikooni jne jne. Tõestuseks kohtame tänaval suure kõhuga, lapsevankrit lükkavat või lasteaeda last toovat kohutava välimusega naist. Veelkordne tõestus, et otsused seksis langetab naine.
häbi pole v10. september 2015, 20:57
kohutav inimene oled ! Kindlasti seksist ja mehest ilma jäänud.
m3710. september 2015, 18:15
Kolm tähelepanekut enda kogemustest:
1) rohked sekspartnerid ja varajane suguelu viivad tõepoolest sõltuvuseni, ma alustasin 14-aastaselt ja partnereid on olnud pisut alla 200, ma pakun. Ma nimelt olen täielik seksisõltlane. Aga vähemalt ei suitseta, ei süsti ega tõmba ninna ja ei joo metsikult. Asi seegi. :P
2) Seks võib ju peavalu leevendada, aga samas võib seda ka põhjustada. Just ükspäev sattusin lugema sümptomist nimega coital cephalalgia ehk siis intensiivsest ja tugevast peavalust, mis tabab inimest seksimise ajal, enamasti ootamatult ja järsku ning vahetult enne või peale orgasmi. Pidavat olema isegi hullem valu kui migreen. Põhjust ei teata.
3) Ma olen alati mõelnud, kui räägitakse 6-7 minuti pikkusest tavaseksist, et mis krt toimub? Mul on totaalselt teistsugused kogemused, kui kähkukad välja arvata. Meelde on jäänud, et seksisime kunagi ühe partneriga 25 minutit (noh, just algas Terevisioon ja peale seksi vaatasin kella, kuna pidin tööle minema, seepärast tean enam-vähem minuti pealt), ja ta hiljem ütles selle kohta "kähkukas", ta olevat harjunud pikema seksiga (eelmäng on eraldi). Ühe partneriga aga huvi pärast mõõtsime igasuguseid asju, kaasa arvatud vahekorra kestust. Koos eelmänguga tuli keskmiselt 45 minutit kuni tund, vahekorra enda pikkus oli umbes 20-30 minutit. Nii et mis mõttes nagu 6 minutit?!? See tundub täiesti jabur. Ja 30 minutit aktiivselt seksides läheb see kerge trennina arvesse küll. ;)
...11. september 2015, 13:38
Suguühe kestab 6-7minutit, seks on eelmäng jmv + suguühe.
Vello11. september 2015, 15:29
6-7 on ju ainult kähkukad. Tava taks läheb kindlasti üle poole tunni, ei ole harvad ka korrad kui saab tundides mõõta. Ma ei saa aru kuidas vähem võimalik on? Naisest kahju ei hakka kui talle nii vähe rõõmu valmistada? Iga seansiga paar korralikku orgasmi ära teha ja siis saab enda peale mõtlema hakata ;)
Naine12. september 2015, 20:53
Tegelikult on jube tüütu, kui mees võtab enda võimekuse tõestamiseks pähe, et naine PEAB kolm korda saama ja siis tund aega seljas elab... Aitäh, aga ühest korrast täiesti piisab. Võrdluseks: üks tükk torti on väga hea, aga kolm tükki korraga tõmbab südame läikima.
to Naine12. september 2015, 21:13
Imelikud elukogemused sul siis. Järelikult ka valede meestega kokku saanud, naine pole spordivahend ja sex on ikka 2-poolne tegevus, kus partnerid peaksid ikka üksteist tunnetama ka. Vaevalt, et normaalsed paarid märkmikus näpuga järge ajavad-nüüd on sexiaeg.