Keha

Kloordioksiidi tarvitamine isegi väikestes kogustes võib põhjustada tervisekahjustusi (9)

LISA KOMMENTAAR

Aitäh, kommenteerijad!21. september 2015, 14:10
Nüüd sain targemaks. Järelikult on loodus tasakaalustumas. 7 miljardit on palju, mis palju Maakese jaoks.
NÄETE: Eestis Trekker müüb...kus on politsei, pange nad kohe vangi! 21. september 2015, 13:32
http://www.trekker.ee/lifesystem-kloordioksiid-tilgad.html
Kloordioksiid tilkasid on ohtu kasutada ning nad on tõhusad veel desinfitseerimiseks. Nad tapavad vees bakterid, viirused ning tsüstid, sealhulgas Giardia ja Cryptosporidium. Tilgad on kiire toimeajaga ja ta jätab endast vette palju vähem järelmaitset kui tavaline kloor. Jagub kuni 60 liitri vee puhastamiseks. Peale vee puhastamist hoiustada suletud anumas. Anumat tuleks hoida pimedas. Kui järgid antud juhiseid, kõlbab seda vett juua 2-3 päeva
näeme21. september 2015, 13:57
Nii kasutagi. Aga raviomadusi ei näe.
Mida ma valesti ütlesin, et komm kustutati?21. september 2015, 13:06
Ma ei kuulu ei klooriravi pooldajate ega vastaste hulka, minu teadmised sinnani ei küündi. Paljud inimesed arvavad, et nemad teavad kõike, nende arvates on absoluutselt kõik mis klooriga seotud kahjulik, puhas mürk. Jah, kloor on tuntud kui mürk, kuid naatriumkloriid on tavaline söögisool, vesinikkloriid NaCl on soolhape - sama on ka maohape meie magudes. Kui nüüd veidi uurida, millega kloordioksiidi pooldajad oma imeravimi toimet seletavad, siis toimub see umbes nii:
Naatriumklorit ( NaClO2) segatuna sidrunhappega, manustades eraldub meie sees kloordioksiid, agressiivne oksüdant, lühikese elueaga "elektronide näljane" radikaal ja leiab vereringes leiduvad madala hapnikuga, anaeroobsed, negatiivselt laetud rakud, viirused ja kasvajate rakud ning oksüdeerib need plahvatuslikult ... organismis toimub seejärel uuenemisprotsess ... immuunsüsteem aktiviseerub ... lisaks sellele aitab võidelda organismis leiduvate parasiitidega ... malaariaga ...
Olen kaugel sellest, et kõike seda mõista või pimesi uskuda, mulle jääb arusaamatuks, kuidas tapetakse halb, ilma et kõik ülejäänu saaks vigastada, kuid samas ka tavameditsiinis kasutatakse keemiaravi ja seda sellistes doosides et juuksed langevad peast.
Veel üsna hiljuti jõid paljud meist kloreeritud kraanivett!!!
Seega mina ei tõttaks ei kiitma ega laitma, kindlasti mitte avalikult üles pooma. Sama ei aita ka avalik arutelu kahjulikkuse või kasulikkuse teemal, sest seni nähtu põhjal puudub sõnavõtjatel selleks kompetents, kaasaarvatud kõiketeadjatel-ajakirjanikel.
Kas ma ise võtaksin neid drooge?
Viimases hädas vist küll - oleme ikka ausad - ega suurt muud võimalust meil siin Maarjamaal ei olegi. Pean silmas mitte kauneid ja kuulsaid, vaid meid kõiki, kes me oleme parteitud ja inetud, kes me pole julgenud varastada või jätnud selle tegemata eetilistel põhjustel, põhimõtte pärast.
peabki kustutama21. september 2015, 13:52
Mürgi reklaam peaks olema karistatav.
...21. september 2015, 14:06
...keemiaravi ju ka nüüd naljapärast ei tehta igale ühele naljaviluks ja igaks juhuks ....
Domestos21. september 2015, 15:03
tapab kõik tuntud bakterid. Keda ei tunne, seda ei tapa.
Järjekordadeta21. september 2015, 12:37
On viimane aeg muuta riiklik meditsiiniteenus kõikidele kättesaadavaks, seda ka materiaalselt.
T21. september 2015, 12:24
Ja olen lugenud et seda annavad lapsevanemad oma lastele. Kes kurat annab oma lapsele sõnaotseses tähenduses mürki. Idioodikari. Ja siis veel kiidavad takka ka kui hea Kraamiga tegu.