Terviseuudised

MMS-i propageerivasse gruppi kuulunud perearsti suhtes algatati menetlus (34)

LISA KOMMENTAAR

Liis26. september 2015, 02:44
GRUPIST väljavõte : MERILI Kukushk.. says: Autism on enamasti ravitav. Ka Eestis 1 poiss terveks saanud ja mõned lapsed on teel.. Youtubes on 2 head loengut. Andreas Kalcker räägib Autism One konverentsil autismi põhjused lahti, Kerri Riviera tutvustab enda üliedukat autismiravi protokolli samal konverentsil. MMS on tõesti autismiravi läbimurde taga! Kel isiklik huvi autismist või muudest käitumishäiretest tervenemise kohta, võib minu või Janikaga ühendust võtta. Suuname edasi meie salajasse eestikeelsesse autismist tervenemise gruppi. Autismist ja käitumishäiretest saab terveks :)
Liis26. september 2015, 01:20
GRUPIST väljavõte : Nõuanne emadele,kes on hädas väikestele lastele MMS manustamisega-võtate lapse sülle nii,et ta ei saaks rabeleda.MMS +mahl või kummelitee tõmbate 5ml süstlasse.Süstal suhu ja kui keeldub neelamast puhute näkku(tekitab neelamisrefleksi).Vb ongi nii jõuga andmine aga kui häda käes tuleb anda.Konkreetne tuleb olla!
MERILI KUKUSH..Vastab : Mina imetlen Reelikat! . Ja tänan teda, et enda nippe jagab
to Liis26. september 2015, 02:23
See on täiesti ennekuulmatu ju !!!!
Sadism !!!!
Liis26. september 2015, 01:14
GRUPIST väljavõte: *Tere!! Ka mina olen siin grupis alles uus. Olen MMSi tarbind 5 päeva, ja selle aja jooksul on minu kehaga toimunud meeletud prostsessid. Algas sellega, et tundisn teisel päeval ennast väga väsinuna ja uimasena. Siis kolmandal päeval hakkasin tundma ka iiveldust. Hommikuks valutas ka pea, oksendasin.Neljandal päeval hakkas valutama ka kõht ja iiveldushood püsisid kogu päeva vältel.Tarbisin MMS muudkui edasi, kolm tilka iga 1-2 tunni tagant. Olukord muutus aga selliseks, et tekkis meeletu kõhulahtisus ja kõhuvalud ka. Ma tean, et see kõik on puhastusprostess jne. Kadus ära ka söögiisu. Rohkem ei suutnud ma seda kõike enam taluda ja jätsin ravi pooleli. Praeguse seisuga pole MMsi võtnud 2 päeva, kuid vaevlen oma kõhuvaludega, kõhulahtisusega ja isu puudusega edasi.
*Mul sama seis. iiveldab koguaeg, aga vähendasin kordi päeva jooksul, pea on uimane ja valutab ja kõhtu tunnen ka koguaeg, aga natuke enesetunne on parem. võtan tilku edasi, aga u 6 korda päevas.
VASTUS: kui syda paha või kõht lahti siis tähendab, et kehafiltrid ei suuda surnud patogeenide massi nii kiirelt väjutada. MMS on ylivõimas puhastaja, aga keha väljutussysteemid peavad järele jõudma
liis26. september 2015, 01:03
GRUPIST väljavõte : MERILI Kukushk.. SAYS: Tere hommikust sõbrad :)
Tahaksin teiega jagada enda mõtteid ja julgustada teid rohkem õppima, lugema ja katsetama MMS ja DMSO. Sest iial ei tea, mil teil või teie lähedastel on vaja KIIRABI anda.
Mõned julgustavad faktid:
* MMS ravib 95 kõikidest haigustest!! Tasub proovida ju...
* MMS jaoks ei ole vahet, milline bakter või viirus täpselt probleemiks on. Ta hävitab põhimõtteliselt KÕIK halvad... jättes puutumata head.
* MMS saab kasutada koos teiste ravimitega
* MMS ei saa midagi halvemaks teha, sest on nõrgem oksüdeerija kui hapnik
* DMSO ei saa liiga palju kasutada. Isegi 1,5 g keha iga kg kohta on ohutu
Tehke ennast aegamööda tuttavaks nende kriisiabi vahenditega. MMS ja DMSO ei peaks olema asjad, mida viimases lootusetuses proovida... vaid asjad mida PROOVIDA ESIMESENA!!! Pole vaja olukorda nii hulluks lasta et vaja intensiivis olla...
ILUSAT PÄEVA TEILE!
liis26. september 2015, 01:01
GRUPIST väljavõte : MERILI Kukushk... SAYS: Tere hommikust sõbrad :)
Tahaksin teiega jagada enda mõtteid ja julgustada teid rohkem õppima, lugema ja katsetama MMS ja DMSO. Sest iial ei tea, mil teil või teie lähedastel on vaja KIIRABI anda.
Mõned julgustavad faktid:
* MMS ravib 95 kõikidest haigustest!! Tasub proovida ju...
* MMS jaoks ei ole vahet, milline bakter või viirus täpselt probleemiks on. Ta hävitab põhimõtteliselt KÕIK halvad... jättes puutumata head.
* MMS saab kasutada koos teiste ravimitega
* MMS ei saa midagi halvemaks teha, sest on nõrgem oksüdeerija kui hapnik
* DMSO ei saa liiga palju kasutada. Isegi 1,5 g keha iga kg kohta on ohutu
Tehke ennast aegamööda tuttavaks nende kriisiabi vahenditega. MMS ja DMSO ei peaks olema asjad, mida viimases lootusetuses proovida... vaid asjad mida PROOVIDA ESIMESENA!!! Pole vaja olukorda nii hulluks lasta et vaja intensiivis olla...
ILUSAT PÄEVA TEILE!
Tasuja25. september 2015, 21:03
Kahjuks on selliseid mõrtsukarste hulga rohkem.
Kuna meditsiin on tulus äri...seega mürgitamine ühel või teisel moel ei lõpe kunagi.
Inimene peab end ise harima, otsustama mida süüa, mida mitte.
Mitte keegi tegelikult sinu tervise eest ei hoolitse kui mitte sina ise.
25. september 2015, 16:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mürk25. september 2015, 16:45
Mürgitatuid on päris palju, on ka surmajuhtumid.
Kõige hullem on see, et tegemist on tugeva katserogeeniga, nii et suure tõenäosusega teatud arvu aastate jooksul hakkavad need mürgijoojad vähki surema nagu kärbsed.
Kõige jubedam on see, et osa inimesi kiidab seda mürki kasuahnusest, osad aga totaalsest rumalusest. Kas mõistust tõesti napib? Adekvaatne info on ju täiesti olemas.
nemesis25. september 2015, 17:19
kui mõistust napib, siis saad ka tavalisest külmetusrohust mürgituse ja võid otsad anda. rumal inimene oled.
mürk25. september 2015, 17:44
Aitäh kiire ja täpse diagnoosi eest!
Äkki valgustad, kuidas sellest tavalisest külmetusrohust mürgituse saamine peaks käima? Kas seda peaks liitrite kaupa sisse jööma või hoopis veeni tilgutama? Ja kui tark inimene sama koguse manustab, kas temaga ei juhtu midagi?
Tänud ette, oo tark ja õiglane imeravitseja!
mida25. september 2015, 15:34
Vägagi usaldusväärne arst tundub, hoiab silmad lahti, mis maailmas toimub. Hoian talle pöialt!!!
25. september 2015, 16:04
Eriti usaldusväärne. Hinangud:
"Ravis soodaveega, antidepresantide vibroakustika ja valuvaigistitega. Eriarstile edasi ei suunanud. Kui ise mujalt abi otsisin, oli diagnoosiks vähk. Prognoos oleks parem olnud, kui perearst oleks kohe adekvaatselt reageerinud. "
"Jube,jube kogemus. Tänitab ,peab inimesi lollideks,juhul,kui ei tea,mis on ühe või teise näitaja norm organismis,soodavee jutt kõige otsa,minu põhimõtteliselt viskas kabinetist välja sest ma ei olnud koheselt nõus ostma ta käest ülikallist d-vitamiini!!! Mitte iialgi enam tema juurde,arsti eetika lonkab kahte jalga! "
"Käisin mõni aasta tagasi kui trepil kukkusin, varbad olid sinised ja väga valus astuda. Arst ütles, et kerge venitus, pane külma peale ja seo kinni. Läksin traumapunkti, seal tehti pilt ja pandi kipsi. Vot nii!"
"Inimesena on väga tore, aga arstina ei soovita. Ei saa olla, et igat haigust on võimalik ravida soodaveega. Kui patsient käib mitu korda kurtmas, et tervisega on midagi valesti ja arst väidab, et asi on peas ning lõpuks selgub, et terviseprobleem on juba kriitiline, siis pole see normaalne. "
"Käisin,nägin ja sain aru millest inimesed räägivad.Mõttetu,abi ei saa.Käskis juua vett ja ütles,et kõik probleemid on peas kinni. närvipõletikuga käskis vett juua.Ja kahe nädala pärast tagasi tulla. Ennem mind oli kabinetis kohutav mokalaat kus parseltati oma raamtut ja räägiti lastest ja lastelastest.Samalajal oli järjekord uksetaga pikk."
"Olen oma 4-5 korda abi otsinud. Igakord näitab kuulmekäikude ehitust, loputab oma kannuga mu nina (isegi kui nohu pole ja ei kurda) ja juua annab soodavett. Siis räägib vahest, kuidas iga teine arst kirjutaks AB, kuid tema ikka tahaks proovida teisiti - mis tähendab, et olen oma 2 nädalat kodus pikali ja kannatan kuna jõuetus vaevab. Ma sooviks teistsuguseid ravimeetodeid."
"See soodavesi on ikka imeravim , väidetavalt ravib isegi kroonilist põiepõletiku ."
"Peapõrutust peab ka ravima soodaveega ja kõik pidi korda saama . Inimene piinleb peavaludes ja vajub kokku kui rohkem liigutab . Uskumatu ,et selliseid arste eksisteerib. Tvaliselt kirjutab retsepte ka igale inimesele sama ,mis siis et erinevad haigused. "
"Tavaline ravim - soodavesi. Kõik haigused on stressist. Õde Meida oskab palju rohkem, kui see "suure kogemusega" arst. Nii kui saan oma juhiload kätte, siis kindlasti vahetan perearsti!"
"Kurtsin ükskord et mälu on halb, mille peale soovitas oma raamatut osta - midagi depressiooniga seoses... Nüüdsest puudub igasugune austus ja käin seal ainult hädaolukordadel suunamiskirju lunimas."
"Arvab end olevat arstina kes on kõike teadja ja ei austa erialaarstide arvamust."
"Arst kes on kõik samad haigused läbi põdenud mis patsienti hetkel vaevab ja parim ravi on soodavesi ja kepikõnd....lubage naerda.... vahetasin ka ammu perearsti!"
"Käin nüüd teise perearsti juures, lihtsalt ei klappinud."
"igale vaevusele on diagnoos taga taskust olemas, milleks on depressioon."
miks 25. september 2015, 17:07
sa ainult negatiivsed kommentaarid välja tood? ma arvan, et pole arsti keda keegi ei laidaks või kiidaks.
25. september 2015, 18:19
Nendes hinnangutes on rohkem tema soodalahuse soovitusi kui mingit muud. :)
marx26. september 2015, 22:36
pole vaja tarka mängida siin, sooda on teada tuntud aine millega keha aluseliseks muuta, see on ravimitööstusele väga pinnuks silmas, imestan et seni pole veel soodat ära keelatud. Raudsik on väga tegija perearst, olen tänu temale pääsenud raskest operatsioonist kaks korda ja tänaseks täiesti terve.
sooda25. september 2015, 16:09
ma25. september 2015, 18:44
see kriminaalasja algatamine oleks küll arstile asja eest! Aeg on teha lõpp soolapuhujate terrorile. Ja veel - "eriti looduspuhas", "öko" ja muu selline reklaam erinevates kaubanduskohtades tekitab minus viimasel ajal suuri kahtlusi. Kus on tõendid, et keegi ei ürita "öko" sildi all pesuvalgendajat pähe määrida? Nagu kommentaaridest lugeda, on kohtlasi siin riigis ikka kuhjaga...
Suur tänu25. september 2015, 15:32
et ometi uuritakse ja asjaga tegeldakse. Asi on ülimalt tõsine - USA-s karistati selle mürgi propageerijat 34 aastat vangistusega.
ghjkl25. september 2015, 15:31
Kas see 'arst' nüüd eitab ka, et on soovitanud ükskõik millise häda puhul juua soodavett. ???
to ghjkl25. september 2015, 16:41
jutt pole soodaveest, loe tekst läbi, soodavesi pole minu teada veel keelatud, et selle söövitamist eitama peaks
6925. september 2015, 15:31
Ta ei peagi ise tegutsema, ta oli ilmselt reklaamiks...näete, meie hulgas on ka arst, järelikult ikka väärt kraamiga kaupleme. GNLD ka reklaamis kunagi end ühe raugastunud arsti abil.
mhm25. september 2015, 15:28
Kust kohast seda nn ravimit osteti,kas apteegist?
kas25. september 2015, 15:28
tea, kas ta nüüd eitab ka seda, et on soovitanud ükskõik millise häda puhul soodalahu juua ?
lihtsalt inimene25. september 2015, 16:08
mhm25. september 2015, 15:27
Kust kohast seda nn raviit osteti,kas apteegist?
nojah25. september 2015, 15:27
mul on küsimus, et kas see praegune jaht erineb millegagi keskaegsest nõiajahist ?
Väga jube, mis toimub.
Kas meil on arukate inimeste puudus?
mürk25. september 2015, 16:49
Vaadates seda arulagedat karja, kes MMS-i nimelist mürki ülistavad, siis on meil KARJUV arukate inimeste puudus. Kõige halenaljakam on sealjuures, et need keskaja jäänukid peavad ise end inimkonna avangardiks ja "oma peaga mõtlejateks"... jube! Totaalselt pahupidi pööratud maailmapildiga inimesed.
mine ravile25. september 2015, 17:12
nimi sul vastav, mürki ja sappi pritsid siin.
jaan25. september 2015, 14:37
kui sa oled arst, siis ära moluta seal grupis niisama kui näed, et tegu on lauslollusega, vaid püüa inimestele oma arstiharidusele vastavat nõu anda ja inimesi õigele teele juhtida. Kui vaja siis ka vastavaid organeid teavitada, et teatud inimesed toimivad ühiskonnale ohtlikult.
oss25. september 2015, 14:31
selle arsti sõnul on kõik inimesed hullult hapet täis
aga nii ongi26. september 2015, 22:49
vaata oma toidusedel üle, enamus toite on sul kehas happelist keskkonda tekitavad, suhkur, jahu, piim jne. kui keha PH on piisavalt happeline, tekivad põletikud, mis on oksüdeerumine, kiiremas vormis.
mida?25. september 2015, 14:28
et arst oli vaatlejana ja vaatles pealt, kuidas emad oma beebisid mürgitasid? ootas, et saaks vaadelda, kui mõni lapseke sureb. tase! selliseid arste me vajame!
hale katse end puhtaks peasta! arsti litsent KOHE ära võtta!
A25. september 2015, 14:53
25. september 2015, 15:16
Vaatas kylmavereliselt peal.