Uudised

ROHKEM ELU: algab uus alkoholi liigtarvitamise ennetamise teavitus (11)

LISA KOMMENTAAR

Vanaema22. oktoober 2015, 21:22
Mina joon alkoholi ainult sellepärast et purju jääda. Selleks ju alkohol mõeldud on või olen ma millestki valesti aru saanud? Äkki peaksin hoopis hommikul pudru kõrvale pitsi viina võtma..... selle artikli järgi oleks see siis viisakas alko tarbimine. Klaas veini teeb mind uimaseks aga pudel veini annab energiat ja maandab pingeid. Ma tahaks hoopis kuulda programmist ja plaanidest, kuidas piirata lämmatavat labast seksipropagandat. Üks ilus asi on nii ära lörtsitud et nutt tuleb peale....
Juhan.22. oktoober 2015, 15:03
Kui võtta siis viis viina kuus õlut ja ämber okse jaoks.
Aidake 22. oktoober 2015, 06:49
Eesti riik võiks nii palju Eestlasi ja hädas alkosõltlasi aidata,et keelustaks Pühapäeval alko müügikeelu ja Esmaspäeval võiks müük alata 12:00 ja lõppeda 20:00.
AADI22. oktoober 2015, 00:36
Õigete probleemidega,millede nimekiri tuleks pikk kui taevatrepp, ei tegeleta küll aga pseudoga .Jõudu mittejoojatele, mina aga võtan praegu ühe õlle külmikust.
mrk21. oktoober 2015, 17:30
Seda raha paistab karsklastel olevat nagu muda - täiega kopp ees sellest passiivse joomise kampaaniast ja juba järgmine. No ajab jooma lausa!
lugu21. oktoober 2015, 17:23
Kampaania peaks põhinema tõestel faktidel. Pakun ühte: karsklaste keskmine eluiga on lühem kui neil kes tarvitavad alkoholi.
http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,2017200,00.html
xxx21. oktoober 2015, 15:22
Reaalses elus on paljude jaoks vähem alkoholi=rohkem valu. Olgu siis hingelist või lausa füüsilist valu. Alkoholismi vastast võitlust tuleb alustada PÕHJUSTEST! Voldikute trükkimine (millega AS Eesti Vabariigis on kombeks kõiki probleeme lahendada) siin ei aita, sakuska likvideerimine (nagu Gorbatšovi ajal) samuti mitte. Hakatuseks võiks EL sotsiaalharta täies ulatuses ratifitseerida. Vähem hirmu tuleviku ees=vähem alkoholismi! Uskuge mind, see valem töötab!
sedasi jah21. oktoober 2015, 13:09
kuus viina ja neli õlut! Kes ütleks, kuidas küll saaks nii, et oleks neli viina ja kuus õlut? Ise ei oska mõelda, tuleks mõni TARK õpetama, kuidas vähem juua, küll õpiks.
et siis veel21. oktoober 2015, 13:05
miks on narkomaanid hoitud ja hellitatud? Ennetatud mitmete miljonite eest, maksame kinni nende süstlad ja kannatame nende varguste, röövimiste all ja....... IKKA ENNETAME!!!! Kümneid aastaid ennetame! Agressiivne narkar või uimane joodik? Narkar võib tappa mündi pärast. Joodikule ei kingi keegi taarat, et too saaks pohmelli ravida.
ooooohhh21. oktoober 2015, 13:01
jälle üks raharaiskamine. Keegi ärkab talveunest ja hakkab võitlema oioioikuidas...kas rahvas hakkab vähem jooma.? Võidelge joodikute ja joodikutest invaliididega kaupluste ümbruses...!!!! Reklaamib argo ader või mõni beib viina, siis viina küll keegi rohkem ei osta, Ostetakse seda toodet, mida vaja, niikuinii. Tekib küsimus, kas ajaloost ei õpi ükski endine joodik nüüdne karsklane... kuiv seadus, gorbatsovi alkoholikeeld jne... Eluseeski ei aja mind mingi reklaam midagi ostma, ilmaaegu raisatakse tohutult raha reklaaminäo peale, pange sinna või Jürgen ligi või ohmaka saagimi piltl. Koolide lasteaedade juures ....mitu meetrit kaugemal ei tohi õlut juua aga kui koolilaps läheb Männiku RIMIsse, on pilt joodikutest olemas! Kuidagi eriliselt kohtlased on nood viinakeelajad, ei õpi ajaloost. Katame viinaletid kinni ja käime katte all luuramas, mida osta. Äkki mõni laps näeb, mida me ostukorvi paneme!
21. oktoober 2015, 14:29
Enne jaanipäeva oli juba selge, kellel tegelikult hambad valutavad, et kõiki tagaukse kaudu ravima peab.