Keha

Artikkel ilmus esmakordselt 2013. aasta augustikuu Tervis Plussis.

Vähk tagurpidi: 5 kindlat fakti (3)

LISA KOMMENTAAR

kahjuks6. november 2015, 11:49
Ma ei ole sugugi kindel, et kui lähen perearsti juurde ja palun tal teha igal aastal erinevad vere ja muud uuringud, siis ta seda ka teeb. Pigem ikka ei tee. Jube lihtne on soovitada, et kontrollige end regulaarselt. paraku on reaalsus ikka väga teistsugune. No ja kui juhtubki et saadetakse eriarstile, siis pole harvad juhud kui sinna on järjekord 4 kuud. Aga samale arstile saab tasulise aja juba mõne nädalaga või kiireminigi, kahjuks sellega kaasneb ka see, et kõik uuringud mida teostatakse peab samuti ise kinni maksma. Ja kui vähist rääkida, siis arvan et see 4 kuud mis eriarsti ootad võib olla juba määrava tähtsusega ja eriarst võib rahumeeli lausuda lemmiklaus, et kus te varem olite, enam pole midagi päästa. Kahju
Ja ära ole kindel,6. november 2015, 12:12
et uuringud ka tõesed on. Oleks võimalus käia mitme eraldi arsti juures, ka väljamaal, saaksime ehk palju erinevaid andmeid enda kohta.
Jälle üks arvamusliider,6. november 2015, 10:06
kes on vähitekke põhjused avastanud! Kust küll tänapäeval tulevad sellised tundmatud teadlased ja kohe avastavad? Käige ükskord juba kuradile oma pildile upitamisega! Hakkate juba viha tekitama. Muudki elus teha kui näpuga totakaid artikleid jälgida. Kui juba vähi teke avastatud, mika maailm sellest ei pasunda? Miks sa, arvamusliider, siis vähki ravima pole asunud? Ah jääge juba ükskord vait!