Keha

Lihatööstur: meie elukeskkond on kordades kantserogeensem kui vorstike (11)

LISA KOMMENTAAR

aespa28. oktoober 2015, 10:30
No lõpuks sain vastuse miks praegu müügül olevatel suitsuvorstidel pole maitset ,sest see polegi naturaalsuitsu ahjust läbi käinudki aga petureklaam kiidab et lepasuitsune .
ei USU!28. oktoober 2015, 07:04
See asi meenutab " valetamise võistlused" ..uhuu!.. mäletame sarnased lugusid - "Meie toodet ei sisalda hobuse liha!"
Eesti teadlane28. oktoober 2015, 06:23
Maailma terviseorganisatsiooni (WHO) raporti hinnangul on töödeldud liha söömine tervisele kahjulik ja võib tekitada soolevähki. Kuigi ka Eesti teadlased ütlevad, et seos on tõesti olemas, siis risk sellest haigestumisega on väga väike ning liha võrdlemine suitsetamise kahjulikkusega on kohatu.
Juku28. oktoober 2015, 00:20
Virisemise ja vingumise asemel,ärge oske kui ei meeldi ja kõik.
Meie elu keskonnas on oluliselt hullemaid faktoreid mis tekkitavad vähki ning muid tervise hädasid.
27. oktoober 2015, 23:31
Alati on proovides benso(a)püreenid ja kantserogeenid jäänud alla lubatud piiri," lausub Rahuoja,......
"Tead Rahuoja, ma ei tea kus need lubatud piirid on ja kes neid lõdvendab, aga fakt on see, kui mul on vähk, siis igasugune saast on organismile liig. Ehk siis: probleem, ei ole see mis pärast sööma hakkad, probleem oli see, mida enne sõid. Neid nn normi piires keemiatooteid võid ise süüa palju jaksad, ja eks sa tea ise paremini, mida sellesse toppinud oled, aga kuritegu on seda teisele pakkuda, kiites peale, et see on "väga hea, parem, parim, ohutu,,,,,,,jne, jne" ajades nagu alati süü keskkonna kaela. Kurat, keskond algabki meist enestest, "igast tilgast saab lõpuks meri" (8000 inimest aastas saab uue diagnoosi, paraku, pea kõigile võrdub see kastiga.Millised olid need numbrid 30 a. tagasi? ja mis oli siis teisiti?) Toidu sisse ei topitud seda saasta, mida aga rehakse täna! Kui ma midagi suhu pistan siis peab see olema eelkõige väärt ja puhas, mingid ostetud normid alla ei lähe ja jäägu nad sinna lettidele kus nad parasjagu on.
???28. oktoober 2015, 09:17
Sul on küll aju asemel põhk.
Süüdimatud vorstivabrikandid27. oktoober 2015, 23:21
Pidevalt süüdistatakse inimesi, et nad ei oska õigesti toituda. Aga sellest ei räägita, kui toitu tehakse igasugusest saastast. Kanalihamassid ja kunstvered jne.
Doktori vorst ei sisalda enam ammu seda kraami, mis algselt koostisesse kuulus.
See peaks olema keelatud. Järelikult see ei ole enam Doktori vosrt.
Deja vu27. oktoober 2015, 21:42
Ammusel vene ajal, kui suitsuvorsti poes saada ei olnud (aga raha oli ), oli kah sarnane teema aktuaalne... Ei tea küll, mis nüüd puudub, vorsti nagu poes jätkub.
nät27. oktoober 2015, 19:51
Pole midagi paremat, kui vees leotatud suitsuvorst, jumalteabmissuitsuga. Ehtne lepasuitsvorst ei kõlba mitte kuhugi?!Eriti tervislik on otse vorstipinnale piserdatud suitsukontsentraat- vot see on tervis :S :S
//28. oktoober 2015, 08:36
meil maal kui siga tapeti jõuluks, siis suitsusaunas suitsutati liha (ei mäleta küll mitu ööpäeva), söödi seda liha suvi läbi. rippus laes ja hea oli viilakaid lõigata. ei läinud ta pahaks, ei hallitama... nagu nüüd need peened "veesuitsu" baasil tehtud. igal juhul eelistan pikka aega suitsust läbi käinud MAITSVAT suitsuliha!!!
raibe27. oktoober 2015, 19:19
ja nätaki! ongi WHO uuring pihuks ja pörmuks tehtud!