Uudised

Mailis Reps: Kärgperendus tekitab poistele identiteediprobleeme (12)

LISA KOMMENTAAR

Pureva3. november 2015, 11:06
Ükski komm siin pole eriti Tark!
AGA vanemad peaks oma EGO rohkem talitsema ja iga sita pärast mitte lahku minema !
Aa?3. november 2015, 20:25
Et nüüd siis lõpuks tark? :)))
Sama jura on juba üsna mitmed rääkinud?
Ei tekita,3. november 2015, 08:41
pigem süvendab ja pärandab edasi tema vanemate identiteedi kaotatust.
Ja3. november 2015, 08:43
miks ainult poistel? Hea peresuhte hoidmise oskus on kahe inimese võrdväärne koostöö...
Pealkiri on imelik.3. november 2015, 08:29
Kärgperendus on kahjuks tavaline kui lahku minnakse ja uus inimene leitakse, seda nii mehe kui naise poolt. Pole need poisid/mehed midagi nõrgemad naistest/tüdrukutest. Ja ikka väga suur vahe on kas ema/isa tutvustavad lapsele oma igat voodikaaslast või alles seda kellega juba suhe tekkinud. Samuti peab ajumaht ikka väga piiratud olema kui iga onu/tädi on kohe uus emme/issi. Lapsel on ema-isa edasi ka siis kui nad koos enam ei ela ning vanemate asi on olla üle oma emotsioonidest.
Mis puudutab terviseõpetust, seda võiks koolis küll rohkem olla.
Hilves2. november 2015, 22:09
Kärgperendus on ju sulaselge innovatsioon ja innovatsioon on teadagi IN.
Hilves2. november 2015, 22:09
Kärgperendus on ju sulaselge innovatsioon ja innovatsioon on teadagi IN.
2. november 2015, 20:40
Kärgperendus ei tekita identiteedi probleeme, see et ema kutsub kõiki oma voodi ja elukaaslasi uuteks issideks- see on see millest raske aru saada. Mees- naine võivad lahku minna, aga emaks- isaks jäävad nad edasi!
..3. november 2015, 09:28
Rumal jutt suhu tagasi. Kas ainult tüdruk või poisslaps enam seda isa või ema tunnistada tahavad, kes kodust lahkus oma nn. uue " armastuse " juurde ja neid hülgas. Pere luuakse eelkõige vaimselt ja tasakaalukate pereväärtusi hindavate laste kasvatamiseks, mitte oma mina egoistlike soovunelmate elluviimiseks. Igasugune lahutamine tuleks hästi raskeks teha siis on lootust et nendel egoistlikel isadel, emadel tuleb mõistus pähe. Statistika näitab, et kõige suuremad perelõhkujad on ise pärit nõnda nimetatud " kärgperedest " kus lastel mitu isa või ema olnud.
Naine2. november 2015, 20:35
Lapsele tekitab (identiteedi)probleeme see, kui neid lapsi suvalt suvaliste tontidega kokku vehitakse. Ma ei räägi sellest, et peab, hambad ristis, laste pärast kannatama inimest, kellega enam ammu koos elada ei ole võimalik, aga kuidas seda nii palju juhtub?? Kuidas ikka ja jälle lähevad pered lõhki? Miks tehakse lapsi, kellega juhtub?
kohe kindlasti2. november 2015, 21:25
mitte suvalistega. Ikka nendega, kes olemas on. Pole väga võimalik, et mõned üksikud norm mehed on isaks tervele eestile. Nõnda tuleb ikka geene segada ja ka keskpäraseid mehi kasutada. Muidu läheks geneetika veelgi enam lappesse, ja JÄLLE eriti poegade osas, nagu aru saad. Tütred peavad vankumatult vastu, ennast ei tapa ja lapsi ka kasvatavad, kuigi palk meestest oluliselt väiksem. Lihtsalt nii on nagu on. Mehi tuleb muuta vajalikeks ja vastutusvõimelisteks, ei pea sünnist peale sugereerima, et ega nad tüdrukud ole, kes varakult peret looma peavad, ega nad tüdrukud ole vanatüdrukuks ei jää, ega nad rasedaks jää ega purju jää, ning armastus ei kimbuta ammugi.
Pärast, kui elu kätte jõuavad, siis õudus kuubis, kas purjus peaga posti või nööriga rippuma...ja jälle naised süüdi. Loomulikult pole neid varsti vaja. Naine peab mees vedima ja ennast ja lapsi, kui enam ei jõua, siis mees üle parda ja katastrofale...
kati7. november 2015, 10:05
Aitäh, just minu mõtted. Viimaste kuude jooksul on kadunud 7 noormeest ja yks poos end arestikambris yles. Meil on topeltstandardid. Tüdrukutel ja naistel ei tohi meil olla nõrkushetki.