Meeled

Joogaõpetaja: kui soovid õnnelik olla, joo sooja keedetud vett ja hoia endas elus algaja meel (66)

LISA KOMMENTAAR

2. veebruar 2016, 22:08
Rahu ja armastust Teile kôikidele!
Nomisnüüd2. veebruar 2016, 18:47
Siinsete kommentaaride põhjal võib lahjat mürki võtta selle peale, et enamus ei tea, mida tähendab jooga, aga mis hullem - ega välja selgitada ka ei viitsi enne, kui hakkavad idiootsusi kirjutama :)
Nomisnüüd le2. veebruar 2016, 19:02
Idioodid kirjutavadki idiootsusi nagu sina.
2. veebruar 2016, 19:16
Nomisnüüd, joo nüüd kähku keedetud vett, mine joogafestivalile ning seal määritakse sulle pähe veel ka loodustooteid või MMS või imeravimeid. C-vitamiiniseerumeid, ihuvõided, Arctic Oils ja muid õlisid jms. Ta ju Medika Nova looduskoolituse endine klient. Hoia endas elus algaja meel, sest algajale saab müüa kõike nooruse eliksiiri nime all.
irw2. veebruar 2016, 19:26
normaalse ajutegevusega inimene teab, mis jooga on, aga ei osale igasugu massipsühhoosides. milleks mulle mingi tädi, kes teatab kuidas on vaja seista, istuda, võimelda? arukamad saavad ise hakkama, sest tunneva ja tunnetavad oma keha täitsa ise, ilma mingi parasjagu "popi" "in" olemiseta.
Aga2. veebruar 2016, 18:41
Aga keedetud vesi on ju surnud vesi
3. veebruar 2016, 05:33
Kui enda sissetulekute suurendamiseks (ego vähendamiseks ja nirvaanasse jõudmiseks?) tegeldakse mitmete erinevate aladega, siis lastakse iga tegevuse peal puusalt. Te ju ei lähe arsti juurde kes täna on sisehaiguste arst, homme plommib hambaid, ülehomme uurib teie ajutegevust ning peale selle jookseb kinnisvaraga tegelema. Ja kui aega üle jääb, on ka torulukksepp ning loodustoodete müüja.
part242. veebruar 2016, 17:56
Tahad 50-selt dialüüsiaparaadi abil vegeteerida, laku sooja vett ämbrite viisi ja karju huivambamnamahmedumm!
pintsaklipslane 2. veebruar 2016, 18:10
ahmedmuhameddummdumm
Ärni2. veebruar 2016, 17:46
Tahad ônnelik olla-joo sooja kus.t..
Ärnile2. veebruar 2016, 18:28
Ükskord televiisorist näitas mõni aasta tagasi mingisugused usklikud noored emad lastega jõid sooja kust soovitasid teistel ka.Ma tõesti ei valeta aga kas nad sitta ka sõid seda ma ei tea sest ma ei vaadanud seda idiootsust edasi.Täitsa õudne ikka kui usk pähe lööb ja kui palju nüüdsel ajal on neid usu idioote.Inimesed käivad palvemajades,kirikutes no täitsa idioodid usuvad,et jumal on olemas.Mina paljudele kes on usklik olen ära öelnud oled usklik meie vahel sõprust ei ole.Olin sugulase matustel mingisugune usuhull tuli mustas rüüs hauale sinna midagi rääkima,mina kohe lahkusin sealt.Olen lastele ja naisele ära öelnud kui suren minu haual selliseid hulle usklike lugemas ei ole ega viiulid ka käätsuta.Ei salli seda viiuli saagimist ega usuhulle.Näete nüüd mis maailmas usuhulludega toimub,need peaks kõik hävitama maapealt,segavad teisi ja ei saa rahulikult elada.Loodame neid hakatakse hävitama muidu nende hullude pärast puhkevad sõjad jne.Mida see kummardamine ja hallah annab no on ikka idioodid.
Partei küsib2. veebruar 2016, 17:37
Kas oled ka ahistaja ja maailmavalitseja?
Ah,et joogaõpetaja Silva Soobik.2. veebruar 2016, 17:29
No eks temal tule ka siis Jämejalga sõit.
Teine lugeja.2. veebruar 2016, 17:23
Näete mida jooga teeb,üks joogatreener Viljandi Jämejala hullumajas otsapidi.Kahju inimesest nii,et hoidge joogast kõrvale.Täitsa segast ikka paneb,loodame inimene paraneb ja joogaga enam ei tegele.Kurvad sellised asjad ja tagajärjed.Vaatasin pildil see neiu ka juba kahtlase näoga,ega temalgi vist pikka pidu ole kui varsti Jämejalas.Ei tasu selliste asjadega ikka tegeleda kes teab mis pähe lööb nagu nendel usklikelgi kes pole keegi õige aruga.
2. veebruar 2016, 17:30
Avavad ennast deemonitele. Eks see ole ka üks viise, kuidas saab Euroopa valget inimest hävitada. Mõeldakse välja ja tuuakse kohale meie kultuurile mittesobivaid harjutusi ning toimub mentaalne ja psüühiline hävitamine.
taevas avita, kus te hävingut näete2. veebruar 2016, 17:39
Need ju pole kultuuri edendavad harjutused, vaid keha ja hinge/meelt. Füsioloogilised protsessid on kõigil sarnased, olenemata millises maakera otsas keeegi sündinud on. Sama ka hingega, püüdlused on ju samad.
2. veebruar 2016, 17:47
Kahte sarnast inimest ei ole olemas, totuke. Sellepärast ongi sellised salaõpetused mõeldud 1:1-le ja õpetaja juures ning mitte massidele. Siis õpetaja või guru ise näeb harjutuste toimet ja korrigeerib kui vaja. Tänapäeval aga õpetaja ise ka ei tea, mida õpetab, vaid küsib järgi mingist jumal teab kus maailma otsas asuvast keskusest, mille veebilehte kirjutab ja küsimustele vastab samasugune guru ümber sateliidina tiirlev andunud jünger. Pime õpetab pimedat.
taevas avita, kus te hävingut näete2. veebruar 2016, 18:48
Muidugi ei ole kahte sarnast inimest olemas, aga palun seleta nüüd siin kuidas ja mis toimub siis joogas, et inimesel peab lausa kätt hoidma ja hoolega teda jälgima, nagu sina siin väita püüad? Ma ei tea ühtegi sellist õpetust, kus see vältimatult vajalik oleks. Ehk šamaanid annavad üks-ühele oma tarkusi üle, aga jooga pole nüüd küll selline õpetus. Ka Hiinason salaõpetusi edasi antud kloostrites või õpetaja perekonnas, kus õpilasi võib ka rohkem olla kui just see üks.
2. veebruar 2016, 19:26
Enne joogafestivali hakkavad nüüd kõik oma kaupa kiitma.
Joogaõpetaja ja massaazhitegija ja refleksoloogia ja tiibeti meditsiin ja loodusravi ja koolitused ja kinnisvara ja saunad ja arvutisüsteemid ka veel sinna oma virma tegevuse hulka. Huntkriimsilma 9 ametit ja 10 on nälg.:)
*
Saunade, solaariumite ja massaažisalongide tegevus jm füüsilise heaoluga seotud teenindus
Muu jaemüük väljaspool kauplusi, kioskeid ja turge
Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
Arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus
Mujal liigitamata tervishoiualad
vtaevas avita, kus te hävingut näete2. veebruar 2016, 20:52
Kaldkriips, miks sa küsimusele ei vasta, vaid teemat vahetad? Miks peab joogas olema õpilane-õpetja suhe 1:1-le?
3. veebruar 2016, 05:36
Kui sa isegi sellele ei tea vastust, siis pole sinust küll mingit õpetajat.
3. veebruar 2016, 05:46
Massidele õpetamisel kaob ära kvaliteet ja õpetaja vastutus ning asemele tuleb lihtlabane rahateenimine. Kui sa ikka aru ei saanud, siis otsi üles Gunnar Aarma raamatust see koht, kus ta selle laiemalt lahti seletab ning mainib ka seda, et salaõpetuste massidele viimine on tegelikult kuritegelik. Kui sa usaldad ennast pimesi selliste "õpetajate" kätte, siis avitagu sind tõesti taevas..
eelarvamustest ja eeskujudest3. veebruar 2016, 10:01
GUnnar Aarma luges läbi hulga raamatuid ja ülejäänud elu tegeles loetu ümberjutustamisega, nii nagu tema sellest aru sai. EI jooga ega teisedki salateadused pole õpitavad raamatu järgi, nagu ka ujumine näiteks. NIi et G.A. pole küll see, keda ma usaldaks ses teemas.
Ja see 1:1-le õpetuses hammastega kinni hoidmine näitab, et sina ei tea salaõpetustest mitte midagi, peale selle, mida oled lugenud, aga ega see keela sul siin suur õpetaja olemast:)
Ükskõik, kui suur on auditoorium, Õpetaja suudab kõiki jälgida ja vajadusel suunata. Kui õige tehnika omandatud, saab ka Õpetaja õpilase käe all edukalt kulgeda. KUi leiate just sellise joogastiili, siis laske aga käia.
7. veebruar 2016, 08:43
Mina ei ole õpetaja, kuid ma hoidun tänapäeva suure egoga lapsõpetajatest kaugele ja õnneks olen saanud selle selgeks teha ka oma tutvusringkonnale.
Neidsamu tarkuseteri, mida G.A. kokku kogus, ei saa võrrelda selle new-age hunnikuga, mida kõik raamatukauplused on täis ja mida mõned nimetavad ka "salaõpetusteks", et siis sama loetut edastada paksu papi eest "auditooriumile", arvates oma suures egos et nad valitsevad "auditooriumi".
Oled tüüpiline pinnapealne joogaõpetaja, kes pole ise asjadest teadlik. Kui sa pead salaõpetusteks moodsa new-age ja idamaa õpetuste ühist kompotti, siis võite ju reklaamida kasvõi praetud vett oma suure raha eest. Selliselt rahateenimise eesmärgil edasi antud salaõpetused, mis viimasel ajal on moes massidele müüa, võivad kaasa tuua ebameeldivaid tagajärgi. Milliseid nimelt, võiksid ise vaeva näha ja uurida. Paljud joogaõpetajad reklaamivad mingit eneseteostust ja õpetavad oma joogaharjutustes ka mantrasid, kuid samas jätavad mainimata, et paljud nende õpetatud mantrad toodavad vorme, sest helilained tekitavad selle jumaluse kuju, mida nad pidevalt mumisevad ning needsamad jumalused hakkavd sinu elu määrama. Sellised suure egoga õpetajad võtavad õpilaste käest ka isikilkud andmed, et neile keskendudes mumiseda oma mantrasid edasi vastavalt sellele, milline on nende endi ego suurus.
Loota et tänapäeva materialistlikus maailmas on joogaõpetajate ego olematu, ta ise on juba eneseteostuse saavutanud, vaat et lausa juba nirvaanas, on naiivne arvamus. See kõik on puhas bisnes ja püüa oma kamasuutrasid oma ullikestele selgeks teha, mitte mulle. Vaata kasvõi neid gurusidki - nad ju tiirlevad suuremalt jaolt ise kõik võimueliidi ümber. Võim ja vaim aga ei sobi kokku. Ning nende ustavad jüngrid tiirlevad omakorda oma "gurude" ja õpetajate ümber nagu sateliidid, sest arvavad, et nad on nüüd midagi väga erilist.
Kottija2. veebruar 2016, 17:18
Ma tegin joogat Ja hakkasin antsiplaseks
Jooga Jämejalast ja jah ja ja jah jah2. veebruar 2016, 16:50
Ega ma joogameister enne midagi halvasti ei kirjutanud,ega ma päris loll ei ole või,ja ja ja jah ma jooga ja ja jah ma joo jooga meister ja jjaaa jah jah ja ja jahh jah ahah ja jaj 6 osakand ja ja jah 4 palat ja jah aha 4 palat ahah ah mis sa ütlesid ahah ja ja jah 4 palat
LUGEJA2. veebruar 2016, 16:47
Ilus naine aga jutt jätab pisut soovida
mummu2. veebruar 2016, 19:49
paljud ilusad naised onna sinna joogandusse kinni jäänud eestis
Ja,ja jah,jah jah jah2. veebruar 2016, 16:42
ma tegin ka joogat aga nüüd jooga pärast olen Jämejalas 6 osakonnas 4 palatis kus ei lubata ega saagi joogat teha. oi joga joo joo joogaa aaa a a ahh ja ja jahh jah jaj jaj ja jah JOOGA
Aare.2. veebruar 2016, 16:31
Elasin mitu aastat koos ei olnud mingisigust häda.Pale pulmi nagu sai ära registreeritud hakati kohe võimu võtma.Nüüd ma saan alles aru miks elukaaslased.Enne ei tahtnud pulmi ega abielu kui töö kõrvalt kool läbi sest hariduseta nüüdsel ajal ei löö läbi.Abiellusin,laps jne.Laps hakkas lastesõimes käima teiselpoolel tarvis hakata trennis käima.Maru jama,osta või teine auto,et inimene saaks trennis käia.Inimene polnud varem spordigagi õieti tegelenud ja nüüd jarsku trenni.Tegin kohe asja selgeks,trennis käiakse jalgsi ja sinu trenn nüüd hakkab lapse toomine viimine ilma autota.Hakati turtsuma ütlesin kui midagi ei meeldi puusepp on ukse sinna teinud.Nüüd on nii hea naine ei ole tarvis trennis käia ei midagi ja kui palju raha järgi jääb.
njah, armastuse nimel võib palju mida teha2. veebruar 2016, 16:43
nt koos jo.u mehega elada ja oma tervist ohverdama
Aare / sinule / 16:43.2. veebruar 2016, 17:02
Minul on väga ilus kena naine ilma trennita ja majas on väga paju tööd eriti kevadel aias mis on väga hea trenn.Minu trenn on juba varsti lähedal õunapuude okste lõikumine kuhu tuleb tema ka trenni oksi kokku tassima ja lapsele õpetama mis on töö " trenn".Mina ei ole teda kusagile ohverdanud ja juba mainisin,et kui ei meeldi uks on seal.Keegi pole vang ja sinule ma ütlen,sinu lehmaga ma ei elaks päevagi.Kõdune ja haise edasi.
Mediteerik2. veebruar 2016, 16:07
Inimesed tegelevad sellise mulinaga aastaid,väga palju aastaid, ja ütleks enda kogemuse põhjal,et kahju see ju ei tee, aga tolku pole tast ka eriti midagi...L Õ P U K S SAAB IGAÜKS SELLEST ARU.
ah er igaüks2. veebruar 2016, 16:46
Tahaks naha uurinigu tulemusi - mitu inimest küsitelti, kas ainult Eesti piirkonnas või laielas spektris?
HS.2. veebruar 2016, 15:54
Minu tädi ei tegelenud oma elu jooksul spordiga ega mingisuguse kahtlase joogaga aga elas sellele vaatamata 102 aastat ja 3kuud vanaks. surres polnud tal ühtegi halli karva peas. Vigala Sass tegeles elu aeg jooga ja teiste ravimisega aga ometi suri 73 aasta vanuselt. Kelle elust peab eeskuju võtma?
Kas peab kuulda võtma mingisuguse noore jura kes tahab endale sellega raha teenida.
naisuke2. veebruar 2016, 16:06
Küsimus selline:: kui vanaks elad Sina?
Mehike2. veebruar 2016, 17:12
Tema elab surmani aga sina oled oma eluga hädas,et teised jalgu jäävad.Loodame,et sa kaua ei ela.
to naisuke2. veebruar 2016, 19:32
nii rumalaid küsimusi saab küsida ainult nii rumal inimene, kellele sobib milline vastus tahes. igale küsimusele. ime, et sa lugeda-kirjutada üldse mõistad .D
HS le2. veebruar 2016, 16:07
Teil on täiesti õigus nõustun Teiega 101 %. Vigala Sass Aleksander tegeles pihkupeksmise joogaga nii,et Sassi elust joogaga küll ei soovita eeskuju võtta ei ela vanaks.Kui inimene teeb tööd elab vanaks ja sureb terve inimesena.
ziidiuss2. veebruar 2016, 16:11
Ütleks su jutu peale,et kui male on sport, siis see va' pihkupeksmine on kergejõustik!
Epp- 2. veebruar 2016, 16:30
teadmiseks2. veebruar 2016, 17:03
Kes teab, kui vanaks oleks su tädi siis veel elanud, kui oleks joogaga tegelenud. Ja samas, kes teab, kui noorelt oleks Sass lahkunud, kui ta ei oleks tegelenud joogaga.Ma saan aru, et see on vaid spekulatsioon, sest inimese elu pole katseliselt korratav, aga sinu sõnad ei maksa ka midagi.
sinule teadmiseks2. veebruar 2016, 17:39
Ja mida sinu rumala inimese sõnad maksiid?Tegele oma ajude asemel pelmeenide praadimisega edasi idioot.
Eeri.2. veebruar 2016, 15:50
Minul tütar käis ka joogatamas ja trennis naabri tüdrukuga.Andsid 10 euri õhtul küsis jälle raha.Ütlesin hommikul said raha kuhu sa panid.Tema ütles oli maksnud kusagile trenni peale joogatamisega.Ütlesin näed lumelabidas on hea trenn joogatamisega ja kui lumelabidaga joogatamine läbi saab leian kohe tunniks ajaks teise trenni.Mitu päeva enam raha ei küsinud ega trennis ei käi ,täna pääses lumelabida joogast.Naabrimees vaatas imelikult otsa tundsin kohe ära ja küsisin milles asi.Naabrimees rääkis tütar olevat rääkinud,et lumelabida jooga ja trenn olevat hea ilma rahata sooja kust ja sitta süüa.
15:50, 2. veebr 2016 -le2. veebruar 2016, 16:09
Vaat viimasest lausest ei saanud aru.Tegemist oleks nagu koeraga lõpuks,mitte labida-lapsega.....
Mann2. veebruar 2016, 15:37
HOIA ELUS ALGAJA MEEL: KUI OLEN IGAS ASJAS ALGAJA, EI SAA JU NII MIDAGI SELGEKS
teadmiseks2. veebruar 2016, 15:53
Sa said valesti aru. Algaja meel ei ole teadmiste hulk ja omamine vaid meelsus. Meelsus olla avatud, fantaseerija, teadlane. Natuke skepsist ei tee ka paha. Põhiline on mitte vajuda eelarvamuste sohu.
2. veebruar 2016, 14:34
Harjutused, mida vaimsed meistrid kasutasid SALAõpetusena oma praktikate juures teel virgumisele ja vikerkaarekeha saavutamisele on nüüd paisatud IGALE ühele raha eest müüki?
Jälle mõni mustasilmne idamaine guuru, kes paneb oma jüngrid sateliidina enda ümber tiirlema ning püüab selgeks teha et isegi miniseelikus ja kõrgete kontstega saab rätsepistes istuda ning silmi pööritada..
Tantrapuntra hooaeg algab....
teadmiseks2. veebruar 2016, 15:47
Uus ajastu avas SALAõpetused kõigile soovijatele. Näiliselt tasuta õpetus pole kunagi tasuta olnud. Õpilane tasus universumile loobumistega maisest elust ja õpetajale oma tööga. Kui guru siia rändab, siis tasuta ei too teda ükski lennukompanii. Kui sõidad ise guru juurde, siis kas oled nõus elama mitte millegist lahtise taeva all või tahad magada ruumis ja süüa.
teadmiseks2. veebruar 2016, 16:34
SALAõpetus tähendab seda, et sellist õpetust antakse 1:1-le ... ja mitte massidele.
Kui lennumassinaga guuru sõidab raha teenimise eesmärgil eeedasi-taaaagasi, siis tal pole sinu teadmistest ja sinu joogast ei sooja ega külma. Küll aga teeb teda soojaks hoopis teadmine, et ta rahhamassin töötab täie auruga...
teadmiseks nimekaimule 16:342. veebruar 2016, 16:56
SALAõpetused pole muud kui isiksuse arengu õpetused. Tavaliselt on õpetajal õpilaskond, nagu Buddhalgi , aga mõnel juhul on ka 1:1-le
Mis rahasse puutub, siis katsu oma isiklikku arusaama ja suhtumist teiste peal mitte välja elada.
2. veebruar 2016, 17:43
Katsu nüüd, sa suur teadmiste teadja, võtta teadmiseks, et meil on neid "vikerkaarekehaga" juba jummala palju siginenud. Isegi mingit kooselamise seadust mõeldakse nende jaoks välja. Kas nad oma "vikerkaare" kehaga ka õndsaks on saanud ning nirvaanasse jõudnud, no jäägu see teadmine nende endi jaoks. Kuid hakata ka teisi väänama oma suure "salaõpetusega" vikerkaarevärvilisteks, nu mai tia....
oh püha müristus!2. veebruar 2016, 14:28
ja siis propageeritakse selliseid ullikesi :( no mida juttu, keedetud vett juua :D anna abi, kui rumalad inimesed peavad end arvamusliidriteks. eestis on kraanivesi igati joogikõlblik ning just KEETMATA tuleb vett juua, et vajalikke aineid kätte saada.
2. veebruar 2016, 15:52
Ja sellised lapsemeelsed ullikesed õpetavad joogat. Pole siis ime et nad ise ka ei tea, mida õpetavad ning on oma võltsguurudele ustavad jüngrid.
Mofo2. veebruar 2016, 16:31
Lihtsalt hea moodus igavlevatelt papp kätte saada muud ei midagi.
??2. veebruar 2016, 14:08
Sooja keedatud vett, et jumala eest veest katsiumi ei saaks?
On2. veebruar 2016, 16:05
Mis kaltsiumi sealt niiväga saabki, vesi on kasulik, ka keedetud vesi.
ôige2. veebruar 2016, 13:41
Aitäh tee ônnele kirjutajale. Alati on olemas ka tôelisi inimesi. See ongi see Jeesuse armastus, mis maailma päästis. Rohkem meile selliseid ja maailm oleks parem. See on muidugi ka töö iseendaga, tôsine ja suur töö-vaimne.
Näete nüüd siin jälle üks kommenteerija "õige" segi läinud,2. veebruar 2016, 17:57
jälle üks inimene kellel Jämejalga sõit.
Töö iseendaga2. veebruar 2016, 13:33
Aitäh tee ônnele kirjutajale. Ûle pika aja see, mida on hea lugeda. Ka kristlikul inimesel tuleb oma mina täiustada, aga mitte niivôrd kehaliselt vaid vaimses môttes.Kôige tähtsam on armastus,halastus, hoolimine teistest. See on töö iseendaga,olla julge,öiglane, armastav. Me ei saa muuta teist inimest, eelkôige saame muuta ennast ja sellekaudu kogu maailma.
Talu perenaine Teile "Töö iseendaga". /13:33 le2. veebruar 2016, 15:26
Kuidas sa saad tühja kõhuga armastada ja halastada.Ennem tuleb ikkagi tööd teha,töö teeb inimeseks.Tööd teed saad raha ostad riided selga,ega palja persega armastada ei saa ega halastada.Tule tööle tuleb armastus,halastus,hoolivus teistest,töö ongi töö iseendaga,olla julge,õiglane,armastav kui inimene teeb tööd.Ei olegi vaja teist muuta,töö muudab kõik inimesteks ja muudab maailma heaks kuid jooga ei anna midagi kui kõht on tühi,perse paljas,tööd ei tee ja raha ei ole.Ega jooga vehkimine midagi ei anna ja põlvitamine,sinna peab raha maksma aga kuskohast raha võtad kui tööd ei tee.Põlvita niipalju kui tahad ega jumal ka raha ei anna keda ei ole olemas.Näete mis jumal usk moslamid teevad,tapavad,peavad sõdasid jne.Tule kohe meie juurde tallu tööle saad õnsaks,õnnelikuks,rikkaks ja inimeseks,jääme ootama.
Talumees2. veebruar 2016, 13:32
Lõpetage idiootsused tehke tööd,töö teeb inimese õnnelikuks ja rikkaks.
Tee õnnele2. veebruar 2016, 13:10
pole sooja vee hoidmises suus. suurim jõud maailmas on andestus ja seda esindab kristlik õpetus. Kristlik õpetus viib oma ego salgamisele ja ligimese armastamisele. Jooga on budistlik õpetus, mis väliselt on tõesti õige, kui pealiskaudselt vaadelda. Kuid budismi eesmärk on absoluutselt vastandlik, s.o. oma mina täiustamine. Kes tungib selle õpetuse olemusse, see mõistab, et see on vaimne suund , mis kokkuvõttes viib kraavi. Kui paljud joogad, kes soovivad kõrgastmetes nirvaanasse jõudmist, pole sellest vaimsest eksitusest suutnud tagasi saada ja ongi jäänud surmavalda.
Seevastu õlim headus on enese salgamine ligimese pärast, nagu tegi Jeesus
teadmiseks2. veebruar 2016, 15:41
Budistlik mina täiustamine pole muud kui ego ületamine ja ego ületamine = enese salgamine. Kristus pole keegi muu kui Bodhisatva, kes tuli siia maailma armastuse ja abistamise pärast. Bodhisatva armastab tingimusteta igat inimest, nii süüta lapsukest kui ka mõrtsukat, sest andestamine on tema loomuses. Ligimesearmastus on tema ainus takistus nirvaanasse jõudmisel. Kui ta selle egost põhjustet soovi ületab, siis läheb ta taevasse/nirvaanasse.
2. veebruar 2016, 18:16
Katsu siis ilma egota läänemaailmas elada, salga ennast maha ja tee tööd ilma rahata! Ela almustest. Milleks sulle raha ja küsid veel ka palka juurde? Nirvaanasse tuleb jõuda!
eelarvamustest ja eeskujudest3. veebruar 2016, 10:11
MIks niimoodi räuskad siin? MIs sul viga on? Miks peaks kristlasele budismi A-d ja B-d seletav inimene ise olema Bodhisattva? Täiesti arusaamatu nõudmine.