Lapsed

Ettevaatust, laste tervisele ohtlikud mänguasjad! (10)

LISA KOMMENTAAR

Ema, sünniaasta 19597. veebruar 2016, 14:51
Olin minagi hädas oma lastele mänguasju hankides. Needki vähesed, mis poes saada., olid tänapäeva mõistes surmarelvad. Teravate servadega Norma plekkautod, mille alatasa äratulevate rataste telg võis lapse kõri läbistada. Hüppenöör, mis sobis ka poomisnööriks. Kokkupandav plastmassosadega vormelauto, mille iga jupp võis lapse hingamisteedesse sattuda. Karvastatud kummiloomad (väga popid. eriti Vigri ja Miska), mida oli hea närida ja švammiosakesi ja karvu sisse süüa. Piiksuvad ja täispuhutavad, talki täis kummiloomad, mille kork või piiksuelement lapsi lämmatasid Jne.
p.s. kõik mu neli last ja oleme siiani elus, vaatamata mänguasjade verisele kaisutusele
Vanaema5. veebruar 2016, 18:10
Üks asi veel - viimasel ajal pole nukkudel enam ALUSPÜKSE. Lapselaps juba räägib, et temal pole ka aluspükse vaja, sest nukkudel ei ole neid.
huvitav küll5. veebruar 2016, 16:22
mida rohkem "ohutuid" mänguasju seda rohkem haigeid lapsi
v5. veebruar 2016, 16:09
minu lapsel on täpselt selline barbie nagu sel pildil keskmine istuv pruunide juustega.
töömees5. veebruar 2016, 17:12
Ja kas on veel elus.... uskumatu.
kuri5. veebruar 2016, 15:29
Tänapäeval peab jah kõikjal aint hoiatused ja keelud olema. Sealt need äbarikud ja peded sünnivadki, kes ei julge, tohi käsigi määrida. Nohu on, siis ollakse suremisel jne.
Krt vanasti joodi poriloigust vett ja söödi oblikaid, kõik olid terved ja lakkusid ise oma haabu, nüüd ei suudeta enam lille kaa liigutada. Nina aint telefonis, like siia, like sinna, seda äppi vaja ja toda äppi. F*uck outta here!
Jaa,5. veebruar 2016, 22:58
ostsime mõningad aastad tagasi Salvo kelgu. Kelgul oli kasutusjuhis kaasas. Kui pikk nöör, kuidas istuda, juhised salli kinnitamiseks - et end mitte üles puua jne. Huumorinurk. Huvitav küll, kuidas vanem põlvkond omal ajal küll ellu suutis jääda.
vanaema5. veebruar 2016, 15:12
meie kooliajal poisid tegid ikka puu-või rauatööd, tüdrukud õmblust ja kudumist.Tänapäeval peab teiseklassi poiss tikkima ristpistes pilti ega tea kuidas nael ja haamer välja näevad.
ma vaene penskar,5. veebruar 2016, 18:18
pidid poisid ka koolis kuduma, mäletan seda.
töömees5. veebruar 2016, 14:23
Tänapäeva lapsed ja lapsevanemad on kuidagi äpudeks muutunud. Iga hinnaeest hoiame teda eemale isegi lauanoast, selleasemel, et õpetada seda kasutama. Ja pole imestada, et peavad tulevikus ostma viilutatud saia ja vorsti.,
Tänapäeval poiste tööriistad on ilusad ja plastmassist, millega pole võimalik tööd teha. Minule 50 aastat tagsi kingiti tislerikomplekt, mis oli nagu päris, aga väiksem. Saega sai lõigata, höövliga hööveldada (see praegugi alles ja töökorras), ning noage lõigata. Ikka vahest sai ka näppu lõigatud, aga erinevalt tänapäeva noortest õppisin iseseisvalt töötegemise ära. Tänapäeva mehed aga osad ei teagi, mida höövliga tehakse.