Eesti uudised

"Ükski ämmaemand ei taha, et sünnitaja tema käte vahel sureb!" (15)

LISA KOMMENTAAR

Mall18. veebruar 2016, 11:13
OK, diagnoosis voivad inimesed eksida kuid asi on SUHTUMISES mis peab muutuma. Mul on mitmed sobrad sunnitusest sellise trauma saanud, et on praktiliselt segi lainud. Uks nuttis, et tema pole mingi ema (haiglas oeldi ja tema kusimuse ja palvepeale, et 'ise ema ja kusib nii rumalaid kusimusi'. Tegu on aga uhe intelligentsema inimesega keda tean. Teine oli riskirase kes sai kaasa koik soovitused Tartu arstidelt mis aga Parnus kohe korvale heideti- nemad meid ei opeta. Rasedal kasti ise porand enda jargi ara pesta jne. Uhesonaga, laus monitamine. Parnu Haigla juhtkond aga utleb sellepeale, 'midagi pole teha, me ei saa neid lahti lasta kuna meil ammakaid isegi vahe.
jah18. veebruar 2016, 10:12
kurb lugu on see, et noor naine suri, aga kui selle naise asemel oleks olnud mingi vanur, siis oleks kindlasti olnud üks üüratu hoolimine, ümmardamine ja tähelepanu. noorte inimeste tervis jätab arstid ükskõikseks, aga surmaeelsele vanurile teeme kõik uuringud, jumala pärast ei tohi ta surra. milline ebavõrdsus toimub siin maal...
jah jah18. veebruar 2016, 10:41
Miks sul vanurid ette jäid?Kas nemad siis arstiabi saavad?Kõik väärivad ravi ja abi nii noored kui ka vanad.Saame meiegi ühel päeval vanaks.
aga18. veebruar 2016, 10:02
järsku on see nn iga ala spetsialist ka sama süsteemi ohver?
terve ei peaks nende üle irvitama kel kirjutamisega raskusi, mõtted on ju õiged
vanasti veel öeldi - ära irvita haige üle muidu saad sama saatuse
just18. veebruar 2016, 10:35
Minagi mõtlesin samamoodi.
to aga18. veebruar 2016, 13:35
Kes või kus selles kommentaaris, mida kritiseerid, on irvitanud tema kirjapildi või haiguse üle? Tundub, et see kodanik ontõesti "iga ala spetsialist", sest absoluutselt iga teema juures on tema "eksperthinnang", mis kõik maatasa tambib. Miks sa demagoogitsed, ei saa aru.
Lugeja18. veebruar 2016, 09:28
Sina ehk oledki südamega inimene, aga see kirjutis kólab kui óigustus. Ei olnud ju Sina see, kes ebaselge diagnoosiga valudes naise koju saatis? Sa ei saa ju rääkida kellegi teise eest!
oi jumal18. veebruar 2016, 09:22
nüüd te olete muserdatud. te ei teinud ju midagi, et teda päästa. Annate endast kõik... kuulge ärge ajage naerma. kohtusse ja sellised nagu teie ei tohi meditsiinis töötada.
Juurika Jorss18. veebruar 2016, 08:45
Kas sellepärast saadetaksegi ebaselge diagnoosiga haige koju, et sureks kodus omaette, mitte abistaja käte vahel?
jälgija18. veebruar 2016, 08:09
Hoiduge arstidest, kes oma arvates teavad kõike. Parim arst on see, kes kahtleb ja kontrollib.
Minu arvates, arstid, kes on vastutavad raseda naise surmas on ka tegelikkuses süüdi surma põhjustamises pahatahtliku hooletuse läbi.
Kuid kahjuks meil Eestis on nii tugev arstide ringkaitse, et neil ei ole vaja midagi karta. Neil ei ole vaja isegi vabandada. Asi muutuks oluliselt paremuse suunas, kui ka tegelikult keegi arst oma vigade tõttu avalikult vastutusele võetaks.
Küsimus ei olnud ju lihtsalt selles, et arst ei pannud tähele, patsient ju kaebas valude üle.
Seadus18. veebruar 2016, 08:55
Lahendus oleks, kui keelataks arstidel tasu saamine kohaloleku eest mites haiglas, mitmes linnas ja isegi mitmes riigis. Pohitookohal peaks tood tegema 40 tundi nadalas ja soovi korral veel 20 kuni 40 tundi nadalas, see teeb ka 11 tundi seitsmel paeval nadalas ja nii mones riigis ka on arsti spetsialiseerumise ajal on. Ka peab mujal valima kas too voI pensioni.
IRENA BARTELS ---ÄRA VALETA :::: ÜLDSE ---ARSTIABIS ON JAMA KÄES ---AMMU18. veebruar 2016, 07:08
1::ÜKS KÜSIMUS --MIKS SAADAB HAIGLA --HAIGENA INIMESI KODUSELE RAVILE::???
ÄMMA--EMAND IRENA BARTELS ???----TEISIPÄEV LÄHEB VALUDES INIMENE
EMO --KAUDU ARSTILE ;; 5€
NII ::: VÕETAKSE VALUVAIGISTIGA MAHA SEE VALU .----TILGUTI ALL :::
JA VAADATAKSE ---ET 220 / 110 OM VERE--RÕHK JA TUGEVAM RAVIM ANTAKSE SISSE : JA IKKA KOJU::: ((( JA KAS --OOTAMA KIIRABI ))
NB! ::: KAHE TUNNI PÄRAST --OM HAIGE KOJU KIRJUTATUD --TEIE ==SEADUSEGA..-- JA HAIGE EDASI HAIGLASSE SUUNAMISEST ,,,UURINGULE JA JÄLGIMISEST POLE ÜHTE SÕNAGI::
ET ELULE OHTU VEEL TÄNA PÕLE??? -- SELLISE PIDEVA VALU -- SELLISE HAIGUSEGA ,,MIDA EI AVASTATUD VERE---- ANALÜÜSIDEGA JA SEE JUBE KÕRGE VERE--RÕHK --ON JUBA OHTLIK HAIGELE???
2:: KAS HAIGLA OM NENDELE ---KES PANEVAD 5OO€ KOHE LAUALE_???
18. veebruar 2016, 07:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
18. veebruar 2016, 08:31
Iga ala "spetsialist" alustas tööpäeva.
elu18. veebruar 2016, 10:57
Küll sinagi kunagi oled samasugune. Ei maksa irvitada, hea, et inimesel on arvuti, mille kaudu ta saab suhelda maailmaga. Mind enam ei häiri isegi tema suured tähed, mõte on tähtsam.
to elu18. veebruar 2016, 13:39
Kus on irvitaud tema suurte tähtede üle? Ja sa ei pea oma kommentaari mitu korda kirjutama ja siin ähvardama, ise ei saa arugi, mida kommenteerid.