Treenimine

Jalgrattatrenni tuleb teha targalt (6)

LISA KOMMENTAAR

Priit22. jaanuar 2020, 11:54
Kas keegi nagu tõsiselt mõtles, et lasen Rademaris/Sportlandis/jne ratta asendi millimeetri pealt paika panna? Vaadates taset, kuidas nad ratast müüvad, siis hea kui nad sulle sobiliku ratta leiavad. sõiduasend on nüüd küll viimane, millest nad kuulnud on. Kahjuks. NB. Kindlasti mõnes poes on see kompetents olemas... ja müts maha nende ees, kes viitsivad süveneda teemasse...
Noorus on ilus aeg.18. märts 2016, 22:47
Soovitan kõugil harrastussportlastel ja ka endistel ratturitel kes õigel ajal ei viitsinud trenni teha, laaberdasid niisama ringi ja panid lihtsalt tina. On järsku 20-30 aastat hilem hakanud hullumoodi harjutama ja võistlema. Enam suuremat tervise tapmist ei saagi olla. Nimetades seda ise veel tervisespordiks. Tervisest on asi väga kaugel. Kõik harrastajad mõelgu enne ikka mõistusega,mis on sobilik ja mis mitte kui õige aeg on maha magatud. Lausrumalus on massiline võidukihutamine massiüritustel nii metsaradadel kui ka maanteedel. Seda Teie lihtsameelsust ja rumalust on hakanud ettevõtlikud nõndanimetatud rahvaspordiürituste korraldajad ära kasutama, avastades endi jaoks suhteliselt lihtsa rahategemise võimaluse Teie tervise arvelt. Sellised üritused kõik on väga kaugel tervisespordist. Tervisesport on hoopis teise suunaga kuni 180 kraadi. Nii et enne pidage ikka aru kui asute kihutamiste teele. Te pole enam noored. Noorus on ilus aeg, aga see on pöördumatult kahjuks möödas.
Tõsi21. jaanuar 2020, 11:36
Ühegi asjaga ei tasu üle pingutada, kuid tee vahet tervisespordil ja harrastusspordil. Tervisesport on nö kepikõnd. Harrastussport on midagi muud, kus lisaks tervisele loevad ka tulemused ja püstitatud eesmärgid. Võisteldakse omasugustega ja iseendaga. Kui on aega, tahtmist ja ka raha ning koormus on mõistlik, siis on see täiesti õigustatud.
peloton18. märts 2016, 19:07
väga asjalik lugu, teema on lihtsalt lahti kirjutatud ja arusaadav. soovitan kõigil ennast liigutada mõistusega
KA armastada tuleb mõistusega,,21. märts 2016, 10:14
Ka tööd tuleb Teha mõistusega ... JA ikka olla tasakaalukas kodus::???
AGA --- KAS ORJADE .----RIIGIS ON SEDA VABA AEGA:::???
KUI KOLM LAST JUBA TÄNA ---KOOLIST KOJU TULEVAD:::
SEE ON SIIS MÕISTUSEGA ----ELU TREENING :::
Käed langevad rüppe ja21. märts 2016, 18:43
võtab kenasti tummaks.