Hea nõu

Kaal ei lange? Ehk teed ühe viiest levinud veast? (10)

LISA KOMMENTAAR

Ian21. märts 2016, 12:10
Köik in kinni korrapärasest ja tasakaalustatud toitumisest! See, et sa vahepeal ennast näljutad ja siis jälle mingiaeg nuumad on puhas eneselollitamine.. Votke yhendust Marek Kalmusega ja tellige endale korralikud toitumiskavad ja tulemuses voite olla ypris kindlad! Kes tahab kaalu alla, kes juurde.. Julgen soovitada kuna ise paar kuud järginud neid kavasid ja rahul endaga kui kunagi varem!
Toredat kevadet ja muudame rannapildi paremaks! ;)
merekivike19. märts 2016, 09:43
mina sain 2 kuuga 3 kilost lahti. jätkan samal kursil
Mjn 19. märts 2016, 15:40
2 kuuga 3kilo küll mingi hea tulemus ei ole, loomulik ja jääv kaalulangetus on ka kahe kuuga 5 kilo.
Horros19. märts 2016, 02:06
Kuid, mis peaks tegema, et kaal just TÕUSEKS? Millised on need viis viga mida teen. Kallid küünelakkijad, ootan viit, seitset või isegi kümmet NÕUANNET.
Naine 18. märts 2016, 21:08
Loobuda hommikusöögist on täitsa võimalik, ka nii, et lõunal ja õhtul ei söö rohkem kui tavaliselt. Inimese maol on omadus vastavalt söödavale kogusele kas kokku tõmbuda või välja venida. Aastaid tagasi vähendasin ka lõuna ja õhtusöögi koguseid. Ei tunnegi, et peaks eriti palju sööma. Hommikul paar tassi kohvi ja mõni sigaret, täiesti piisab. Mõned korrad nädalas trenni, vorm on super.
tassi kohvi ja mõni sigaret, täiesti piisab. Ja vorm on super.
Eelmine kommija just19. märts 2016, 15:24
kirjutas, et "ärgu tühja pläragu". Aga ei, targemaid leidub alati.
Siin on juttu hommikusöögist.18. märts 2016, 17:55
Nemelt sellest, et osadele ei lähe toit enne lõunat alla. Ei lähe jah. Olen ise läbi elanud. Seda umbes 45 a tagasi. Alustasin ka tuttava tohtri nõuande järgi, et hommikul hästi süüa. Algus oli raske. Mitte ei tahtnud. Hiljem harjusin. Nüüd, penskarina, kiidan seda tohtrit elu lõpuni. Siiani pole põdenud ülekaalu ega stressi pärast. Aga ühte võin lisada: Kui sööte, liigutage ka ennast. Hommikul tangi energiat, päeval kuluta sedasama energiat. On ju lihtne? Kui algul jaksad selle jama ületada, kiidad ennast hiljem kaua. Mõelge, miks vanarahvas ütles: "Hommikusöök söö ise, lõuna jaga sõbraga, õhtusöök jäta vaenlasele". Kas just nii on õige aga hommikusöök annab päevaks tugeva olemise. Kõik minu poolt! Kes soovib, võib üritada, kes ei, ärgu tühja targutagu.
W.S18. märts 2016, 16:39
Nuputreialid võiksid endale selgeks teha, et mis asi see "dieet" täpselt on. Tegelikult on ju nii, et tarbi vähem kui kulutad ja siis kaal kukub, ei ole mingeid imenippe ja väljamõeldud "dieete", mis pikas perspektiivis töötavad. Igasugu kiirlahendustega kaasaminek on tavaliselt see, mis kaalulangetamise ära rikub, sest tekib eksiarvamus, et igasugu hõrgutised on välistatud. Põhimõtteliselt võid ka iga päev ainult šokolaadi ja saiakesi süüa, kui kaloraaž lõhki ei lähe.
Erla18. märts 2016, 17:50
Oled Sa üldse inimene? Inimene liigub vähem kui kunagi varem inimkonna ajaloos. Ja see on juhtunud viimastel aastakümnetel. Enne seda oli raske töö. Siis tuli ka palju süüa. Kui nüüd inimene ei kuluta enam nii palju toitu ära kui sööb, kas see tähendab, et ta saab vähe süüa? Meie organism ei ole nii kiirelt muutunud, et võiksime istuda oma töökohtadel tühja või pooltühja kõhuga.
Kui oled arukas,18. märts 2016, 17:57
valid tervise huvides liikumist vajava töö. Või leiad aega muud moodi ennast liigutada. "Ka kapsalehest leiab nälginud organism rasva üles". Vanasõna.