Keha

Ettevaatust! Supertripper ründab! (6)

LISA KOMMENTAAR

Gustav Pestav10. mai 2016, 23:36
Peeter10. mai 2016, 23:17
Kahju on ainult truudest elukaaslastest, kes selle haiguse oma litspaariliselt saada võivad. Ringitõmbajate ja lõtvade püksikummide puhul aga on suguhaigused nende endi vaba valik.
!!!10. mai 2016, 22:33
Ai ai ai kui paha, et see levib ka homoseksuaalidele! Lausa krokodillipisarad, et isegi homod haigestuvad ning suguvõime kaotavad! Kui need vanad põikpäised ja tagurlikud, lubjastunud heterod haigestuvad siis jumal nendega!
Kuigi, elementaaene loogika ütleb pigem vastupidist. Heterod ongi ju need, kes meie tulvase sugupõlve valmis teevad. Aga kas homo on suguvõimeline või jääb haiguse tõttu suguvõimetuks - ega sellel ju rahvastiku iibe, s.o. inimkonna säilimise seisukohal ju mingit määravat tähtsust ei ole.
jaan10. mai 2016, 19:58
Minu kommentaar kustutati jälle. Huvitav miks? Mingit roppust seal küll ei olnud. Ütlen veelkord, et las aga tulevad need mustad ja värvilised kõik siia, küll siis varsti on veel huvitavamaid haigusi, mida ei saa ravida. Hurrraaaa! Ilmselt jälle kustutatakse. Aga M. Helme kohta avaldatud Sirbi roppust ei kustutatud. Isegi ülistatakse, et vaat kui tore, mida Sirp avaldab.
Light Yagami11. mai 2016, 18:42
(kasutan teist IP igaks juhuks )ja ma arvan, et asi pole värvilistes cmon mingi aafrikast tuleb siia inimene , kes on vaene suuretõenäosusega, ära põgenenud, ning nüüd siin mingi inimene näeb oh mulle meeldib tema sest ta on vaene ja arvatavasti lõhnab (halvasti) ma seksin temaga ja sex teeb lapsi. - > seda ei juhtu loodetavasti Eestis ja mujal euroopas pole nii lolle. loodetavasti.
kuulsin10. mai 2016, 18:11
et siin see haigus ainult paarikümnel laialdase sex-iga tegeleval isikul.