Terviseuudised

Milliste maakondade inimesed peavad 1. juulist mõne eriarsti vastuvõtule sõitma Tartusse? (10)

LISA KOMMENTAAR

Geeniused28. juuni 2016, 23:06
Seda jama kirjutavad kokku inimesed, kes ise on suht okei tervisega ja tõenäoliselt Tallinnast. Muidugi kopsaka riigipalga saajad. Nende pähe ei mahu kuidagi tõsiasi, et suur enamus maainimestest elab keskustest väljas, lausa kümneid kilomeetreid eemal igasugusest transpordist. Ja raha jagub täpselt hädavajaliku tarbeks. Ning kui jalg ka veel ei kanna, siis unustage ära kõik see ''paindlikum ja kõrgekvaliteediline'' jura.
Oh issanda välk28. juuni 2016, 20:26
See on nüüd küll tõeline sadistlik seadus,ehk saavad nad ka ise kunagi lähitulevikus selle piinamismeetodi osaliseks!
Invaliid28. juuni 2016, 20:09
Ja kuidas see võimalikuks osutuks? Mina olen näiteks raske puudega ratastooliinvaliid. . Kaugliinibussidele ma oma ei´ratastooliga ei pääse. Seega vaid autos? Lähisugulasi mul pole, kes mu kohale viib, kes ratastooli seal Maarjamõisa keskuses kaldteest üles lükkab? Vald, valla sotsiaaltöötaa või? Vald annab parimal juhul transporti vaid perearstile ninmaakonna keskusesse polikliinikusse minekuks. Mitte aga Tartu või Tallinnasse. Telliks ehk invatakso? Jah, need firmad viivad küll, Neil on mikorbuss ning saatja, on ratastool kui ka kanderaam. Viivad kohale ning toovad koju tagasi kah. Kuid pirakad hinnad. Kui mõnda sada lauale panna pole, sellel jääb selline Tartu või Tallinna sõit seisma. Kes maksab, kuskohast maksab? Oma "ülisuurtest" invapensionitest või? Mis uue reformiga suures osas isegi langevad. Mõni kes sai enne 200-300 eurot kuus, sellel kukub nüüd "töövõime toetus" ju lausa 193 euro peale.
arstile Tartusse28. juuni 2016, 18:45
Vastus küsimusele, mis pealkirjas... Nu Tallinna maakonna inimesed.
on29. juuni 2016, 00:22
siis selline maakond või?Eks see jaoskonnaarst suunabki Tartusse ja heal juhul on järjekord kuni aasta uuringutele,enne seda on vahendaja arst ,kelle kirjakesega saadki maarjamõisa uuringutele-ühel juhul oli üle aasta, teisel alla aasta.
vastupidi28. juuni 2016, 13:58
kui on probleem tõsine siis perearst ütleb "läbi lillede" et vaata ise ja uuri ise kust abi saad
nii metsas ei ole see arstiabi kui praegu tõepoolest üldse olnud
OMG28. juuni 2016, 13:05
Maha Ossinovski ! Tervishoid ja meditsiin pole kunagi nii s...as seisus olnud.
See mats üldse ei tea, et mõnes maakonnas käib buss ainult korra päevas, kui kellaaeg ei sobi, võidki ööseks Tartu pargipingile ööbima jääda.
Mina soovitan, kui bussist rongist maha jääte, siis Harjumaa inimesed saavad vabalt Ossinovskite majades varju, neil seal lausa 3 maja ja palju tube.
Alar128. juuni 2016, 11:58
Verivärske juhtum Viljandi haiglas: Inimene pöördus tõsise probleemiga Viljandi haigla EMO-sse ja seal öeldi et nemad ei oska(???) aidata ja kästi ise Tartusse minna. Mis Viljandi haiglas üldse toimub?
mina28. juuni 2016, 09:48
aga Ida-Viru inimesed peavad abi saamiseks igasuguse probleemiga Tartusse või Tallinna sõitma, sest kohapeal pole mõtet aega raisata, abi enamikel juhtudel niikuinii ei saa.
Mjahh28. juuni 2016, 13:07
Telk ka kaasa, tavaliselt kipub arst teisel päeval jälle tagasi kutsuma.