Meeled

TESTI END: kas oled nutisõltuvuse küüsi langenud? (6)

LISA KOMMENTAAR

Vastaja4. juuli 2016, 10:27
Muidugi olen ju mures, kui ei saa oma perega ühendust, kui seda on vaja. Sõpradega ma telefoni kaudu ei suhtle, aga perega teist võimalust kontakti hoidmiseks mul pole. Ma ütleks ikkagi, et punkte ei saanud ma palju, kuid mitte ka vähe.
Ma ei oska öelda,4. juuli 2016, 06:42
kas on mingit nutisõltuvust, sest mul pole nutikat olnudki. Ei oska sellest puudust tunda. Tavaline mobla on. Kui vaja, helistan. Arvutist loen tavaliselt maailma asju, uudiseid, et toimuvaga kursis olla. Milleks mulle kõik see virrvarr. Las arvamusliidrid kaklevad omavahel, kuidas keegi kellegi teise elu rohkem tunneb. Kuidas keegi teab, milline eluviis teistele sobib. Aga öelge, milleks mulle see kõik?
1233. juuli 2016, 19:14
Loomulikult ma olen mõnevõrra ärritunud, kui ma ei saa vajadusel kasutada teenust, mille eest olen maksnud ehk siis punkt 2, 3, 4 ja 7, kõikide eest 5 punkti. Kuid kõik ülejäänud saavad minult 1 punkti. Nii et pigem olen ma kvaliteetse teenuse sõltlane. :D
õnnetu põlvkond ja õnnetud raharaiskavad vanemad3. juuli 2016, 13:51
Normaalne inimene ei osta endale sellist mõttetust ja ei oma facebooki, rate jne saasta kontot, ei tegele laikimisega jms jamaga. Pildistamiseks on inimestel fotokas (korralik!) ja netis käiakse tööd tegemas ja meelelahutuseks ülivõimsa arvutiga KODUS! Jube on vaadata kuskil maailma suurlinnades tatikarja metroos ninapidi oma nuttides.
Freya 3. juuli 2016, 19:33
Igale oma- lihtne ;)
on4. juuli 2016, 20:26
kasulik see nutikas ka vanaisale, teed pilte ja saadad pojale arvutisse, et näe millega mu lapselaps hakkama sai, pole vahendajat vaja fotoka näol, nüüdsel nutikal üle 20 MP ja pildid missugused.Mina pean ennast normaalseks vanaisaks ja võib pensionär kasutada seda kerget fotokat, millega ka helistada saab nt.Kuna telefon alati taskus, siis saad rõõmu väikeste esimestest sammudest, mida salvestad videosse ja nii pole kohmakat fotokat vaja, puht praktilisuse pärast...foto tegija sättis kord meid nii kaua,et väiksemad läksid pildilt minema juba ja siis häda, et ei tule kompositsiooni...võta taskust nutikas, tee klõps ja komponeeri palju tahad...normaalne ju.