Keha

Miks ei tohi lasta koeral end lakkuda? (15)

LISA KOMMENTAAR

koer5. juuli 2016, 09:48
Pole tõesti kuulnud, et koera näo lakkumine oleks kelleki haiglasse viinud või mingit haigust saanud. See teeb sama välja, kui noored kohtuvad ja jagavad musi põsele või suudlevad. Suus on inimesel samuti palju baktereid ja seda enam, kui pole hambaid enne pestud. Paljud mehed urineerivad nurga taga ja ega nad käsi siis ei pese, kohtub naisega ja suudleb. See teeb sama välja. Laps mängib liivakastis ja seal on kass enne käinud oma häda tegemas, kas laps peseb iga kord, kui liiva kühveldab käsi? Neid näiteid on palju. Kui võtad raha, kas jooksed kohe käsi pesema, bussis hoiad käetoest kinni, kas pesed kohe käsi? Terve meie õhk linnas on baktereid täis, käepidemed, raha, liivakast, käetoed ja ühis wc, kui veel kuivatad seal oleva paberiga käsi. Oli nädalalõpp ja hammas hakkas nii valutama, koer tahtis minu põske lakkuda. Kui magama jäin lõpuks tundsin, kuidas koera keel lakkus minu põske usinalt. Jõudu ei olnud, et eemale lükata ja kasutasin seda väikest und mis hammas momendi lasi. Arsti ju meil ei ole nädalavahetusel, kelle juurde minna. Imestasin, et sain kella järgi magada oma mitu tundi. Avastasin, et koer magas minu näo ligidal sügavalt peale seda, kui oli tükk aega tööd teinud ja minu nägu lakkunud. Ärkasin ja hammas oli küll hell aga ei valutanud enam. Ka paistetus oli alla läinud. Tänu koerale. Jäin ellu ja ei ole saanud ei mingit rasket haigust koera käest.
Ettevaatus pole muidugi liiast5. juuli 2016, 09:15
aga arvan, et meie linnaruum on kordades räpasem, kaupluste ostukärud, igasugu lingid, käepidemed. jne. Igast asjast saaks jutukese kirjutada. Nutitelefoni ekraan on kordades räpasem kui koera keel. kes aga peseb peale telefoni näppimist pidevalt käsi? Perset sügavad inimesed ka, kes tormab näppe pesema peale seda....lähed avalikku söögikohta sööma hoopis, kohta kus enamus inimesi isegi enne söömist käsi ei pese, tavaliselt pole selle võimaluse pakkumise peale mõeldudki. Kõik elus?
Vilma5. juuli 2016, 08:26
Koera keelel üheksa rohtu, kassi keelel üheksa ohtu.
valik on sinu ju5. juuli 2016, 00:24
kes tahab, laseb lakkuda, kes ei taha, ei lase, mis siin vaielda. selge on see, et juhuse asi, et raske haiguse tekitaja bakter satub olema. tõenäosus pole väike, seega igaüks hinnaku ise oma riski. mina pigem hoidun sellest, et nägu lakub. saame muidu ka nunnutatud. voodis mul koer ka muidugi ei maga ega söö samadest nõudest ega käi laual.
4. juuli 2016, 22:03
ma arvan, et selline iba kehtib mõne hulkuva ja haige koera kohta.
aga minu kaisukutsu, kes on nunnu ja kõigi lemmik, ei saa ma sellist pläma küll uksuda.
khmm..5. juuli 2016, 01:12
koerad lakuvad enda tagumikku ja muid organied keelega. head isu.
organeid5. juuli 2016, 08:08
sinu koer lakub oma organeid. tee palun sellest mõnikord livekas, tahaks näha.
to organeid5. juuli 2016, 10:20
Väliste suguorganite lakkumiseks pole sul ilmselt videot vaja. Jälgi mõnda aega suvalist koera või kassi ja saad oma rahulduse kätte!
nunnu-iba5. juuli 2016, 10:13
Normaalne! Kuna on "nunnu", siis ei laku oma tagumikku, käppasid, teise looma julka tänaval...
spets4. juuli 2016, 20:55
sest sa ei tea mida ta just ennem lakkus.
3 koeraomanik4. juuli 2016, 19:29
eluaeg koeri pidanud ja küllap on nii mõnigi neist suuret rõõmust keel ripakil sülle hüpanud ja keelega üle näo tõmmanud - siiani elus! Ilmselt on vedanud - kui koera siiras armastus on kindlasti leevendanud stressi - seega jälle kasud sees.
Alar14. juuli 2016, 15:17
Kas on teada ka mõni juhus, kui inimene on peale koera lakkumist haigestunud? Tavaline mula, et kõik asjad ümberringi on "surmavaid"baktereid täis.
to Alar14. juuli 2016, 15:39
koer lakub oma hargivahet ja siis jagad talle oma suutäit ja musisid. maitse asi ilmselt. jätka.
Mitte-esteet4. juuli 2016, 23:24
Mis seal hargivahel siis nii mürgist on!? Kõik on puha kasulikud bakterid, mida meie kehas on umbes 2 kg.
Inimesed5. juuli 2016, 13:02
lakuvad samuti üksteisel hargivahet, pärast jagavad suutäisi ja musisid, baktereid pelgamata, olgugi et seal levib päris krõbedaid tegelasi.