Uudised

Miks ei taha suurem osa inimestest avalikus tualetis kakal käia? (4)

LISA KOMMENTAAR

mammi 5722. juuli 2016, 16:16
olen kaubanduskeskuste wcdes märganud, et igakord kui keegi valjemalt peeretab, koriseb või röhitseb, siis alati tegu mõne üleslöödud mimmiga. Hiljem saa neid kabiine enam kasutada ka, sidemed wc-potis, kakatriibud seintel ja peegel musi jälgi täis. WCpaberi rullid ka kõik kadunud. Ega viimast jõuagi osta kui kogu raha läheb solaariumile, küünetehnikule ja kogu pelerit katva odava parfüümi peale.
kakiekspert20. juuli 2016, 23:52
Muidugi on ebamugav, valge tualett pole loomulik koht oma hädade õiendamiseks. Parim kehakergendamise koht on männimetsas pehme sambla peal, puud kohisemas pea kohal, linnud vidistavad, mäger peeretab eemal urus. Sellistes oludes võib ennast kakama unustadagi ja kui see ükskord läbi saab siis ootad juba kannatamatult millal järgmine äda tuleb.
P .19. juuli 2016, 14:55
Muusikud, näitlejad, poliitikud, sportlased ja paljud teised rahva seas tuntud ja palavalt armastatud inimesed võiksid rääkida vahvaid, naljakaid, traagilisi ja muid õpetlike kaka ja puuksu lugusid elust enesest.
P .19. juuli 2016, 14:41
Siin oleks taas palju tööd Tervise Arengu Instituudile. Peaks tegema kakamise reklaamikampaania. "Oled sina homo või hetero situ julgelt, kui aga häda on". Erinevus rikastab. Kakamängu sõprade registreerimised ja pulmad avalikes käimlates, ülemaailmsed kakamängu võistlused, vanade elukogenud peerukottide kapist välja tulemised jne... Ühesõnaga rohkelt reklaamplakateid ja selgitustööd koolides. Nii lihtne see ongi.