Meeled

Sportlane ja psühhiaater Pokemon GO-st: lodevat see vormi ei vii, oht hoopis sõltuvusse jääda (13)

LISA KOMMENTAAR

Liina26. juuli 2016, 23:31
Vot mina ootan huviga millal yks kena onnetus selle mangu parast juhtub. Siis arge hakake kirema. Las aga laps jalutab, savi see auto. Las laps ronib katusele, savi kui alla lendab, pokemon on vaja katte saada. Las lendab kuskile kanalisatsiooniauku ( ennemgi juhtunud), pokemon seal kandis. idioodikari. Las tuiavad... Onneks mu omal nii palju moistust et viskas nurka selle jama. Ja kui ei oleks siis ma oleks ise selle mängu deliitinud
27. juuli 2016, 02:00
Kas ratta õnnetust ei oota, siis ju saaks rattasõitu ära keelata ja lapsi luku taha hoidma
troll26. juuli 2016, 21:01
Ma olen kuulnud väga paljudes rattaõnnetustest. Tõsiselt palju- Just need kes spordivad rattaga. Keegi ei hurjuta rattureid. Miks pokemonid halvemad on? Endomondo on samuti mõttetu sõltuvus, mis ei anna suur midagi sportlikule vormile. Ometi suisa ministeeriumid propageerivad? Miks psühhiaater sõna ei võta?
kapp26. juuli 2016, 20:57
no kurat,terve see elu võib sõltuvust tekitada.
söömine,sittumine ja seks,vaat need on sõltuvused.
Omama, Merkel, Putin26. juuli 2016, 19:27
ja kasvõi meie Rõivas, nad kõik on väga raskes sõltuvuses. Seda kutsutakse "Napoleoni sündroom". Aga milline neist, kasvõi teadlaskond arste ja analüütikuid, on tunnistanud nende tegelaste sõltuvust? Ega sõltlane eriti enda sõltuvust ei taha tunnistada. Nii ka virtuaalpeletiste mängusõltlastest otsijad seda ei tunnista, et nad on väga raskesti haiged.
Mida?26. juuli 2016, 18:51
Jääd sõltuvusse? Jalutad liiga palju ringi? Küll inimestel on probleeme selle pokemon goga. Varem vinguti, et noored ei liigu aga nüüd vingutakse, et jäävad viimati veel auto alla kuna käivad väljas.
Inimesed ei mõista, et seda mängu mängib meeletu kogus inimesi, viimati 15 miljonit allalaadimist ja mängivad nii noored, kui ka vanad.
Paraku vahest mõnega juhtub õnnetus või saab surma aga seda juhtub ka inimestega kes isegi seda mängu ei mängi aga ajakirjandusel on vaja ainult negatiivset välja tuua ja statistika koha pealt silm kinni pigistada.
Ah, et 15 miljonit?26. juuli 2016, 19:23
Tähendab, et 7. miljardist 15 miljonit ongi turakad. Tegelikult see polegi liiga suur protsent. Sa uhkustad küll oma 15 miljoniga. Aga arvuta, mitu protsenti teeb see seitsmest miljardist? Loe toda "väsinut". Ta ongi haige. Kuidas saab normaalne inimene väsida paarist tunnist liikumisest? Kas muud liikumisvõimalust pole kui mingeid virtuaalsatikaid taga ajada? Järelikult väga lollisti sõltuvuses.
väha lahe26. juuli 2016, 19:35
Võtad lihtsalt 15 mln inimest ja väidad, et kõik on lihtsalt turakad? Kuskil on mingi uurimustöö, et need tegelased on kõik turakad või see on sinu enda professionaalne arvamus? Ei tasu kõiki ühte patta ka panna nüüd.
Sa oled26. juuli 2016, 19:54
üks viieteist miljondik!
eks ju26. juuli 2016, 20:42
Normaalne inimene ei jaluta, normaalne inimene sõidab autuga. Nt Ameerikas paljudes kohtades kõnniteid polegi, ilma aututa ostukeskusse ei saa pääseda, peab takso võtta, et saaks 100 m vahemaa läbida.
27. juuli 2016, 02:34
Loogiliselt võttes lähevad kõik mänguga kaasa, ehk massipsühoosiga. Ons seda vaja, nagu kari lambaid kel ajusid pole ja määgivad kaasa. Loog ju et see mäng on mõttetu. Selle asmele võtke oma võsuke kaasa jalutuskäikudele või tehke midagi lahedat et pokemoni ära unustada. Ainult idioodid marsivad kaasa massiga.
väsinud26. juuli 2016, 18:27
sellest on raske jääda sõltuvusse, sest kaua sa ikka liikuda jõuad. mina kõnnin paar tundi ära mängides, olen väsinud. tahaks mängida küll, aga olen väsinud.
rahvas räägib26. juuli 2016, 20:43
sa valetad, ei ole väsinud, jõuad küll:D