Keha

Kaheksa moodsa aja nähtust, mis suurendavad rinnavähki haigestumise riski (8)

LISA KOMMENTAAR

mida mida4. august 2016, 16:52
Kas see artikkel on kellegi lihtarvamus. Kõikide nende ridamisi toodud väidete puhul pole ma mitte ühegi suhtes patustanud.... aga rinnavähk diagnoositi ikkagi. Tooge teadjad siis veel paarkümmend asja mis siis põhjuseks ikkagi oli.
Pean aga arste kiitma, et nad on suutnud minuga parimat teha. Niisama palvetades oleksin ma aastaid juba ilmamuredest vaba.
Olge terved ja uskuge endasse.
4. august 2016, 19:38
Rinnavähk on teadaolavalt ka veel päritav.
Kui suguvõsas on mõnel naisel kunagi rinnavähk olnud, siis on see võimalik, et ka noorema põlvkonna mõni naine selle saab.
4. august 2016, 16:42
Paljude teaduslike uuringutega on kindlaks tehtud, et kõige rohkem tekib neil naistel rinnavähki, kes lasevad meestel oma tisse imeda!
Maainimesed teavad juba ammu seda rahvatarkust, et kui veisel lüpsi vaheajal piima udarast sirtsutatake, siis tekib sellisel loomal udara põletik, mis võib viia asja nii kaugele, et piima asemel tuleb udarast ainult verd ja nii on see veis siis ainult tapamaja kõlblik.
Sama on ka naistega.
Imetamine ehk naise rinna imemine tohib toimuda AINULT peale lapse sündi, kus rinnad in rinnapiimast tulvil.
Muul ajal olgu selline asi täielik tabu!
Põhjus nr 1:4. august 2016, 14:14
Lehmapiim ja piimatooted - tänapäevastes üliefektiviseeritud piimatööstuses on lehmad pea konstantselt tiined/lüpsil ja vastavas piimas on hormoone kordades rohkem kui normaalne. Rääkimata kõikvõimalikest antibiootikumidest jm medikamentidest, mida lojutsele sisse antakse, rääkimata söödaga saadavatest pestitsiidest ja rääkimata geenmuundatud söödast.
Ajupesu on mõjunud4. august 2016, 15:19
Noh küll leidsid vaenlast nr.1. Kas sa arvad, et taimetoitlaste toit pestitsiide ei sisalda või?
4. august 2016, 10:49
Kolesterooli kõrge tase.
4. august 2016, 11:09
... ei suurenda rinnavähi aga küll südame-veresoonte haigustumise riski
4. august 2016, 11:13
Vere kõrge kolesteroolisisaldus võib mõjutada meie tervist. Iseenesest ei põhjusta see tavaliselt eraldi sümptomeid, küll aga suurendab südame-veresoonkonnahaiguste riski siis, kui organism on põletikuline. Sel juhul kuhjub liigne kolesterool arterite seintele ja takistab verevoolu südamesse, ajusse ja ülejäänud organitesse. Samuti suurendab liigne kolesterool trombi ehk n-ö „ummistuse“ tekkimise võimalust veresoontes. Kõrge kolesteroolitaseme mõju südame-veresoonkonnahaiguste tekkele suurendavad veel paljud lisategurid, näiteks suitsetamine, diabeet või kõrge vererõhk, samuti geneetiline eelsoodumus.