Lapsed

"Kui suudan kas või ühe lastekodulapse päästa, on minu elutöö tehtud!" (5)

LISA KOMMENTAAR

inimene12. august 2016, 15:53
olen ka raske puudega lapse eestkostja,lapsele oleks väga vaja psühholoogi teenust kahjuks on see teenus kuidagi kättesaamatu üks saadab ühe juurde teine teise juurde kas tõesti on niipalju haigeid lapsi või saab lapsele ka teenust ainult raha eest
krista.12. august 2016, 11:21
Lastekaitse meie õigusriigis toimib ainult mõnes maakonnas.
Paljudes kohtades on tööl ilma erihariduseta tutvusega koha saanud tibid ja nende kolhooskultuur lokkab ka nende tööstiilis.
..12. august 2016, 09:21
imearmas lugu ja imearmas noormees, kuid nüüd jutustan loo, mille riik peaks siiski kuidagi lahendama, kuigi seda pole aastate jooksul suudetud.Mõned päevad tagasi nägin pealt lugu, mida olen ka varem näinud, noor naine koos noore mehega kõndisid kuidagi jalgel hesburgeri suunas, taidleval kõnnakul, jalgel kuidagi püsides ja oh õudust, see naine oli suuuure kohukesega s.t. oli kuskil 7 kuud rase, jah tõesti RASE,mõte oli kohe, kas tõesti on see võimalik, naine juua täis, ei joonud ta ju esimest korda, mees ka puru segane, nad olidki alkohoolikud, see oli juba nägudest näha, oleksin nutnud kui oleksin olnud tänaval ka ise,kuid olin asutuse aknal ja ei saanud seda lubada, vaid pisarad valgusid, teades mis see toob lapse kehale, saatusele, ajule ja kogu edasisele elule, oleksin tantnud mina ligi ja küsida kas ta ei kanna tõesti südamevalu mida teeb oma lapsega. Ilmselt saaks tega meditsiin kohe alul proovid ema alko sõltuvusest, kuid nad ei külasta ka ilmselt arsti.
,,,12. august 2016, 07:46
on peresid, kus kokku on sattunud tublid vastutusvõimelised mees ja naine,kelle normaalses kodus on põhimõte , et rikas pole mitte see, kellel palju on, vaid see, kes tarbib mõistlikult ja võtab vähe ruumi.
On erilised naised-emad, on erilised mehed-isad ja nende peres peaks sündima palju lapsi, vähemalt viis, Kui pere on seda väärt, siis peaks pereema olema tunnistatud põhikogaga emaks ja saama keskmistb palka.
Mis mõte on nõuda, et iga tibi, iga ööklubilane, iga alkohoolik, iga narkomaan, iga vähese aruga naine, iga puhtalt karjäärile pühendunud naine sünnitaks lapsi? Et siis riik loeks sente , kui palju igale sünnitatud lapsele toetust maksta, et asutada SOS-lastekodusid, lastekodusid ja küllap ka tulevikus lastevanglaid...
Seada pjedestaalile naised, kes on loodud emaks ja nande abikaasad, just nende pered.
muri12. august 2016, 07:21
kui suure südamega inimesi on ilmas olemas