Lapsed

Murest noorte uimastikasutuse pärast rajati Tallinna Lastehaiglasse psühhiaatriakliiniku noorukite osakond (4)

LISA KOMMENTAAR

Interneedus 4. oktoober 2016, 14:28
on raske nakkus.
Vabaks sellest enam ei saa ..
TESTID4. oktoober 2016, 13:34
Ja kogu ühiskonna sellise tegevusetuse-tegevuse tagajärjeks on hüperaktiivsed, tähelepanuvõime kaotanud, väsimusest ja stressist kokkuvarisevad lapsed, kelle elusaatus ja tulevik pannakse paika näiteks Viljandis tehtavate testidega, arvestamata ja sõltumata laste isikupärast särasilmsust, rõõmsameelsust, hingeelu jne, ainult selleks, et matta hiljem rohtudesse kõik laste positiivsed võimed, kellel ei ole enam oma arvamust, silmades sära ja ettevõtlikkust, lapsemeelset lapsepõlve jne... Kõik selleks, et ei oleks enam mingeid probleeme ja vastutust, kuna diagnoosid on peal ja seega tekib juba võimalus alati näpuga näidata ja naeruvääristada lapse vaimset seisundit, mis on määravaks kogu eluperjoodiks ja arengut pärssivaks. Soovituslikud testide kampaaniad on oma eesmärgi saavutanud, diagnooside alusel ravimiäride areng ja kasum?
Magamatus4. oktoober 2016, 13:13
Tänapäeva uus haigus on magamatus ja sellest tulenevalt tekkinud tõsised terviseprobleemid, mis on tekkinud ja tekivad seoses nutitelefonide, interneti, ja teleka nii meeletult võimsa olemusega ja mängudega, millest on lapsed väga tõsiselt sõltuvuses. Seega kõik muu eluks vajaliku omandamine on tahaplaanile jäänud ja tähtsuseta, mis teeb lapsed närvilisteks, unetuteks, liikumatuteks, hoolimatuks ümbritseva ja toimuva suhtes. Mõtted on aina enam tühistes tulistamiste-tapmiste mängudes, teleka filmid õhtuti on jubedad ja traumeerivad jne. Samas on tekkinud olukord, kus lastepärane mure puudub ja annab võimaluse vanematele "muretult" pikki päevi ja öid lastega mittetegelemiseks ja lastel võtab võimaluse vanematega suhelda jne. Kõik on rahul, nii ühiskond, teadlased, ärimajandus, kooliprogrammi nõudvad nutikaid, õpetajad, lapsevanemad jne.?
Keskkond4. oktoober 2016, 12:50
Stressis lapsed vajavad kodusoojust, et vanematel oleks aega nende muresid kuulata ja neid heatahtlike nõuannatega ja hoolivate töövõtetega ja sõbralike õpetussõnadega aidata, ning kindlasti sõbralikku koolikeskkonda. Kodune öhkkond abivalmilt soe ja sõbralik koos ühistegevusega.