Meeled

Mida teha, kui tööstress hakkab tervisele? (6)

LISA KOMMENTAAR

Büro11. oktoober 2016, 11:37
Paraku on eestlased halvad kolleegid ja empaatiata ülemused.
Viimasel ajal paljunevad kiiresti ka keskpärased karjeristid ja robotlikud arhondid, magedad matkijad.
Lisateave: http://innojairja.blogspot.com.ee/2016/10/hea-tootegija-on-kodus-taiesti-tarbetu.html
kahjuks tööandjad tahavad11. oktoober 2016, 09:25
näha monstrumeid. sa pead töötama kasvõi veri ninast välja. kui haigeks jääd ei koti see kedagi. puuduvad ametiühingud mis paneks paika tööolud ja muu . nii olemegi oma probleemidega üksi.
Meil töö juures hoolitakse teiste tervisest väga vähe!11. oktoober 2016, 07:36
Hiljuti tundsin end neljapäeval töö juures halvasti.Tahtsin teada,kui paljud siis sellest teised üldse hoolivad.Ma pole õnneks kedagi solvanud,Soovin alati kõigile head.Kuid kahjuks kuulen aeg ajalt nii enda kui ka teiste kohta inetuid ja ebameeldivaid asju.Nad kas on end ära unustanud,et viibin seal nende läheduses.Peab ausalt ütlema,et headusest on asi väga kaugel.Kui sa oled teistega üheskoos,siis on kõik ok.Kui end halvasti tunnen,siis võtan end ise kokku.Meil on töö ajal see viga küljes,et pigem käiakse teiste peale kaebamas ja siis räägitakse teisi taga.Õnneks ma muretsen argipäeviti selle üle,et ei tekiks konflikte ega jamasid.Mis tegelikult eelmisel päeval töö juures juhtus?Ühel töötajal oli lõunapausini veel tund aega,kuid järsku ta tundis end nõrgana ja pakkusin talle omalt poolt paar maiustust.Siis ta ütleski selle peale minu kuuldes nii:"Jumal tänatud et meil on töötajate hulgast üks julgeim inimene,kes meist kõigist hoolib".On ka teisiti öeldud;Väga hea,mul oligi jõudu ja energiat vaja.No mida iganes ka on öeldud ja neid varjante on palju.
kahjuks10. oktoober 2016, 20:52
on meie noored juhid harjunud suhtlema läbi nutikate vahendite ja suhtlemine silmast silma on nende jaoks raske. Kõik eelpool nimetatud tegevused aitavad ainult leevendada, mitte stressist lahti saada. Minu juht ei talu üldse kriitikat ega ka tema tegevusele tähelepanu pööramist. Ta ei saa aru, et läbi tähelepanu pööramise saame parandada oma tegevusi. Igalt poolt on võimalik õppida. Ja igal tegevusel silma pealhoidmine on ok. aga vahelesegamine pole alati mõistlik. Ja sellega kaasneb alati halvustamine iga keha rakuga.
luuser10. oktoober 2016, 18:12
Võta veel üks töökoht .
Burnout10. oktoober 2016, 15:30
olen proovinud kiki eelnevaid asju ja rohkemgi veel, miski ei aita, süsteem on sassis ja kõik, ainult unerohuga saan üldse normaalse aja magada ja välja ei puhka siis kah. Loomulikult tuleb arsti juurde minna ja juba varakult, kui märkate läbipõlemise varaseid sümptomeid.