Meeled

Katariina Ratasepp: kuna ootused abielule on väga suured, on lihtne pettuda (9)

LISA KOMMENTAAR

küsimus8. november 2016, 16:00
Kas Ratassepal "Padjaklubis" kirjutatud tekst on? Mulle tundub, et teistel on mingi veider tekst pähe õpitud aga Ratassepp lihtsalt peab reageerima võimalikult normaalselt, nagu tavaline inimene, ise oma teksti välja mõtlema.
25+7. november 2016, 16:31
tänapäeva abielud ja üldse suhted paistavad silma oma erilise kiirusega. trend kokku lahku on kuidagi norm, tahan elan koos, tahan ei ela. ei võeta aega koos kasvada, leida ühisosa ja koos areneda. kui ei meeldi, siis nägemist. loomulikult ei pea jõuga koos vegeteerima, aga ehk peaks enne abielu koos rohkem aega veetma, pikemalt. Vanast öeldi, et oma tulevasega tuleb minna matkale, ma ei pea silmas 1,5km rabamatka, et siis näed kas suhe võiks ka hiljem toimida. Kui ikka nädal aega metsas või mägedes seljakotiga kolada ja siis tülli ei lähe, siis võib ka kooselu toimida.
5+7. november 2016, 16:50
väga õige, mina loen ka tihti ja imestan kui kirjutatakse, et 21 aastane lõpetas oma pikaajalise suhte. Millal see suhe siis algas, lasteaias või , et juba pikaajaline ja vaja lahku minna.
Alles meil oli lugu, kuidas noor lauljatar lahutas oma väga lühiajalise abielu. Kas siis enne ikka tõesti ei teadnud, kellega tegu, tahtmatult tekib mõte, et kõige tähtsam on kleit, pidu ja meediakajastus, siis alles abielu tähtsus ja tähendus.
7. november 2016, 17:15
Sūūdi on ebastabiilne elukeskkond, ma lāhen mehele peaministrile ja kui ta ūhel heal pāeval enam peaminister ei ole, kuidas siis temaga edasi elada.
Misasi7. november 2016, 18:33
abielu ja suhe paistab kiirusega silma?
üleküllus7. november 2016, 16:21
liiga palju on meil igasuguseid alternatiiv-õpetusi, inimesed kogu aeg" otsivad ennast".Elage normaalset elu, paarisuhtes tuleb mõnikord oma ego maha suruda, eks loomingulistel inimestel ongi raskem, nad kogu aeg pilvedes.
Vaadake (pigem ärge vaadake) raamatupoodides ringi kui palju on meil igasuguseid eneseabi raamatuid, siis lisaks veel toitumisnõustajad,personaaltreenerid ja inimene ei saagi enam endaga hakkama, sest kõik teooriad tunduvad õiged, aga kuidas siis praktikas elada.
Lihtsalt elage, austage teist inimest, ärge arvake, et ainult mina olen taevanaba.
punased7. november 2016, 16:15
juuksed talle ei sobi. Aga naised hõljuvadki pilvedes ega tea reaalsest elust tuhkagi, üritan harida, aga punnivad vastu. Erineval elueal peaksid olema erinevad soovid, nii nagu ei tule ka 80-aastane olümpiavõitjaks, aga palju noorem tuleb. Paljud juba ühe jalaga hauas, aga ikka nõuavad abielu :)?
Lahutatud isa7. november 2016, 16:10
Miks sa lahutasid vōi miks sa ei lahuta, nendele kūsimustele on alati valik vastuseid olemas. Hulga raskem on vastata kūsimusele, et miks sa ei joo?
lihtne8. november 2016, 18:19