Lapsed

Tallinna lastehaigla kogub toetusi agressiivset vähiravi saavate laste heaks (6)

LISA KOMMENTAAR

Eevi15. november 2016, 08:43
Meie riigil ei jagu oma lastele raha, aga Afganistani lastehalvatuses lastele saadame abiraha. Kas ei ole siin kivi all vähid peidus.
Veel14. november 2016, 22:08
Mis riigis me küll elame? Kurdetakse madala iibe üle. Aina käib rahakerjamine laste jaoks kes lastekodus, kes ei saa rahapuudusel ravi, ...taolised üleskutsed on juba igapäevaseks saanud. Häbi elada riigis kus riik lastest ei hooli. Kaotati lastearstid ambulatoorjumitest. Nüüd häda, et hilinevad laste ravid, hilineb diagnostika. Tartu Lastehaigla on väljastvaadates meie riigijuhtide poolt täiesti unustatud objekt. Sellises hoones töötavad vaid entusiastid, raha kerjamine on alati arstile alandav, kuid teinekord väikest elu päästev ettevõtmine. Muud haiglahooned on samas üle tee jõuka riigi
sümboliks. Laste raviks, aparatuuri ostmiseks peaks ikka riik raha leidma.
Kohe tuleb jõulutunnel14. november 2016, 20:57
ja rahakerjamine jätkub.
riik14. november 2016, 17:06
kulutab sadu miljoneid lennundusse, sadu miljoneid sõjamasinatesse ja oi kui palju sisse imporditud mugavusjooksikutele (kogu Süürias pole sõda) aga oma rahva heaks ei tehta midagi ja annetusabi küsitakse ikka pensionäri ja tavainimese käest. Häbi riigi pärast.
14. november 2016, 15:33
Nüüd oleks nendel väljakukkunutel paras aeg näidata oma empaatiat ja tegelda heategevusega ning oma saadav hüvitis saata Lastehaiglale.
arvamus14. november 2016, 15:05
Aina kuuleme, kuidas meie rikas riik aitab kõiki üle maailma, milleks veel korjandus.