Hea nõu

Kaheksa toitu, mida on talvel parema tervise nimel hädavajalik süüa (6)

LISA KOMMENTAAR

kkk16. november 2016, 22:32
Jah, need on tervisele üsna kasulikud puu-ja juurviljad, aga vahel võib päris keeruline olla nende poest ostmine, nt meie külapoest leiab healjuhul kaneeli ainult. Talveks immuunsüsteemi tugevdamiseks soovitaksin kurkumikapsleid astelpaju/piperiiniga https://www.meravita.ee/kampaania/ See on vähe lihtsam kui hakata näiteks hurmaad taga ajama. ;-)
Brüsseli kapsas16. november 2016, 14:25
Kus need 8 toitu on siis?
Ella16. november 2016, 14:18
Kuhu jäävad siis Rene Bürkland soovitused talvise toitumise kohta..siin ju kõik pea vastupidi tema soovitustele..keda uskuda...
SElverist ärge ostke16. november 2016, 13:52
Ostsin Selverist granaatõuna....sees olid mustjas-hallika kirmega kaetud valkjad "terad"...kibedad ja mõrud.
Sööks küll tervislikke asju, aga meie poeketid müüvad PUUVILJADE asemel SOLKI
...16. november 2016, 14:10
Granaatõunad on ikka enamuses ok, vahel harva satuvad kehvad. Selle jaoks on kõige parem nipp, et ostad ühe, proovid kohe samal õhtul ära ja kui see oli hea, ostad järgmine päev suurema koguse, sest enamasti on sama partii õunad sama kvaliteediga. Viimati ostetud granaatõunad olid väga magusad, ilusate tumepunaste seemnetega, tõesti ideaalsed.
Palju raskem on poest leida head mangot või avokaadot. Enamasti on need poes toored, seega on sul kaks võrdselt halba valikut: sööd toorest vilja või lased kodus järelküpseda, mis enamasti põhjustab ka vilja riknemise. Ühesõnaga väga raske on Eestis müüdavatest avokaadodest ja mangodest saada tõeliselt head ja küpset vilja.
Aednik16. november 2016, 15:49
Ega Selver puuvilju ise ei kasvata!?