Keha

Hea uudis! Nohust kallimat suudeldes ise nohusse ei nakatu! (17)

LISA KOMMENTAAR

see4. detsember 2016, 23:28
on ju loomulik vaktsinnerimine!
4. detsember 2016, 23:25
Misasja???? Mida te ajate.???? Nakatub ikka küll, artikkel ajab jälle udu. Nohu on nakkushaigus ja see kargab ninna nagu naksti....pole siin midagi et ei nakatu. PHAHAHAHAHAHA
Radist4. detsember 2016, 22:29
Õhtulehe tibi (ma tean, kes see tegelane on) ületab ennast kõiketeadvas tarkuses: viirushaige suudlemine suudlejat ei ohusta? Ohustab tegelikult küll. Olen 2 korda seda nohu-eksperimenti läbi elanud, kolmas kord ei taha! Kuigi armastus on suur.
to radist4. detsember 2016, 23:03
Pole sul mingit armastust. Kui minu pruut, kellesse ma kõrvuni armunud olen, nohus või kõhas on, ei tee ma tema haigusest väljagi. Kui hea on teda suudelda! Ahhh!
Ei mingit nohu hiljem.. tahaks veel ja veel teda suudelda, kallistada..
HMM4. detsember 2016, 22:04
mul oli kunagi üks ilgelt tüütu kutt kes mulle üldse rahu ei andnud ja koguaeg külla ronis. Isegi pooltõbisena ronis külla, oli nohus ja muidugi päev pärast ta äraminekut ka olin nohus. Thanks dude.
Ja enamasti on nii, et kui mul sõpradest on kõik nohus ning ma satun nendega ühele peole no siis ikka kuidagi saan nendelt nohu olgugi et ühest klassist-taldrikust ei söö ega ei suudle neid.
Velts4. detsember 2016, 19:29
Kaks kärbest lähevad restorani. "Mulle palun sit'a ja sibulaid", ütleb üks. "Mulle ainult sit'a, ma pean õhtul suudlema", tellib teine.
...4. detsember 2016, 19:26
..kas nokunohu ka pole nakkav?
kusti4. detsember 2016, 17:20
Tatise ninaga tüdrukut ei kutsu kuidagi musutama!
tattnina4. detsember 2016, 19:22
see ongi uus strateegia kuidas ebameeldivaid poisse eemale peletada
to kusti4. detsember 2016, 23:05
Sest iga tüdruk ei väärigi musitamist. Kui leiad oma õige, siis on sul täiesti ükskõik, mida ta põeb. Kogetud. Ei nakatu.
Sibulapoiss4. detsember 2016, 17:07
Velts võta üks küüslauk ka enne siis asi kindel, et teadustöö saab tehtud ja öö kindlustatud ....
4. detsember 2016, 15:17
kas tasub õL-i poolt kokkunopitud ajuvabade nupukeste pärast üldse oma aju vaevama hakata? järgmiseks tuleb: HIV- positiivsega sekside HIV-i ei nakatu.
vale puha4. detsember 2016, 15:16
abikaasal oli viirus nohuga ja ühes voodis magades jäin mina ka. Ise olin enne terve ja magasin isegi voodi teises ääres. Ehk see nohu mis saadakese külmatamisest ehk ei nakka, kuid viiruslik nakkab.
Miks4. detsember 2016, 16:16
sa ei suudelnud? Poleks nohu saanud.
puha õige4. detsember 2016, 19:35
minu akaasal ei ole olnud viirust nohuga, ja ühes voodis me ei ole ka maganud, aga kui ta koju tuli siis jäin ma kohe nohuseks
Kriitik4. detsember 2016, 14:41
Häirivalt segane ja vaid küsimusi juurde tekitav artikkel. Ma ei saagi päris täpselt aru, mis neist halvim oli. Kas katse, uudis või tõlge. Ilmselt kõik kokku.
Kuidas tehti enne katse algust kindlaks, kas paarid on armunud või mitte? Väidete või mingite uuringute tulemusena?
Kuueteistkümnest suudelnud noorest... – Ehk siis 8 paari? Ei ole just eriti suur ja põhjapanev arv katsealuseid. Kui oli aga 16 paari ehk 32 inimest ning neist vaid 16 suudles, mida siis ülejäänud tegid? Ning kas omavahel suudlesid ikka terve ja nohune inimene?
...nakatus nohusse vaid üks... – Seega nakatus siis 8st 1või 16st 1? Sellel ikkagi päris suur vahe sees.
...vahendab Brigitte... – Kes on Brigitte? Katse tegija, katse kajastaja ajakirjandusele, ajakirjanik, kellegi sugulane, inimene tänavalt või kes täpsemalt?
...Armunud inimeste immuunsüsteem on aga tugevam... – Kas selle kohta on ka mingi uuring tehtud, et armunute immuunsussüsteem on tugevam? Mille alusel seda üldse väidetakse? Kuna katse tehti vaid noorte vahel ning on teada, et noorte immuunsussüsteem on tugevam, siis ehk see oligi põhjuseks, miks nakatunuid nii vähe oli?
Ehk kokkuvõttes võiks öelda, et kui sellest uuringust ja artiklist oligi midagi kasu, siis seda, et see vaid kinnitas teadmist: tugevama immuunsussüsteemiga inimesed ei nakatu nii kergelt kui nõrgema immuunsussüsteemiga inimesed. Aga mis see armumine siia puutub, ei saa mina mitte kuidagi aru.
Velts4. detsember 2016, 14:19
Ooo, kohe teen üks frentshkiss provvale ja esitan selke teadustöö kui pröökama paneb! Mul räme nohu, aga ka musuisu.