Terviseuudised

Rinnalõikuse ostnud soomlanna viidi Helsingi kliiniku asemel Pärnusse kreeklase noa alla (34)

LISA KOMMENTAAR

Milles probleem ?6. detsember 2016, 01:07
Ise ju läks sinna nn. ilulõikusele, terve mõistusega inimene oleks kauge kaarega sealt mööda läinud !
Ville ja Rulle Noarootsist6. detsember 2016, 01:06
Oleme ammu tahtnud teha soo vahetamise operatsiooni. Kas Pärnus saab seda ka teha? Peame tegema mõlemad, sest ei lepi kokku kumb on naine. Alati läheb riiuks.
Kas hulgi saab odavamalt?
küsija5. detsember 2016, 17:48
kas see hotelli lähedane "eramaja" ole viimati Villa Medica? Sealt võib leida rahvusvahelise seltskonna küll..
mees305. detsember 2016, 17:01
rahulduge omade loomulike rindadega,naised,siis pole ka hilisemaid komplikatsioone vaja karta,ja ega ausalt öeldes enamikule meestest need teie opereeritud "körvitsad" absoluutselt ei meeldi.mulle isiklikult ka,odavad ja ebaesteetilised.
Ongi nii!5. detsember 2016, 17:05
Need "suurendatud rindadega" on ikka üsna jubedad, ei taha sellistega voodisse minna. Päris tõsiselt, sest need "proteesid" on isegi vaadates ilged, katsudes jäledad.
Kui on olnud rinna amputatsioon- siis on proteesimine igati õigustatud, muidu vaid naistele pähepestud kiiks, et neilt raha saada.
Mõni alaarenenud mees ka ehk peab neid mingil moel headeks ;).
Saavad...5. detsember 2016, 15:13
...petta,nagu eestlased soomes soomlastelt.
!!!5. detsember 2016, 14:43
Ka kreeklaste hulgas leidub häid spetsialiste (mind ennast on näiteks viimastel aastatel ravinud hiljuti SRÜ-st saabunud arstid, nii Venemaalt kui ka Moldovast. Ja ma jäin nendega rahule).
Hirmu tunda oleks põhjust siis, kui skalpell antaks pihku äsja Süüriast tulnud "kirurgile", kes praktiseeris seal vahest kogunisti DzhihaadiJohni enda käe all.
Kole värk jah!5. detsember 2016, 12:56
Kord tulin täis peaga koju, kusagilt Tallinna kõdurajoonist. Taksoraha polenud- kõik oli maha joodud ja kõndisin valges suveöös, õigemini võitlesin gravitatsiooniga.
Ja siis ta seal oligi!
Plangu ees oli naine, alasti ja kõrvale oli kirjutatud "Maarika-libu!". Kui nii, siis mis ikka- asusin asja kallale. Oli miskipärast valus.
Kaks päeva hiljem läksin arsti juurde, kes mu suguelundist hulgi pindu välja tõmbas, oli juba mädanema läinud.
Kaebasin kõikjale, Tarbijakaitsesse, isegi presidendi kantseleisse, et minu õigusi on rikutud ja minu heausksust ja abitut olekut ära kasutatud, luues mulle vale ettekujutuse ja reklaamides kedagi lahket Maarikat.
Mitte kusagilt ei saanud abi.
Kuu ajaga paranes mu jalgevahe ära, aga näen siiamaani unes seda irvel näoga arsti, kes neid pinde välja kiskus.
Ebaõglus on ikka meeletu!
Ähh5. detsember 2016, 12:25
Lugege tänasest Postimehest MTÜ Pagulasabi juhataja E Jansoni kirjutist "Pagulased tööle! Aga kuidas?"
Ma ei saa siin pikalt tsiteerida, mode likvideerib selle kommi kohe ära,aga lõbus lugemine oli sellegi poolest.
Lugesin6. detsember 2016, 00:09
No selgus, et pagulased käivad lillepärjad peas ja pehmetes sussides, õpivad eesti keelt, teevad innuga tööd ja on tublimad kui meie kõik kokku.
See MTÜ Pagulasabi tuleks tegelikult kriminaalkorras täies koosseisus süüdi mõista. Riigireetmise kvalifikatsiooniga.
Julm,5. detsember 2016, 10:59
aga tõsi. Tean juhust, kui Jorvini haiglas pidi opereerima soomlasest arst, kuid peale lõikust selgus, et selle teostas portugallane, kes alles oli praktikal. Inimese tervis keerati tuksi ja tekkitati eluajaks jäädav kahjustus. See ei olnud iluoperatsioon.
Ja Soome arstid5. detsember 2016, 16:39
oleks selle ka tuksi keeranud. Ega see portugallane pole lollim kui soomlane. Soomlane ikka lollim ja tuksi keeravad alati.
5. detsember 2016, 10:59
Nüüd on vaja Pärnu ühest eramajast see "eestlannast vanamemm, tõenäoliselt endine meditsiiniõde", kellel on oma auto, üles otsida! Küll temalt survestamisega nn. kirurgi jälile jõutakse.
möhh 5. detsember 2016, 10:53
Olgu soomlastega kuidas on, on jah kadedad ja pahad aga ega eestlased ka mingid nunnud pole kui lugeda kommentaare. Soomes on aga see asi hea, et sa ei pea automaatselt oletama, et sind petta tahetakse ja see ei mahu neile pähe et kogu aeg valvel pead olema nagu Eestis, et ikka proovitakse esimeseks nahk yle körvade tömmata. Kurb.
reaalsus5. detsember 2016, 10:17
Siinkohal on hea meelde tuletada, et 90% soomlastest sööb masendusravimeid, pole just harv juhus kus reaalsus väljamõeldisega konkureerima asub.
Vana Tallinn võitis Soome iseseisvuspäevale koha laual, kui te eestlased neid soomlaste kommentaare ja õelust näekside, siis te ilmeslt mõtleks, et tegu ei ole enam inimestega. Olgu siinkohal mainutud, et Prantsuse veinid olid ok.
Soomlaste puhul tuleb käega lüüa, asju, mida nad välja nipitavad, teate, nii rumalte asjade peale ei tule Eestis lapsed ka mitte.
Telliskivi Loomalinnak5. detsember 2016, 09:58
Tellisin Helsingis endale magneet mashaazhi, sain aga Tallinnas klistiiri. Kes on süüdi ?
Uhhhh. Päris õudne tegelikult..5. detsember 2016, 09:57
Täiesti uskumatu, et keegi läheb mingisse eramajja, laseb suvalistel ennast narkoosi alla panna ja opereerida ja pärast kurdab, et pole tulemusega rahul? Päriselt? Mitte ühelgi hetkel ei hakanud peas häirekell tööle, et asi on kahtlane? Laeva tagasi ja koju! Oma tervis on kõige tähtsam ju, või ei? Ju vist nii tähtis ikka ei ole, et suurtest rindadest loobuda...
Huviline5. detsember 2016, 16:09
Sa tõesit usud siis, et opereeriti eramajas ja lugu on tõsi ja täpselt nii juhtuski )))) ? Kollasest ajakirjandusest oled midagi kuulnud? See kirjutabki "mida vaan", et sinusugused loeksid ja usuksid.
ulmest5. detsember 2016, 08:28
asi kaugel,sest soomes reklaamitakse eestis odavaid rinnaoppe,valetati ,et Hesas,läks Eesti,mingi Tiina teab ehk rohkem
Mis siin sõimelda.5. detsember 2016, 08:23
Ja seal kohapeal ei tundunud siis midagi kahtlast? Lasi ikka operatsiooni ära teha, olgugi, et see kuskil nurgataga ja suvalise inimese poolt tehti?
No sorry, aga täiesti enda rumalus ju.
ehk uskus5. detsember 2016, 08:33
no selliseid nn. spetsialiste5. detsember 2016, 08:22
oli idas. tulnud vist venemaalt. ikka väga imelik kuidas eestis üldse mittemingisugustes valdkondades ei kontrollita tausta.
no mida5. detsember 2016, 08:14
miks pole Pärnus keegi sellest ulmeromaanist kuulnud?Kas aastalõpu naljajutt või tujurikkuja?Kui tõesti midagi sarnast saab juhtuda ,siis algus on ju soomes ja peab olema mingi grupeering ,kes jagab kliente ja määrab kes opereerib.Tegelikult ei tundu see jutt küll tõene.
Tellis5. detsember 2016, 08:03
ehk ostis rinnalõikuse Soome kliinikult...pätid tuleb sealt üles otsida, mis puutub siia Eesti ja kreeklane!? Küsimused oleks tulnud tibil esitada enne Eestisse sõitu...miks ja kuidas!?
kreekast tuli5. detsember 2016, 07:42
kauaoodatud talent,tulekul ajukirurgid gaanast
mida valet?5. detsember 2016, 07:41
Äkki valgustad?Eesti ennegi petnud patsiente,ei ole esimene juhtum,loll somm,kes Eestist midagi tellib
mida5. detsember 2016, 07:35
valet on siis HS varem kirjutanud,anna teada,sinu komm on praht,ennegi eestis petta saadud,imestan,et leidub veel lolle somme,kes eestiga tegemist teevad
Mis rumal jutt5. detsember 2016, 07:22
Kas sellel tõepõhi ka olemas on? Helsinkin Sanomat on ennegi valet kirjutanud. Kogu lugu oleks pärit nagu ulmejutust. Vähe usutav selline praht.
sibul5. detsember 2016, 07:14
Eesti arstindus on juba praegu alla käinud ,esiteks peab järjekordades seisma kuid,teiseks on kõik aina kallimaks läinud nii teenused ,ravi ,ravimid jne.-see minister Ossinovski on niivõrd mõttetu kuju ,et astugu tagasi
Sellist5. detsember 2016, 06:39
skalpelli ja kirurgi pole olema mis või kes soome naise ilusaks lõikaks,
Tüüpiline banaania5. detsember 2016, 06:33
...kus hinnad ja maksud kõrged aga teenused on üha lohakamad ja ametnikud pealiskaudsemad!
Huvitav, kas inimene on idi..ooot5. detsember 2016, 06:21
Et kõik tundus kahtlane algusest peale, kuid siiski lasi endale operatsiooni ära teha. Ehk siis riskis oma eluga. No see kokkuhoid pidi ikka magus olema, et riskida julgeti. Ega's midagi- omad vitsad peksavad.
Uhh5. detsember 2016, 05:39
Ongi juba "spetsialistid" kohal. OMG.
see on ju5. detsember 2016, 09:30
doktor tšenamõrdin!