Terviseuudised

Ettevaatust! Homme tõotab aasta õnnetusterohkeimat päeva (6)

LISA KOMMENTAAR

random22. detsember 2016, 21:59
Paraku pean homme jahile minema ja laskama paar viimast kingitust,teel ilmselt saab nii mõndagi olema:Diivanit hakkan kaunistame peale jahti ,teen sauna ja peale seda annan sisemisele ilule 40% maitsta äkki lööb midagi kenat välja ja pühad hakkavad ülemist korrust kõigutama õhtuks juba.Vaatan muidugi suure waaritamise käigus köögis ringi nagu peakokk ja maitsen kõikke kuni minema peksatkse.
Eluolukirjeldus22. detsember 2016, 15:52
Ostsin terve kasti mandariine. Ikka selleks, et ei peaks iga natukese aja tagant poest juurde tooma. Neist on hea kisselli teha. Natuke rosinaid ka juurde ja kohe selline jõululine. Vahukoort või kohupiima ja maiusroog suurepärane. Kuuske ma tooma ei hakka sel aastal. Meil akna all on ilus kuusk. Ja tuled riputan akna peale. Las vilguvad kardina taga. Ei käi närvidele.
Vihma sajab. Naabrinaine ajab koera taga. Ei tea mis tal selle koraga pidevalt jampsib. Aga ega see koer päris normaalne koer ka ei ole. Krants. See koer ei tea jõuludest midagi. Või ehk äkki teabki, laseb mutil taga ajada, et toredad pühad ja igav ei hakka. Muidu laku diivani ees neid ...
Elan22. detsember 2016, 15:38
ja igavlen suures korrusmajas. Enamuse pāevast isun aknal ja teostan naabrivalvet. Hetke seisuga pargib meie majade vahel 22 autot, pimeduse saabudes tuleb neid siia 50 - ringis. Nāen , kuidas inimesed jooksuga majast vālja autodesse tormavad, kes lastega, kes kohvritega, kōigil on kuhugi vāga kiir. Jōulurahust veel mingit hōngu.
Pööriöölane22. detsember 2016, 13:12
Ütlen ka siin, et kõik kommentaariumid Tais üledoosi teinud narkomuula kohta on suletud! Ju siis oli tegu mõne prominendi või rikkuri võsukesega. Isegi Tais peaks nii umbes kilo kokat kõvasti maksma. Muidugi, kui nolk ikka ise selle ostis. Ja üleüldse on ikka jube mõelda, kui lühike on rahva mälu! Alles see oli, kui meie narkomuulad sealt välja kaubeldi. Peale 9-t aastat hallitanud urkas sitsimast! Nüüd siis jällegi uus põlvkond peale sirgunud!
Pööriöölasele22. detsember 2016, 15:58
Kuulujutud juba levivad, et tegemist olla olnud ühe kuulsa lauljatari vennaga..
Pööriöölasele22. detsember 2016, 16:00
Jutud levivad, et tegemist olla olnud ühe lauljatari vennaga