Uudised

WHO hoiatab: aktiivselt leviv linnugripp võib muutuda inimestele nakkavaks (9)

LISA KOMMENTAAR

Hobiviroloog5. jaanuar 2017, 05:23
Enamiku taoliste viirustega on inimkonnal oluliselt varem kokkupuuteid kui laborirotid need avastavad. Suure tõenäosusega on ka meil selle viiruse läbi põdenud inimesi ning neilt võib leida vastavalt sellele viirusetüübile vastavaid antikehi. Hiljaks olete jäänud, valgete kitlitega sensatsioonihimulised (jobud).
MUHH-AHH-HAA5. jaanuar 2017, 06:53
Tea, kas peaks siis "teadlastele" onne soovima viiruse edasiarendamise puhul VÄ? Ma üldse ei imestaks, kui ühel päeval laboriarendused sinnamaani jõuavad, et männimetsas värske õhu hingamine (vähemalt valge rassi esindajaile fataalselt mõjuma hakkab :-)
5. jaanuar 2017, 11:34
Miskipärast jõuavad hoiatused uute mutatsioonide kohta nn. teadlaste poolt avalikkuse ette alati esimeste haigusjuhtumite korral, mitte enne, nagu võiks eeldada. Meenutagem eelmist linnugripi juhtumit eelmine aasta, kui pool rahvast oli selle enne ajakirjandusse jõudmist juba läbi põdenud. Palju õnne(jobud).
WHO5. jaanuar 2017, 00:34
Viiruse levik mille nimi on pandeemia ja ehk aitab sest jamast. On palju tõsisemaid muresid kui pandeemia pärast hulluks minna jälle
Killuke4. jaanuar 2017, 23:20
Tallinna kesklinna pargikeste puiesteed on igal hommikul kaetud paksu vareste ja hakkide sõnnikuga. Kesklinn on juba pikemat aega nagu Hitchcocki filmis kõrghoonete ümber parvlevad kraaksudes mustad linnud. Kõikjal puude otsas on vareste pesi. Laululinnud on kesklinnast kadunud. Kui mõni eksibki sinna ära on ta varsti varese nokas. Kas varesed ja hakid oma sõnnikulaamadega ei ole ohuks? Lembitu pargi alleedel ja ka Reaalkooli ees jalutavad kooli- ja lasteaialapsed hommikuti lausa varesesita sees ja tassivad oma jalanõudega seda nii koju kui kooli ja lasteaeda. Kes nende varesehordidega peaks tegelema. Kas Keskkonnaamet või kes.
Hakkame vaktsineerima4. jaanuar 2017, 23:01
Kohe-kohe valmib uus suurepärane vaktsiin meie Šveitsi laboris!
viirusest4. jaanuar 2017, 17:30
Miks pole kirjutatud, milline see haigus inimestel välja näeb ja kuidas see avaldub?
salajane info4. jaanuar 2017, 17:22
on juba avastatud mitmekümnel see haigus ning kolm juba surnud ja tuleb lisa kiiresti ...
Naine4. jaanuar 2017, 16:28
Kas kukega ei juhtu midagi ? Mehed hoiduge kanade eest.