Keha

Igal aastal haigestub järjest rohkem naisi emakakaelavähki (6)

LISA KOMMENTAAR

Need3. veebruar 2017, 00:15
sõeluuringud on ju tasulised. Sain kunagi uhe ja ainsa sõeluuringu kutse, oligi eamakakaela uuring.Paraku kusiti Haapsalu registratuuris kohe 50 EEK, mida mul sel hetkel maksta polnud. Teatel vist oligi, et on tasuta! Parst edasi tagasi bussisõit veel pealekauba.
küsimus29. jaanuar 2017, 19:35
Aga kas on ka uuritud,kas haigestuvad ainult haigekassaga toetusega naised või ka kellel pole haigekassat?Mida teevad need naised,kellel pole haigekassat,miks ei võiks kutsuda neid naisi ka sõeluuringusse?
Miks ma alati ei vasta oma tuttavatele.26. jaanuar 2017, 20:16
Olin opil ja nüüd tegelen iseseisvalt taastusraviga, siiani on koik hästi, paar organit on nüüd küll vähem, rohkem on probleem figuuri taastamise ja seedimisega jne.
jaaa...26. jaanuar 2017, 19:23
teatud vanusest, nii 30pluss, on korras titemasinaga naisterahvast üha raskem leida!
tõsi ju on26. jaanuar 2017, 15:38
et haigus väga raske ja naised peaksid korralikult kontrollis käima.On kaht tüüpi naisi,kes tõsiselt tegelevad endaga ja külastavad korrapäraselt arste,kuid kahjuks ka palju neid,kes ei hooli endast ja korjab suguhaigusi nagu magnetiga ja ravile ei lähe.Sellistest naistest pole kahju ja isiklikult ei pea ka neid mingiteks naisteks,pigem seximasinateks,kes elavad sellist elu.Teine grupp naisi,kes tõesti on haigestunud justnimelt sellesse haigusesse mitte endast ja elukommetest sõltumata siis on väga-väga kahju.See on hirmus ja pika paranemisega haigus.
põhjus27. jaanuar 2017, 07:30
ongi kas enda või partneri lodevates elukommetes. Vaktsiinid ei aita kui inimese elu juhib jalgevahe AINULT.